OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

Blogger // Fashion Enthusiast & Writer // I love Japan, my style and illustration are mostly influenced by Japanese style, culture, and kawaii. Blog: www.bigdreamerblog.com

Laki #japobsOOTD
.
.
.
#clozetteid #fashion #outfit #ootdbloggers #コーデ  #今日の服  #ファッション #오오티디 #스트릿패션 #zenitsu #demonslayer #uniqlodemonslayer
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Wow it’s been 2 weeks since my last post! Kok jadi nyaman ga post apa2 😭😭 #clozetteid
Categories : skincare
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Wah ternyata @wardahbeauty udah 25 nemenin kita wanita-wanita Indonesia dengan berbagai produk affordable dan inovasi-inovasi lainnya! Dalam selebrasi #25TahunWardah kemaren diadain virtual event yang banyak acara seru seperti virtual bazaar, talkshow, hingga product launching. Salah satunya adalah talkshow bersama Content Creators Indonesia @suhaysalim dan @zaskiasungkar15 tentang Impactful & Engaging Contens dan juga music performance dari @hanggini @chikifawzi @yurayunita 💞Yang ketinggalan kemarin, kalian bisa lho nonton di youtube @wardahbeauty 👍🏻 #CantikmuSiapHadapiDunia #25TahunWardah #wardahbeautyfest2020... #clozetteid #beautybloggers #indobeauty #indobeautyblogger #indobeautysquad
5 likes
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Outfit bocah mau main 👶🏻 #japobsOOTD
.
.
.
#clozetteid #fashionbloggers #ootdbloggers #styleinspo #outfitinspo #outfitinspiration #koreanstyles #bloggerperempuan #kfashion #asiangirls #coordinate #wearjp #패션 #패션스타그램 #오오티디 #오오티디룩 #스트릿패션 #패션스타일 #今日の服 #今日のコーデ #コーデ #ファッション
1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details
It’s been a while but... new #japobsOOTD post on #bigdreamerblog 💖 Haven’t made new styling videos because my room is still messy 😗✌🏻 Link in bio~
.
.
.
#clozetteid #fashionbloggers #ootdbloggers #styleinspo #outfitinspo #outfitinspiration #koreanstyles #bloggerperempuan #kfashion #asiangirls #coordinate #wearjp #패션 #패션스타그램 #오오티디 #오오티디룩 #스트릿패션 #패션스타일 #今日の服 #今日のコーデ #コーデ #ファッション
1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Rasanya bingung mau gimana bikin konten kalo gabisa ke mana-mana 😌 Agak susah mau foto OOTD kalo di rumah doang/ sekitaran rumah.... I know I still can create beauty related contents but I don’t want my feed to be just my (close-up) face 🤔

Then I also get back to my old-forgotten hobby: drawing, reading manga, and watching anime. It kinda helps me survive these days 🥺

How are you doing my fellow so-called content creators/ anyone who just trying to survive this condition? 🤡

#clozetteid
see more from this collectionInstagram
+ View more details
It’s a mission to wear more colorful outfits and I failed 🤡 #japobsOOTD
.
.
.
#clozetteid #fashionbloggers #ootdbloggers #styleinspo #outfitinspo #outfitinspiration #koreanstyles #bloggerperempuan #kfashion #asiangirls #coordinate #wearjp #패션 #패션스타그램 #오오티디 #오오티디룩 #스트릿패션 #패션스타일 #今日の服 #今日のコーデ #コーデ #ファッション
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
I usually use this bag when I go somewhere quick/ by car. Kalo perginya lama/ naik kendaraan umum beda lagi tas dan isinya ga mungkin secilik ini 🤣 #whatsinmybag
.
.
.
#clozetteid #ootdbloggers #isitas #whatsinyourbag #minibag #fashionbloggers #kakaofriends #gudetama #haikyuu #eglips #pinkpanther #donaldduck
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
That one palette that screams my name 🥺💖✨✨Will try to create some look soon!... #clozetteid #makeupcollection #eyeshadowcollection #colourpopeyeshadow #colourpoppalette #colourpopme #eyemakeup #inatrancepalette #pastel #tiedye #뷰티 #メイク  #コスメ
3 likes
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
loading ...
Back To Top