OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

Beauty community

share beauty secrets, discover products we all love

Sudah tau belum, dalam rangka Avengers: Endgame kemarin, Sephora merilis makeup edisi Avengers. Sayangnya edisi ini hanya rilis di China dan Malaysia saja. Ada yang sudah mencobanya? Simak Beauty Update ala clozetters lainnya hari ini di Beauty Community. Image shared by Clozetter @auliarw. Yuk, share juga beauty product favoritmu bersama Clozette.
6 likes
see more from this collectionClozette Beauty
+ View more details
I could be in that bath for hours @loccitane_id
📸 @samseite
.
.
.
.
.
#clozetteid #skincare #blog #review #beautyblog
6 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
ARTICLE
The best foundation to suit every skin type and tone (and some genius hacks for applying it like a pro)
All kinds of coverage, tones and finishes...
Simak juga artikel menarik lainnya di Article Section pada Clozette App.
8 likes
+ View more details
ARTICLE
What to Know if You Wanna Grow Your Hair Super Freaking Fast
Hot tip: healthy hair = longer hair.
Simak juga artikel menarik lainnya di Article Section pada Clozette App.
3 likes
+ View more details
Don't know what to say. So i keep my word on my mind, and let my hands do some magic art on my face.

PS. Don't swipe. Just don't.
(Told ya!😌) Product used:
@ran_cosmetic_indonesia Retouch Skin Foundation
@riveracosmetics Luminous Powder
@tartecosmetics Amazonian Blush First Class
@beautyglazed Sterilitzia Palette
@beautyglazed Sunset Dusk Palette
@getthelookid Loreal Infallible Pro matte gloss Rouge Envy
@colourpopcosmetics Are&Be

#darklips #motd #dollymakeup #motd #makeupoftheday #fiercesociety #colourfuleyes #monolidmakeup #clozetteid #makeupasian #asianmakeup #lupescuevas #dwiendahpusparini #makeupcharacter #freckles #beautybloggerbandung #bloggerstyle
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details

Advertisement

Titipannya beranak pinak tapi tetep dibawain uwuwuu mailaff 😘😘😘 makasih lho @dvn_nnsy sudah memfasilitasi kebucinan terhadap daun-daun ini 🙈
.
.
.
.
.
.
.
.
#clozetteid #photography #bloggerperempuan #shortstories #aesthetic #slowliving #minimalist #bookstagram #whiteaddict #inspiremyinstagram #aestheticphotography #editorialphotography #myeverydaymagic #theartofslowliving #beautyreview #makeupreview #beautybloggers #lifestyleblogger #bloggerlife
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Which one are you? Loose powder or compact powder team? 💁🏻
I prefer loose powder because my skin is oily combination and loose powder can minimizes oily conditions to prevent the future acne. Also texture and result of loose powder tend to be lighter than compact powder. 🍂✨
Anyway product in the pict is Dear Me Beauty Airy Poreless Powder and im gonna review it fully on my blog soon! 🍁
-
#beautypost #flatlay #myskinsaysitall #clozetteid #zahratsabitahsblog
3 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Time for #TextureTuesday 🙌Kali ini aku mau bahas tentang Green Tea Balancing Lotion. Jadi aku udh pake produk ini selama beberapa bulan, tapi kadang ganti-ganti juga kalau harus coba produk lain.Karena namanya juga 'lotion', jd tekstur produk ini memang agak cair. Ini pas bgt buatku karena jenis kulitku normal to oily, jadi ngga bisa kalo pakai pelembab yang berat dan lengket.Nah kalian bs liat di foto, dia langsung meresap pas diblend dan kasih instant moisture effect ke kulit. So far aku suka pake ini, dia berfungsi dgn baik sebagai pelembab, dan kulit aku juga jadi lebih plump setelah pemakaian rutin.Only turn downnya ada di packagingnya sih, packaging produk ini jenis yg lgsg dituang ke tangan gitu jadi suka kebanyakan nuangnya karena teksturnya yg agak watery.Overall pelembab ini recommended buat kalian yg jenis kulitnya sama kaya aku. Oh iya, waktu itu aku beli produk ini di @altheakorea 😊 #innisfreeindonesia #greenteabalancinglotion #innisfreegreentea #skincarekorea #skincareaddict #idskincarecommunity #skincareproducts #clozetteid #beautynesiamember #sociollablogger #altheaangels #featuredonalthea #cchannelbeautyid #qupasbeauty #tipskecantikan #tampilcantik #indobeautygram
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Have you ever tried this affordable CC cushion from VT Cosmetics?Since I felt in a big LOVE with their Collagen Pact, I came across to this bae as well. And I felt in love twice!The cushion case design is elegant and looks expensive but the size is bulky, though. The puff is something enjoyable to use.I got mine in shade 23 and the color matches my skin tone well. This @vtcosmetics_official White Glow CC Cushion provides a very natural glowy finish, second skin-like. The texture is watery and super lightweight. It hydrates my skin nicely and covers my pores (almost of them, the very big ones are exception). The down side is the coverage is pretty sheer. It's not that buildable too. It would be perfect if I had a flawless skin, lol.However, I must set it with concealer to get enough coverage.Anyway, I give it 4 stars out of 5. I don't mind about its sheer coverage as I use it for my daily super natural look and yass, it fulfills my liking ❤Oh oh, btw, they renewed the outer box with BTS photo!!! Check @vtcosmetics_official to get more info!!... #vtcosmetics #saycintyablog #ClozetteID #whiteglow #cccushion #브이티코스메틱 #VTXBTS #bts #방탄소년단
3 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
[MUD MASK] @beaukirana ♠️
Mud mask sudah dikenal mampu membantu mengurangi dan membersihkan kulit dari jerawat, komedo, pori-pori besar, kulit yang memerah akibat radang.

Terdiri dari 6 bahan aktif: Dead Sea Mud, Witch Hazel, Canadian Willow Bark, Allantoin, Green Tea & Charcoal.

Udah pakai mask ini selama 2 minggu dan udah suka dari first impression pas pake, karena bisa maskeran cuma dengan 5 menit aja, bisa dipakai setiap hari dan ga buat kulit muka jadi kering. Fix pasti beli lagi kalau ini udah habis 👌🏻.
.
#mask #mudmask #beau #beaukirana #facemask #skincare #review #honestreview
3 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details

Advertisement

loading ...
Back To Top