OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

i'm a newby beauty blogger |navy blue lovers | www.versatileup.com | [email protected] | IG: @versatile_up

Warna nude yg pas di bibir campur2 berbagai warna lipstick 💄 .
.
.
.
.
#nudecolourlipstick #clozetteid #freshnude
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Susah2 gampang nyari product drugstore yang punya facial foam yang gak bikin kulit wajah kering. Tapi Dove Facial Foam Beauty Moisture punya kandungan Nutrium Moisture nourishing beauty serum yang mampu memberikan kelembaban kulit tanpa over moisturised dan tanpa meninggalkan kesan wajah licin. #HomeTesterClub #wajahmuistimewa #dovefacialfoam #dovefacialfoamreview #clozetteid
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Solusi kalo abis naik gojek @makarizo_energy
.
.
.
.
.
#makarizo #clozetteid #makarizohairenergy
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Cinematic look on my selfie. And warm tone lip colour using local product Esenses..... #cooltone #clozetteid #esenses #cinematic #cinematiclook
5 likes
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Buat yang sering pake makeup, pasti udah sering dong pake softlens buat selfie2 cantik. Tapi tau gak sih penggunaan softlens juga beresiko mengalami iritasi mata. Nah, VUP BLOG ada tips nih buat nanganin gimana sih pertolongan pertama kalo mata kita kena iritasi akibat softlens cuma modal 15ribu. Penasaran ? Lets click link on my profile
.
.
.
.
.
#iritasimata #iritasimata #obatiritasimata #softlens #clozetteid #contentcreator
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Wing on top
.
.
.
.
.
#clozetteid #wingliner
see more from this collectionInstagram
+ View more details
You werent trying to beauty, but you tried to mesmerize
.
.
.
.
.
#vupquote #beautyquotes #swag #clozetteid
see more from this collectionInstagram
+ View more details
#skintory
I tell a little topic about micellar water. Blog post up my blog. Happy reading peeps
.
.
.
.
.
#Blogpost #micellarwater #skintory #clozetteid #beautyblog
1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Aku udah quick review produk face serum ini di @femaledailynetwork if you have account on female daily mobile app dont forget to follow me search ririn qunuri
.
.
.
.
.
#faceserum #thebathbox #tbb #rapeseedserum #localskincare #naturalskincare #clozetteid
1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details
loading ...
Back To Top