OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
#Repost from Clozette Ambassador @rayditaph. Anessa Perfect UV Sunscreen Milk & Anessa Perfect UV Sunscreen Gel

Si upgraded Anessa Perfect UV Sunscreen ini dilengkapi dengan Auto Booster Technology (stronger with sweat, water, heat and humidity), skincare formula and anti-wrinkle. Untuk kemasan nya pun yg upgraded ini recycable (safe for the ocean)

Performa nya gimana? Udah gue tulis lengkap di blog okeh

@anessaindonesia #Clozetteid #ClozetteIDReview #LADYBOSS #ANESSA
post
Categories : bty
see more from this collectionMy Closet

MORE FASHION POSTS

Ekspedisi Makassar dengan Harga Murah
https://sngl...
"The purpose of our lives is to be happy."
— Dal...
Greeny outfit 💚 💚
💕 𝑴𝒔 𝑮𝒍𝒐𝒘 Product Review 💕...
Uludag Mountain is located in the city of Bursa, T...
lifestyle/ootd/fashion, if you have a need, you ca...
#1 Post Photo
Last #OOTD before 2023. Ready for the next one? An...
Berfoto di sebuah gallery art di Bali

MORE BEAUTY POSTS

Kalian mageran tapi pengen tetep skincarean dan gl...
[MOONSHOT]
Performance cushion light fixing
-
I’...
[SPILL THE TEA] 🍵
-
Salah satu rahasia aku buat...
Siapa yang setuju kalo momment bareng Mamah tu ber...
This is my self
Just added to my new skincare routine! #clozetteID...
about last night🌃✨

Advertisement