OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

Cheers ! I'm Stevie, I'm beauty, fashion, and travel enthusiasm and also a Psychologist ღ Enjoy every post that I made with love here ❥ Let's be friend ! Catch me up here or on Instagram : @tephieteph or Ask.fm : @tephtephie

Avoskin PHTE is here 😍
Seneng banget bisa dapetin Avoskin PHTE ukuran 30ml ini. Selain travel friendly, essence ini juga sensitive skin friendly loh. -
What’s good?
Teksturenya ringan, hampir mirip seperti air tapi sedikit lebih kental. Mudah meresap di dalam kulit dan cepet kering. Kandungan alkohol baik d dlm Avoskin PHTE, dapat membantu penyerapan produk ke dlm kulit dgn lebih baik, cepet kering dan kulit kita auto moist. Ada kandungan untuk mencerahkan dan mengurangi kerutan. I RATE IT 5/5 !
-
How to use?
Gunakan Avoskin 2x sehari (pagi-malem) setelah cleansing wajah. Produk tidak perlu di tuang ke kapas terlebih dahulu, langsung di tap tap menggunakan telapak tangan. -
Still curious about this product? Check this product out on @avoskinbeauty or read my full review on my blog.
.
.
.
#clozetteid
#PesonaCantikAlami
#JakartaBeautyBlogger
#JakartaBeautyBloggerFeatAvoskinBeauty
#essence
#skincareroutine
#skincaretips
#avoskin
#avoskinbeauty
#tephcollaboration
#influencersurabaya
#influencerjakarta
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Sensitive skin !
Please pay attention ‼️
-
Siapa hayo yg d sini rajin pake serum/essence setelah cleansing? Pakai serum/essence itu penting loh. Ga cuma buat kulit kita sehat dan siap buat terima skin care atau base make up selanjutnya. Tapi juga jaga kulit kita dari efek negatif lingkungan sekitar.
-
What’s good?
Reduce any redness
Best essence for sensitive skin
Lactobacillus contain to help the skin own defense mechanism by fortifying skin barriers.
Moisturize our skin up to 95.8%
80% like water texture
Easy to absorb and light on skin
Smoothen our skin

Down side?
So far, so good ! I rate it 5/5 👏🏻
-
How to use?
Pakai essence ini 2-3 tetes di seluruh area wajah dan leher. Tunggu 1 menit hingga kering sempurna, sblm mengaplikasikan produk lain. Use it twice a day, for maximal result.
-
Where’s to buy?
My @charis_celeb shop 🙈

http://hicharis.net/tephieteph/HpJ

Open, follow and get the special price for you.
-
I really recommend this product for you. Who’s struggle with redness problem and sensitive skin ☘️
.
.
.
#clozetteid
#illiyoon
#illiyoonindonesia
#illiyoonessence
#charis
#hicharis_official
#hicharisofficial
#charisceleb
#essence
#skincare
#skincaretips
#bloggersurabaya
#bloggerjakarta
#tephcollaboration
Categories : skincare
see more from this collectionInstagram
+ View more details
by
onto
+ View more details
ARTICLE
Skin and Travel friendly : Avoskin Perfect Hydrating Treatment Essence - Tephie's Daily Life
Hobby traveling? Tapi males bawa banyak-banyak skin care dan make up? Ini nih yang bahaya, nanti skin carenya di tinggal dan make up aja di bawa. Pulang-pulang liburan langsung deh kulit jadi kering dan kusam. Pasti kalian sebel banget dong kayak gini. Seharusnya, liburan sih kita harus tetepglowing,apapun baday yang …...
tephieteph shared this article
from tephdaily.id
3 likes
Categories : articles
+ View more details
Rose Gold Peel Off Mask 😍-I love the peel mask, because it’ll lift up any blackhead, dead skin, and dirt all over my face in a second. This time, I have a chance to try @roseallday.co masker aide.-What’s good?Easy to apply and flattenEasy to peel offNot too stickyCan lift up any blackhead, soft hair, dirt, dead skin and many moreSensitive skin approvedThe rose gold color is real1pcs for 2x usesDown side?Please make sure this mask isn’t stick around your hair. It’s really hurt when you peel the mask off.-What’s the benefit?Luminizes complexion and boosts skin’s radianceRefine and smoothen the skin textureVisibly minimizes and shrinks poresStrip away impurities and gently up roots fine facial hairsInstantly lifts and firms skinComplete with royal jelly extract, 24k gold flakes, honey extract-Where’s to buy?On my @charis_celeb ofchttp://hicharis.net/tephieteph/JrvGet the @roseallday.co peel off mask with special price ☘️... #clozetteid #charisceleb #charis #hicharis #hicharis_official #roseallday #rosealldaymask #peelofffacemask #peeloffmask #rosegoldmask #bloggersurabaya #bloggerjakarta #tephcollaboration
3 likes
Categories : skincare
see more from this collectionInstagram
+ View more details
2 likes
Categories : party, food
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Feel [ing] Well,when on period time ☘️-Pasti ga nyaman bgt kl lagi “period time” mau ngapa”in salah. Mau gerak kanan kiri takut tembus. Aplg kalo malem kan 😒-Bbrp hari lalu aku baru cobain @verywell.id. Ini adl pembalut kesehatan yg tipis dgn banyak manfaat bagi kesehatan dan pastinya pakai bahan” dr quality terbaik anti iritasi. Pasti sebel dong kalo lagi “period time” malah gatel ato iritasi.Di bagian tengah pembalut ini ada heat sense — ini adalah indikator yg bs memberi tanda bahwa semua fungsi d pembalut itu sudah bekerja.Mskpn pembalut ini tipis jgn khawatir bocor ! Daya serapnya tinggi dan bahannya elastis tidak mudah robek.Skrg uda ga worry deh wkt lagi period. Pembalut tipis buat kita ga berasa pake popok 😁-Where’s to [email protected] or directly contact to 087719938686Ohya, for full review, go check on my blog site ☘️... #clozetteid #sbbxfeelwell #sbbcollab #tephcollaboration #healthypad
4 likes
Categories : health, makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
When they ask you,“Why you’re doing too much”.Tell them, it’s because you wantso much more. Dust settles. Queens don’t ☘️... #clozetteid #henshinjakarta #outfitoftheday #kissmylook #outfitselfie #lookdelgiorno #outfitinspiration #lookoftheday #fashiondiariesmoda #todayimwearingthis #ootdpost #mywhowhatwear #influencersurabaya #influencerjakarta
2 likes
Categories : party
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Don’t be what people want you to be.Be yourself and find someonewho truly loves you for who you areand what you stand for ☘️... #clozetteid #todayimwearingthis #ootdpost #mywhowhatwear #stylediary #oufitpost #stylegoals #whowhatwear #IGoutfit #revolveme #outfitidea #stylecollective #surabayablogger #bloggersurabaya #bloggerjakarta
4 likes
Categories : entertainment
see more from this collectionInstagram
+ View more details
loading ...
Back To Top