OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

Lifestyle community

live a good life, bring the good vibe, and share to inspire

Morning !! Some of you asking me how to lose weight. And I'm just doing simple things such as workout and healthy diet. But can you do that simple things?
I know is not easy to do that sometimes you're too lazy to go to the gym or even doing simple workout at home.
Let's have a commitment from the begining of the year to eat healthy and doing some workout , that's the best present for your body.
#behealthywithmelgib #workout #excercise #healthy #fitness #happybody #changetakestime #clozetteid #happymind #loseweight #motivation #energy #workoutprogress
1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details
ときょ に また いきたい💖Mw coba solo trip deh, semoga terwujud 🗾🇯🇵.. #radenayublog #traveltokyo #japantrip #uenopark #shibuya #clozetteid #tokyofashion
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
ARTICLE
These Photos of the Royal Family on Vacation Will Inspire You to Book One
Check out these jet-setters!...
Simak juga artikel menarik lainnya di Article Section pada Clozette App.
ClozetteCREW shared this article
from marieclaire.com
7 likes
+ View more details
Rindu yang biru-biru aku tuh 😢 Pas lagi di Pulau Ayer ini bangun2 udah langsung ngeliat laut 🤗 #BigDreamerWander... #clozetteid #pulauayer #travelblogger #indonesiantraveler #idntravel #travelblog #femmetravel #ggrep #damestravel #girlsaroundtheworld #exploreindonesia #pesonaindonesia #vitaminsea #fashionblogger #lifestyleblogger #islandlife #여행 #여행스타그램 #여행에미치다 #旅行 #旅行記 #旅行大好き
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details

Advertisement

Throwback time rainy afternoon at cozy coffeeshop.....P.S.ketika ponsel lawas masih sehat. Si @hanidha masih dekgem S1, sayanya masih (ngerasa) dalam naungan golden age dan sebelum kenal branded stationery 🥶.. #clozetteid
1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details
As beautiful as simplicity is, it can become a tradition that stands in the way of exploration.
Love this top from @torajamelo ❤️
.
📸@dennyirawanphotos
.
#Clozetteid #Fashion #torajamelo #ootd #style #lifestyle #outfitoftheday
1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details
“Travel is never a matter of money but of courage.” 🌍 - Paulo Coelho...Lensed by @fahmiadimara ..... #tampilcantik #style #whatiwore #ootd #greece #athens #sonyforher #clozetteid #travel #pink #zalorastyleedit #beauty #trypomelo
3 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Jadi temen ngobrol anak gadis tuh penting,mumpung dia belom kenal yang namanya gengsi. Sekedar dengerin aja celotehan soal sekolahnya, temen-temen, atau simpel sekedar kesukaannya sama LOL surprises atau bahkan jojosiwa 😂😂😂
.
Biar kalau remaja dimana udah gensi2an, curhat sama ibunya tetep nyaman. AAMIIN
Biar Ibu tetep jadi temen ngobrol saat masuk masa remaja yang butuh bimbingan nanti. Aamiin.
.
Semoga ibunya juga bisa istiqomah jd pendengar yang baik.
📷: @ben_yitzhak
#ClozetteID #parenting #momlife
#mommyandme .
1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details

Advertisement

loading ...
Back To Top