OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

.. a girl, a women, a daughter, a sister, a friend, a wife, a mother and a blogger..

When I have to dress up, I often find myself choosing a plain dress and an outer with unique details._Just like this outfit from @ltruofficial that I wore to #LtruAnnualShow2018 . It's simple but has that unique details that I love. _It made me feel kinda like a rocker princess because i can swing swing swing but still look edgy._All from @[email protected] _Beautifully captured by bundo @olanatics 😘_ #LetsTalk #LetsTalk2018 #LtruLetsTalk2018 #LtruAnnualShow2018_ #rachanlie #lifestyleblogger #clozetteid #ihblogger
5 likes
Categories : casual
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Under the morning light. 😎_ #rachanlie #clozetteid
Categories : casual
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Keep calm, and eat cotton candy. 😁_Have a nice weekend. 😘_ #rachanlie #clozetteid #lifestyleblogger #nrhxnabilia #kamipeople #kamiideascarf
6 likes
Categories : casual
see more from this collectionInstagram
+ View more details
There are many little ways to enlarge your child’s world. Love of books is the best of all. –Jacqueline Kennedy Onassis.______________________________Setelah beberapa kali diadakannya @bbwbooks_id dan beberapa kali rencana mau kesana yang gagal terus, akhirnya di #bbw2018jakarta kali ini kesampean juga untuk dateng langsung ke lokasi.Datengnya malam, Alhamdulillah masih cukup nyaman. Nyaman untuk bergerak, milih2 dan untuk pembayaran juga cukup teratur dan cepat. .Walaupun sebetulnya belum terlalu puas *lirik tajam suami*, tapi cukup seneng bisa bawa buku2 baru buat anak2. #bbwselfie #bigbadwolfbooks #bigbadwolfjakarta ______________________Berhubung lokasi cukup dingin, jadi pas banget pake tops yang dipadukan dengan Cleo Outer dari @jenaharaofficial dan hijab Megan yang lagi jadi favorit. 😊 #jenaharaxlennox #Jenahara #stealjenaharastyle __________________________ #rachanlie #kakira #kakiramyid #lifestyleblogger #familyblogger #clozetteid
Categories : others
see more from this collectionInstagram
+ View more details
1 like
Categories : casual
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Ternyata.. Essential Dress-nya @pulchragallery cantik banget deh. Dipakenya juga enak plus gampang licin kalo disetrika. Penting banget itu supaya gak kelamaan mainan setrikaan. 😁😁 _Dan warna salmonia ini.. Cantik banget bikin muka keliatan lebih cerah dan mood juga jadi hepi terus. _ #rachanlie #kakira #kakiramyid #essentialdresspulchra #iwearpulchragallery #pulchragallery #clozetteID
4 likes
Categories : casual
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Someday.. Bisa punya rumah dgn rak seperti di belakang ini. .
Someday.. _
#rachanlie #kakira #kakiramyid #lifestyleblogger #familyblogger #clozetteID
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Mom's lyfe.. ketika emak mau ootd, ada oknum tertentu yang mau ikutan tapi gak mau keliatan. 😅😅 ._ #rachanlie #kakira #kakiramyid #familyblogger #lifestyleblogger #clozetteID #k2 #throwback
Categories : motherhood, festive
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Categories : hair
see more from this collectionInstagram
+ View more details
loading ...
Back To Top