OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

23. I'm a foodie by day and a beauty creator by night. See my writings on castleindeair.com ;)

Instagram

—— been carrying around this cool tote bag from @conseva 😬 coba swipe left👈🏻 untuk lihat ilustrasi lebih jelasnya 🤩
.
ini ilustrasinya original, terinspirasi dari flora & fauna Kalimantan yang unik, bahkan beberapa di antaranya sudah hampir punah 😱
.
📷 @stefanigabriela 🤗
.
.
#ootdindo #clozetteid #loobookootd #lookbookindonesia #ootd
6 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
—— monday motivation: when life gives you monday, dip it in glitter and sparkle all day✨
.
👗 @cottontree.id 🥿 @solesister.co 📷 @clarestatok 📍 @mystory.sby .
.
#ootdindo #lookbookootd #ootd #clozetteid #lookbookindonesia
6 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
—— kalo kalian notice, aku pakai Angelini Wedges dari @oh.pairs ini 3 hari berturut-turut, just because it's dat comfy 👌🏻🥰
.
👚 @hicharis_official 👡 @oh.pairs 📍 @popdiposby 📷 @clarestatok 🙆🏻‍♀️
.
.
#ootd #ootdfashion #ootdlookbook #lookbookindonesia #clozetteid
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Merry Christmas, everyone! 💛🎄✨
.
wearing a set from @lookboutiquestore ☃️
#christmas #clozetteid
4 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Christmas Nails ready✨ beautifully done @bykikyhandoko 🥰😍 Swipe for the details! Se-precise itu bikin snowflakes 😭
.
.
#christmasnails #clozetteid #nailart
see more from this collectionInstagram
+ View more details
—— langitnya mendung namun tidak mematahkan semangatku untuk berolahraga muahahaha😆 featurin. ma @ricosta_shoes RX Army Series 🐶.. #clozetteid #shoxsquad
7 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
*new* blogpost posted on #castleindeairdotcom like finally! 😆 kali ini blogpostnya bahas tentang review kedua produk @moonshot_idn yang dimodeli oleh Lisa Blackpink @lalalalisa_m 😍.Yas it's Multi Protection Tinted Moisture & Micro Settingfit Cushion! (thank you @clozetteid for the opportunity!)Those two products work wonder on my skin, tapi untuk full reviewnya bisa langsung baca di blog 😉.All of universe. All about beauty. Let's meet real K-beauty & K-colors! #clozetteid #moonshot #moonshotindonesia #clozetteidreview #clozettexmoonshot
4 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Just had a Christmas Lunch at @onnihouse.sby with their Special Christmas Menu 🎄✨Selalu suka visit Onni every Christmas 😭❤️ Dekorasinya so dreamy and magical✨ Sayang banget kalo nggak take lots of pics here!.. #CelebratewithONNI #ONNIChristmas #clozetteid
5 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
—— styling the oversized @kinkami.id prism longsleeves with @solace.idn leggings & @ignis.footwear sneakers 😍💛
.
ini outfitnya aku pake seharian, sekalian mau kasi review kenyamanan produknya 👌🏻 nah ini akan aku bahas satu-satu:
@solace.idn breathable, enggak gerah, nyaman 👌🏻 di foto ke3 kalo kalian zoom ada titik-titik bahan tourmalinenya untuk menghancurkan lemak
@ignis.footwear ternyaman, dan kalo kalian liat slides terakhir, detailsnya wagilasih rapi banget, dan ini produk lokal, so proud 😎
.
.
#clozetteid #lookbookindonesia #ootdindo #ootd #shoxsquad
7 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details

Advertisement

loading ...
Back To Top