OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

Juggling Mommylyfe in between with work as a content creator, writer, and (trying to) be in style & beauty. Skincare Junkie wndrldofmine.blogspot.com

I honelty in love with the SLP aka Shake Lip Pigment from @thebathbox. The lid pigment colors is actually out if my comfortable zone lol but what I like about them is its flexible and long lasting! so does the SLP! My fave is LOU. Have you try their range of makeup yet?
-
#thebathbox
#clozetteid
#beautybloggerindonesia
#flatlaytoday
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Ke @cottonink yuk!Bawa baju cotton ink kamu yang masih layak pakai terus masukin ke dalam box ini dan dapetin viucher potongan 50k buat belanja lagi di store! Asik kan?Promo ini cuma sampai tgl 20 Oktober yaa gengs 🙌🏻- #Recycleyourcottonink #clozetteid
2 likes
Categories : entertainment
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Weekends are for something nice & icey.✨- #clozetteid #fotokopi #darlingweekend
1 like
Categories : food
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Mengikuti gaya tolak pinggangnya bun @wynneprasetyo 😙 -
#celliswearing
#clozetteid
#whatiwear
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Ehh udah pada tau kan ya @kopisoe ? Jadi aku mampir nihh ada yg baru buka di Veteran deket bintaro. Tempatnya cozy banget, dan yang pasti fave gue si Es Kopisoe gula merah. Pas rasa kopinya dan pas manisnya gitu. Banyak menu lainnya juga kok ada yg bukan kopi kyk si es susu roegal (regal) ini. Mau? Mampir yuuk!- #kopisoe #fotokopi #clozetteid
2 likes
Categories : food
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Happiness is simple. Healthy son, clean home, and have time to chill on the couch. ✨- #clozetteid #livingathome #thatsdarling #mommyCKstory
6 likes
Categories : entertainment
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Current fave to go.
-
I think flat shoes can always be my fave along worh sneakers and sandal. I'm more of comfy gurl than glamorous one. How about you? #
-
#clozetteid
#clozetteco
#whatiwear
7 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
*GRATITUDE POST*
Last week has been the busiest Ive been since a long time. My body sore, and missing my coach and netflix. (Also my son!)
But I feel grateful. I love what I do. And it also earn me some $$$ 😜
-
So I am blessed. Alhamdullilah. -
#celliswearing
#clozetteid
#clozetteco
5 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Kapan lagi muka terpampang nyata besar di storenya @sociolla? 🤪-Yuk ke Lippo Mall Puri! Di store Sociolla ini kamu bisa skin check bareng @mediheal_idn dan jadi tau masker apa yang sesuai dengan kulit kamu..Aku tadi pakai tea tree karena mukaku emang oily, tapi pas dicek pun kulitku masih cukup normal kesehatannya. So happy! - #realmerealskin #sociolla #clozetteid
5 likes
Categories : skincare
see more from this collectionInstagram
+ View more details
loading ...
Back To Top