OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

Happy wife|Mother of one lil princes|I really love all about beauty|Beauty blogger| JKT Email:[email protected]

Enaknya malam minggu kemana? Aku siy nungguin kamu jemput aja niy, buruan udah dandan gini masa ga diajak kemana2🙄. Ya udah deh ke alpa juga boyeh 🙆
.
Coming soon one brand makeup tutorial on my YT 😉
.
#makeup #clozetteid #motd #beauty #lifestyle #style
2 likes
Categories : makeup, makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Happiness is being content with what you have, having a good family life and good friends.
.
Have a nice friday💙
.
📍@ruhee.id
📸@anitamayaa
.
#clozetteid #POTD #style #lifestyle #beauty
3 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Say Hello to the new local brand @the.cura Suka banget dengan Snail Puriry Essence kandungannya menurut aku minim efek samping yaitu Snail Secretion Filtrate, Aloe Vera dan Niacinamide yang baik untuk kulit serta berperan sebagai booster kulit yang langsung meresap ke dalam kulit..Kemasan yang simple dengan pump nya ini siy udah ok banget! Aku juga merasakan kulit cepat menyerap nutrisi dari skincare selanjutnya yang aku pakai sehingga proses kerjanya lebih baik dan lebih terasa manfaatnya. Jadi Snail Essence ini akan memaksimalkan manfaat skincare yang aku pakai setelahnya. Nah hebatnya lagi kalau aku pakai sebelum makeup juga bisa membuat complexion lebih bagus dan tahan lama karena kulit terhidrasi sehingga makeup nempel dengan sempurna. Kulit aku terasa lebih halus, lembab dan gak kusam lagi deh! It's really recommended👌🏼❤️. #ClozetteID #skincare #style #lifestyle
8 likes
Categories : skincare
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Diluar lagi panas banget ya beb....Semoga segera turun hujan ya... Biar adem 🤲🏼 dan gak ada lagi asap debu akibat hutan yang katanya terbakar atau dibakar 😭. #makeup #beauty #clozetteid #lifestyle #style
7 likes
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Selamat sore...Enaknya order go food apa ya sore ini?🤔 Ada yang bisa bantu cemilan enak sekitar bintaro?🙄. #style #lifestyle #makeup #clozetteid
5 likes
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Every day, I like to wake up and remind myself to be grateful of the simple things..Have a nice weekend 💗.I used 💖 #PixyOmbreBerry2 Matte in Love Lipstick shade105 (Divine Rouge) & 507 (Ginger Ale) + TWC 4 Beauty Benefits Perfect Last shade 02 (Natural Buff). #makeup #beauty #ClozetteID #lifestyle #style #indobeautygram #BeautyBloggerIndonesia #indobeautysquad
9 likes
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Natural & Fresh makep tutorial💋
__
COMPLEXION
@getthelookid UV Perfect Matte & Fresh
@nyxcosmetics_indonesia Can't Stop Won't Stop beige & @chanelofficial Perfection Lumiere beige
@maybelline_indonesia Fit Me concealer
@lagirlindonesia Pro Conceal in Toast
@chanelofficial Poudre Universelle Libre
@kryolanindo Blusher Shade Pink
@sorchacosmetic Ambient Natuna
__
BROWS
a. @anastasiabeverlyhills Dipbrow Pomade Chocolate
__
EYES
a. @banilaco_id Eyecrush Spangle Pigment Pink Me
b. @juviasplace the Zulu shade green & yellow
c. @silkygirl_id Perfect Sharp Matte
d. Lashes unbranded
__
LIPS
a. @ultimaii_id Dellicate Matte Lipstick Urban Star
b. @narsissist Lip Gloss Orgasm
__
#Clozetteid #makeup #beauty #makeuptutorial
1 like
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Don't pretend to be what you're not, instead, pretend to what you want to be, it is not pretence, it is a journey to self realization💋. #ootd #lifestyle #style #ClozetteID #beauty
10 likes
Categories : casual
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Have you read my review about my favorite foundation? Check on my blog now or link on my bio 💋. #ClozetteID #makuep #style #lifestyle #beauty
Yanitasya 11 Sep 2019
OMG Kak Kania cantik. Bagi tips awet mudanya donggg
14 likes
Categories : entertainment
see more from this collectionInstagram
+ View more details
loading ...
Back To Top