OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

4,9ft, Mommy of 2, 24 years old Beauty-Fashion-Lifestyle-Travel Blogger | www.notonlywear.blogspot.com

Instagram

3 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Greetings from new local brand @beaukirana I've been using this mask for more than 3 months. Contains : Lime Pearl Extract, Collagen, Green Tea, Allantoin, and Cantella. Dries after 5 minutes, then rinse it off with luke warm water. My skin felt smooth and tighter after multiple uses. It absorbs excess oil without drying out your skin too!
.
.
.
.
.
#clozetteid #skincare #handsinframe #local #beautyblog #beauty
3 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
4 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
#2DaysBeforeValentine dapet 'love letter' dari @mybeautydiaryid 💌 isinya DAMASK Rose Mask dan Royal Pearl Radiance Mask. Duh sayang banget bukanyaaa soalnya packagingnya aja gemes gini kan. Tapi bakalan kupakai kog menjelang valentine, ya sapa tau aja diajak ngedate ya kan 😁 (*kode keras buat suamik! 😎) Reviewnya di Insta Story ya 💕...... #beauty #beautyblog #beautybloggers #beautiful #photooftheday #style #instagood #photography #life #potd #amazing #hair #art #photo #flatlays #masksheet #model #happy #picoftheday #flatlay #skincare #clozetteid
4 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Sunny side 🍳| 📷@samseiteJumpsuit : @tutulophAccessories : @cora.collective Kauri NecklaceBag : @lezel_id Kylie in Black..... #beauty #love #beautiful #fashion #photooftheday #style #instagood #girl #like #follow #photography #nature #fashionnova #lifestyle #fashionblogger #fashionblog #outfit #outfitideas #clozetteid #outfitoftheday #model #happy #picoftheday #ootd
5 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Sebelum ini aku pernah bikin swatch on hand terus pada suka, ugh senenk! Makin semangat review lipstick 💄.Another #swatchpost from @liponlip_id So pigmented and vibrant, cuma 1x swipe dan hasilnya kayak gini. No transferproof karena ada kandungan moisturizer yang melembabkan dan ga bikin bibir jadi kering. Price : 43ribuan!!.P.S : Lip On Lip Matte ini halal, guys! Meskipun belum terdapat logo halal di kemasan tapi Lip On Lip sudah mendapat sertifikat halal dari LPPOM MUI..To be continued on my blog 😙(click on bio)...... #beauty #beautiful #fashion #photooftheday #style #photography #lipstick #lipsense #swatch #makeup #photoshop #beautybloggers #beautyblog #photo #me #makeup #color #picoftheday #clozetteid
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Vacay mood kind of day in @bigjill.indonesia plaid dress and @kokkakuma kiku bag in beige. Bahagianya disini aku color coordinated banget dan tidak disengaja 😁 btw di bagian pinggang dress ini modelnya serut gt jadi bisa diatur sesuai ukuran masing2, kalopun pinggang dan perut melebar pun masih bisa muat. Heheh. ..... #beauty #lookbooklookbook #fashion #photooftheday #style #lookbook #outfitideas #photography #outfitoftheday #oitd #outfitinspo #instagram #makeup #fashionblog #fashionblogger #photo #korean #picoftheday #fashioninspo #clozetteid
4 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
4 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details

Advertisement

loading ...
Back To Top