OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

Hello.. I'm Saski, First series from my Mom & Dad. A secretary with part time job as Handmade Designer for your sweet little girl | Blog : http://saskinestya.blogspot.co.id/

#MiracleRomance Prism Compact Shining Moon Powder. A Translucent powder which works beautifully as a setting powder after foundation. #SheemasherrySailormoon.if used on top of my favourite foundation, it will give a nice, moderate shimmer to my face as well as help the foundation to stay in place, control oil, and minimize the appearance of pores... #SailorMoon #MoonPrismPower #PrettyGuardianSailorMoon #SailorMoonCollection #SailorMoonCollectibles #UsagiTsukino #PrincessSerenity #CreerBeaute
saskilya 12 Sep 2018
ingat sailormion selalu ingat sherry 😂💕
8 likes
Categories : makeup, makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
As a human being my skin is still far from perfect, sometimes it has its own moment for redness and dull complexion 🙅🏻‍♀️ But of course I always want to have a youthful, bright, and glowing skin so choosing a good quality skincare is a must ✨ So lately I’ve been trying out @zoyacosmetics new products: Dream Bright Series which has Tone-Up Day Cream & Night Cream and also Cleansing Water to prep up my skin and make sure my face is a clean canvas. I’ve been using this trio for a couple of weeks and noticed some improvement for achieving radiant skin. Finally, I starting to feel confident in my natural skin without putting a lot of products above it. Swipe left to see the instant result or visit my blog #coloredcanvasdotcom for more details review 💙💖
.
.
.
.
.
.
.
#coloredcanvasdotcom #zocos #ulzzang #easilylookingood #zoyacosmetics #cleansingwater #dreambright #bandungbeautyblogger #skincareroutine #clozetteid #beauty #skincare #makeup #beautyreview #indobeautygram #tampilcantik #setterspace #beautybloggerindonesia #bunnyneedmakeup #ragamkecantikan #beautyjunkie #beautyenthusiast #beautyinfluencer #skincarejunkie #indonesiabeautyblogger
saskilya 12 Sep 2018
glowing bgt 😍😍😍
7 likes
Categories : makeup, skincare
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Recreating @titantyra 's photo for @wtfmarketid with less effort 😂 (the products arent as much as hers ofc)
I also got to buy these products fromm @wtfmarketid and pretty much 75% from her for @beautyprelovedandnew. Been there from the first til the last day and all i see is excitement and hustle and bustle 🔥. Its impressive how Indonesia Beauty Influencers could take so much place in this Beauty Industry and how girls even more concern about make up and beauty. Total loveee! ❤
.
.
.
.
.
.
.
#clozetteid #clozetter #products #makeup #wtfmarket #jastipwtfmarket #beauty #bloggerperempuan #beautynesiaidmember #beautygoersmember
saskilya 27 Jul 2018
uuuuuwww harta karun 😆😆😆😍💕💕
carolinekosasi 2 Aug 2018
gemeshh
13 likes
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
saskilya 27 Jul 2018
waaaahh glowing banget hasilnyaaa 😍😍😍
5 likes
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
.
Belakangan ini jadi demen hunting mie yang sehat.. Trs lihat bbrp temen cobain ini, eh, aku jadi ikutan beli deh..
Btw, ini Mie Ramen lho tapi dibuat dari tepung kentang jadi lebih sehat, kenyal dan nikmat.. Pilihan rasanya ada 4, ak sih suka yang rasa Beef Bolognese karena aku penggemar Italian Food..
Tahu ga, ini Mie apaan?? Yup, @michiyoramen 😋
Aku udah bahas dua rasa favoritku dan suami lho di #anitamayaadotcom, mampir yah di link profileku..
.
#MichiyoRamen #BukanMieInstant #RamenHalal #MichiyoxIFB #Foodie #Foodgasm # nomnomnom #bloggerslife #clozetteid
saskilya 27 Jul 2018
ya ampun aku pikir uda jamuran kak.. 😂
kerenejesica 28 Jul 2018
woww lemonilo jg
4 likes
Categories : food, food
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Telah berdiri sejak tahun 2017, Lacoco memformulasikan produknya dengan bahan alami tersertifikasi dan berkualitas tinggi. Yuk, baca ulasannya di http://bit.ly/2MG68uc. Untuk kamu yang berkesempatan untuk ikut serta dalam review ini, jangan lupa share pengalaman kamu di kolom komentar juga ya!
AmelitaYonathan 3 Jul 2018
yaampun pink nya gemeshhh
saskilya 4 Jul 2018
sleep mask favorite sih ini, soalnya klo pakek ini pas bangun tidur wajah langsung berasa glowing gtu.. 💕
ArhaZahra 5 Jul 2018
Wahhh pengen
21 likes
Categories : skincare
Tags : lacoco
see more from this collectionClozette Review
+ View more details
Korean style: ulzzang fashion inspiration. Simak Fashion Update ala clozetters lainnya hari ini di Fashion Community. Image shared by Star Clozetter: @carolinelle. Yuk, share outfit favorit kamu bersama Clozette.
deemiiaa 22 Jun 2018
luuuv
saskilya 22 Jun 2018
so qyoooottt 😍 anyway istialah ulzzang uda ketinggalan jaman loh di Korea, skrg uda di ganti dengan istilah Hunnam & Hunnyeo.. 💕
24 likes
Categories : casual
Tags : clozettefashion
see more from this collectionClozette Fashion
+ View more details
Jika hendak berkunjung ke negri Sakura pada bulan Juni-Agustus 2018 jangan lupa untuk mampir ke museum yang bertempat di Odaiba,Tokyo ini ya.Museum yang baru dibuka tanggal 21 Juni 2018 kemarin ini menawarkan pengalaman museum yang belum pernah kamu rasakan sebelumnya. Dengan three-dimensional 10,000 square meter space, 520 komputer dan 470 proyektor, menciptakan 40 instalasi yang berbeda-beda.Hal menarik dari museum ini adalah kita tidak hanya menikmati keindahannya saja, namun juga dapat berinteraksi dengan instalasi yang ada. Misalnya, bunga yang berguguran ketika disentuh, berjalan-jalan di "sawah" atau melihat pergantian musim.Untuk menikmati pengalaman bersama @teamlab_news dikenakan biaya sebesar ¥3,200 per orang dewasa (¥1,000 untuk siswa SD/SMP) atau sekitar Rp 410.000,- dan Rp 128.000,- #ClozetteID
saskilya 22 Jun 2018
aduh cantik bgt 😍😍😍
Desiamalia 22 Jun 2018
keren 😍😍
maryahulpah 23 Jun 2018
Parah kerennya! 😍
16 likes
Categories : others
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Perbanyak Socialbeats kamu di www.clozette.co.id untuk memenangkan produk dari @pkbeautyspace senilai Rp 500.000 Rupiah untuk 5 pemenang, hanya dengan cara upload foto, like dan memberikan komentar sebanyak-banyaknya. Cek di sini untuk info lengkapnya: http://bit.ly/socialbeatrace
saskilya 13 Jun 2018
huwaaaa wish me luck 😍🙈💕
28 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details

Advertisement

loading ...
Back To Top