OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

Skincare Junkie

Instagram

Playing tourist for a day📷 @intanastasia... #clozetteid #sg #travelwithshar
1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details
I can't thank you all enough to @clozetteid team for choosing me as one of 10 lucky winners to join #MomentOfRefresh trip to Pulau Ayer!
Beneran deh sebelumnya gatau kalo ada pulau deket jakarta yang tempatnya cocok untuk quick gateway.
Ga cuma santai-santai tapi disana kita dapet workshop bikin popup cards, berbanana boat ria, terus cobain olahraga poundfit!
Ga cuma ituu malam harinya kita ada special awarding night, disitu kita dapet tambahan hampers dan voucher banyak banget! Kraiii ga si! .
.
Oiyaa karena udah sempet review ttg ovale micellar water, aku juga mau review @absolute_women ini. Saat workshop disana baru tau banget gengss ternyata sabun mandi kita itu PH nya ga cocok untuk daerah kewanitaan! Oh no kirain selo beb sebadan cuma pake sabun mandi! Nah akibatnyaa itu googling sendiri yaa. Aku sendiri udah cobain pake cleansing foamnya, karena hypoallergenic jadi ga usah takut bikin iritasi ya. Cleansing foam ini juga pas banget dipake saat kita selesai beraktifitas supaya refresh lagi.
#clozetteid #AbsolutexClozetteID #AbsolutelyActive #refreshingdiayer #traveldiary #gotravellingwithshar
4 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Just enjoy where you are now
.
.
#clozetteid #officeoutfit #traveldiary #solo #museums
3 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Happy Friyay!... #clozetteid
6 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Be grateful for small things, big things, and everything in between
.
.
.
#tbt #clozetteid
see more from this collectionInstagram
+ View more details
1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details
New collection from @kimthelabel
.
.
.
Taken from s8+ #s8photography #clozetteid #clozettehijab #scarf
5 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
This is life, not heaven
You don't have to be perfect
.
.
.
#clozetteid #clozettedaily #batik
see more from this collectionInstagram
+ View more details

Advertisement

loading ...
Back To Top