OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

CERTIFIED MUA & BEAUTY BLOGGER | LINE : sonnniatahir | WA : 087896676022 | EMAIL : [email protected]

Walaupun udah gabisa nge gym atau olahraga outdoor, untung masih bisa olahraga #DirumahAjaSamaNivea 💙 setelah olahraga jgn lupa mandi dan pakai @nivea_id Whitening Antibakteri Deo ( Deo Antibakteri Pemutih pertama 😍 ) karena selain mencerahkan juga memberikan perlindungan ekstra terhadap bakteri yang menyebabkan bau badan #BeraniTanpaWorry #ClozetteID
Categories : skincare
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Selain dari dalam, penting juga untuk jaga kebersihan dari luar salah satunya dengan membersihkan makeup yang udah dipakai seharian dan kena polusi. @nivea_id MicellAir dapat membersihkan wajah tanpa meninggalkan residu jadi kulit bisa bener" bernafas 💖 #NIVEAMicellAIR #SkinBreatheMoment #ClozetteID @clozetteid
4 likes
Categories : skincare
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Seharian pakai cushion 9to5 ke event @lakmemakeup terus bikin macaroon bareng clozetters @clozetteid di @abccookingstudio_id 🐻💖 #cushionserbabisa ini super long wearing karena udah ada primernya dan high coverage juga jadi gaperlu pakai concealer lg 🐻💗 #cewekserbabisa #ClozetteId
2 likes
Categories : food
see more from this collectionInstagram
+ View more details
A touch of pink for my feed 💖 made some macaroon today with @lakmemakeup @clozetteid and @abccookingstudio_id 💗 #cewekserbabisa #cushionserbabisa #ClozetteId
Categories : food, makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
GIVEAWAY ALERTAdding another favourite cushion to my collection 💖 meet the new @lakmemakeup primer + matte cushion foundation ❤ #cushionserbabisa ini velvet matte finish, high coverage tp ringan banget di kulit jd nyaman banget dipakai selama kita beraktivitas 👌Nah, aku mau challenge 6 cewek serba bisa untuk cobain #cushionserbabisa dengan bagiin 6 shades cushion untuk 6 orang 💖 .Caranya :🧸 Follow aku @Soniatahir dan @Lakmemakeup .🧸 Like dan Comment shade cushion yang kamu mau dan tag 2 temen ( slide foto untuk pilih shade )🧸 Pemenang giveaway diumumin tanggal 5 November 2019 di ig storyku💖 goodluck! #clozetteid #clozetters #giveaway
2 likes
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Was so excited to attend @rejuveid gathering and tried out @rejuveid new variant featuring Calamansi and Passion Fruit 🧡 love all of them but my fave is absolutely their Glowing Passion which has Passion Fruit, Pinenapple, and Carrot. Perfect for summer and packed with Vitamin A and Vitamin C for healthier skin, vision, and immune system. Also Omega 6 and Flavonoid Antioxidant to reduce cholesterol levels 👌 #LiveHappier #GOODforYou #CleanLabel #ClozetteId #RejuvexClozette @clozetteid
5 likes
Categories : food
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Horror movie anyone? 😍 yass! I've been waiting for this movie and we are now so excited for #theweepingwomanid screening with #clozetteid ✨ La Llorona will be available at your nearby cinema on April 17th! 👌🏻
1 like
Categories : entertainment
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Currently screening #fivefeetapart with my girl @feliciamarcellina ✨spoiler said it's gonna be sad but worry not cause absolute new york is here to rescue 💖 swipe right to see their newest glowing product ✨@clozetteid #FiveFeetApart #ClozetteID #AbsoluteNewYork #AbsoluteNewYorkID
1 like
Categories : entertainment
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Just posted my review of @makeoverid Powerstay collection on @theshonet 💖link in my bio ✨✨
1 like
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
loading ...
Back To Top