OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

K-Beauty lover. Skincare addict. Red lips are NOW! Foodie, Travelling is my hobby. BALI Blogger.

Finally! My favorite K-beauty brand is here! We can find @laneigeid at @shopatglow @beachwalk_bali 😍. Been using this brand since 2010, reviewing many of their products on my blog too. So curious with their new cushion! On my next wishlist 💞Thanks @tabithabudimanfor the chance... #clozetteid #laneige #laneigeid #bali #blogger #balibeautyblogger #koreanskincare #kbeauty
1 like
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
When you take photos with your little one ~ definitely needs hundred of takes to make a proper photo 🎂👶🏻 Slide 2 is precious tho 😆

#throwback #clozetteid #birthdaygirl #birthday #family
1 like
Categories : motherhood
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Annyeong 😘Welcome to the 30's club! Just wanna share some 💞. Don't forget to be glowing as always, here's my glowing look, what's yours 😉... #clozetteid #glowingmakeup #koreanmakeuplook #laneigeindonesia #teamtabitha
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
My K-Beauty favorites are here!Dari dulu cinta banget sama skincare Korea coz they suit my skin well dan ingredientsnya banyak yang unik. • Olivarrier Fluid OilKalo lagi males skincare-an, it's my top pick. Pake 3 tetes aja kulit berasa kenyal dan glowing. Sukanya lagi bisa dicampur sama face cream dan foundation supaya lebih glowing. • I'm from Ginseng SerumMy anti aging skincare. Udah umur 25++ pasti mikir anti aging dong dan ginseng ini bikin kulit jadi kenyal dan mencegah kerut. Wanginya juga enak banget • I'm from Mugwort MaskMasker andalan kl lagi jerawatan. Ini calming banget deh. Hari ini jerawatnya meradang merah besoknya udah jauh mendingan kl pake ini. Mugwort tanaman yg daunnya ijo gitu, baunya herbal tapi enak. • COSRX Ultimate Moisturizing Honey Overnight MaskMasker ini dipakai semaleman setelah skincare. Warnanya bening dan wanginya super enak wangi banget. Pas dipake berasa ringan dan adem di kulit sekaligus melembabkan juga.Kamu punya K-beauty products andalan juga? Share yuk #kbeauty #clozetteid #kbeautyskincare #kskincare #koreanskincare
Categories : skincare
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Wefie challenge with baby K. Terakhirnya ngamuk dong 😂 #clozetteid #wefiewithbaby
3 likes
Categories : motherhood
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Fresh peachy orange makeup using Lakme Reinvent Liquid Matte in Sunset 🌇💋 Love the light and smooth texture, plus the color is so me! It's not waterproof or smudgeproof but still ok for light bites 💞

Makeup details:
Face
@sarange_id lovely bb cushion natural beige
@maybelline age rewind eraser dark circle concealer
@thebalmid instain blush swiss dot
@benefitindonesia high beam

Eyes
@wardahbeauty instaperfect brow mascara brown
@byscosmetics_id peach eyeshadow palette
@mizzucosmetics chrome eyeliner gel 01 carbon black
@catrice.cosmetics waterproof mascara

#lakmeindonesia #lakmeprgirl #bbbxlakmecosmetics #balibeautyblogger #makeuplook #clozetteid #fotd
2 likes
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Here's my food face 🤭
I see food, I eat it!
Do you have any food face?
.
.
.
#clozetteid #throwback #food #dailylife #iseefood #imhungrynow #foodblogger #baliblogger
2 likes
Categories : food, food
see more from this collectionInstagram
+ View more details
That feeling when you hold someone in your arm 💞... #clozetteid #wonderful
1 like
Categories : motherhood
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Cantik All Out ituuu ketika kamu pede dan bahagia and you can show it to others to make them feel your happiness wherever you are.

Yuk ikutan kontes foto #CantikAllOut @nivea_id , detilnya bisa kamu cek di http://bit.ly/NiveaCantikAllOut

#ClozetteIDxNivea #clozetteid #clozetters
see more from this collectionInstagram
+ View more details
loading ...
Back To Top