OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

Saya suka beauty, lifetsyle dan sharing beberapa pengalaman tentang menjadi ibu. Gak terlalu serius kok santaaaai, tapi jangan lupa dibaca. Follow instagram saya di @karinaorin dan kunjungi www.karinakamil.com

Moonlight 🌘 #clozetteid
1 like
Categories : others
see more from this collectionInstagram
+ View more details
No scrolling through Instagram does not count as a break from WFH thingy. You should aim to take a break every 75 to 90 minutes, for about 15 minutes per break. Ideally, your break should involve no screens at all and let you get some fresh air. Take a walk outside, play with a pet or talk to your child your spouse your friend. You'll find that you're much more productive if you walk away from your desk and computer throughout the day.source: cnet.com- #clozetteid #karincoyootd
3 likes
Categories : casual
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Never bored for black (not yet 😝) dapet kiriman hampers lebaran dari @madine.id yang langsung bisa dipake #ootd karena ini series terbaru hijab instantnya yang selalu deh, unik! Namanya Kyo series, tutorialnya sekalian aku buat juga di slide ke 3 ya swipe swipe! ➡️😚 thank you @madine.id & team 😘🖤- #karincoyootd #clozetteid
3 likes
Categories : casual
see more from this collectionInstagram
+ View more details
#ShadesofKarincoy yang selama di rumah ini sering gw pake, buat foto atau buat zoom meeting 😋⁣⁣💄 @blpbeauty Lip Bullet shade Licorice⁣Selalu suka packagingnya Blp karena sleek dan yang ini classic udah gitu formulanya nyaman ngelembapin bibir soal transfer gak transfer gw gak ada masalah.⁣⁣Ada yang sakit tapi bulan corona, swipe dan tau perbuatan siapa ➡️⁣-⁣ #karincoyfavorite#clozetteid
2 likes
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Awan-awan mendung, belum kebagian awan bagus hari ini 🌤 nyobain foto kamera depan di geletakin di bawah pertama kali dan ini hasilnya. Tar coba lagi kalau langit birunya kembali. Swipe buat prosesnya ➡️- #clozetteid #karincoyootd
3 likes
Categories : casual
see more from this collectionInstagram
+ View more details
You can see a rainbow, a dancing child, a blue sky, and all your grateful life at home 🖤
-
#clozetteid
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
4 likes
Categories : casual
see more from this collectionInstagram
+ View more details
I miss seeing people without distance ✨ #throwbackootd - #karincoyootd #clozetteid #hijabstreetwear
3 likes
Categories : casual
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Foto langit porno gini sexy☀️☁️- #bluesky #clozetteid
2 likes
Categories : travel
see more from this collectionInstagram
+ View more details
loading ...
Back To Top