OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

/pe·tite/ Full-time Dreamer | http://maryamfauziyah.blogspot.co.id

Lipgloss kembali mencuri perhatian dan perlahan akan menggulirkan tren lipstik matte yang bertahan sejak beberapa tahun terakhir. Kali ini, salah satu brand kosmetik lokal @mizzucosmetics meluncurkan 5 warna lipgloss dalam koleksi VALipcious Divine Lip Gloss..Ada 5 warna cantik yang bisa kamu coba:01 Discreet02 Authentic03 Delight04 Gratitude05 SavvyVALipcious Divine Lip Gloss ini bisa kamu dapatkan dengan harga Rp79.000,- di counter mizzu atau drugstore terdekat. #ClozetteID
16 likes
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
fauziyahmaryam 15 Apr 2018
cabadkuh
8 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
ARTICLE
Cara Unik Selebriti Mengatasi Jerawat Dalam Semalam
Meskipun tidak bisa hilang begitu saja, namun cara unik selebriti berikut mereka buktikan bisa meredam jerawat dalam semalam.
Simak juga artikel menarik lainnya di Article Section pada Clozette App.
ClozetteCREW shared this article
from cosmopolitan.co.id
Revanisanabella 14 Apr 2018
wahhh ini bermanfaat banget. wajib di coba 👌💕
Pinastika21 14 Apr 2018
sudah pernah coba pakai cuka apel, lemon, es batu.. pengen juga kapan2 makan salmon biar jerawat hilang hehe
ekakuncoro 15 Apr 2018
😮😮😮
9 likes
Categories : articles
see more from this collectionArticles
+ View more details
How can we skip a delicious ramen? Simak Lifestyle Updates ala clozetters lainnya hari ini di Lifestyle Section. Image shared by Clozette Ambassador: mariaistella. Yuk, share makanan favorit kamu bersama Clozette.
bitterswag 26 Feb 2018
24 likes
Categories : food
Tags : clozettelifestyle
see more from this collectionClozette Lifestyle
+ View more details
Item that you must have, @tlfbeautywaterA Multi function miracle water!100% organic, really safe for our skin. Since they already registered on BPOM..This product solve many problems such as scars, redness, acne, also can be use as deodorant, and face cleansing.I've seen plenty good review of this and for sure I recommend this too since I've been use it and it's make my skin turn to be moist and flawless~ #setelahpakaitlf---Enjoy A Special Promotion: Buy 1 Get 1 FREE on your birthday by showing your ID Card when purchase it. #abellreview #clozetteid #cotd #lykeambassador #beautynesiamember
8 likes
Categories : skincare
see more from this collectionInstagram
+ View more details
ARTICLE
13 of the Best Valentine's Day Decor Items For Design-Minded Moms
Cover your home with love this February.
Simak juga artikel menarik lainnya di Article Section pada Clozette App.
ClozetteCREW shared this article
from popsugar.com
Revanisanabella 13 Feb 2018
ahhh so cute, makasih untuk inspirasi dekornya 😍😍😍😍
runachoo 13 Feb 2018
lovelyyyy 💕💕
bitterswag 26 Feb 2018
21 likes
Categories : entertainment
see more from this collectionArticles
+ View more details
Ceritanya lagi belajar foto sesuai tema, kebetulan grup LINE square "Styling Talk" lagi ngadain tema tentang black and white. Komen donk kira-kira kurang apa fotonya biar aku bisa lebih eksplor lagi 😁 btw aku pengen penuh satu frame isinya barang semua kayak temen2 tapi kok ga pede 😂 ajarin donk cara mix and match nya.

#photoforbloggerchallenge #flatlay #blackandwhite #bwphotography #clozetteID
Jennitanuwijaya 14 Feb 2018
waaa seru banget ada belajar foto ginii
wind1403 16 Feb 2018
Yuk ikutan Jennita 😍
13 likes
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Don't let anyone tell you that you wear too much black scarf. Simak inspirasi gaya Hijab dari para Clozetters hari ini di Hijab Community. Image shared by Clozetter: @zainabsaly. Yuk, share juga gaya hijab andalan kamu
bitterswag 26 Feb 2018
22 likes
Categories : casual
Tags : clozettehijab
see more from this collectionClozette Hijab
+ View more details
ARTICLE
100 Crush-Worthy Valentine's Day Nail Art Ideas
It's no secret that holidays produce the most festive fingertips. While we've seen some jaw-dropping designs for Christmas and Halloween, the whimsical...
Simak juga artikel menarik lainnya di Article Section pada Clozette App.
ClozetteCREW shared this article
from bellasugar.com
bitterswag 26 Feb 2018
25 likes
Categories : articles
see more from this collectionArticles
+ View more details

Advertisement

loading ...
Back To Top