OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

Cheers ! I'm Stevie, I'm beauty, fashion, and travel enthusiasm and also a Psychologist ღ Enjoy every post that I made with love here ❥ Let's be friend ! Catch me up here or on Instagram : @tephieteph or Ask.fm : @tephtephie

[ I SHARE MY SECRET ]
-
Some of you ask me
“How to make your feed look white and clean?” This is the hardest question that I can't answer in simple way. That’s why, I’ve never share the way I edited my photo and arrange my feed.
-
But, today I found the simplest way for you to get a clean and white feed. Just download BRIGHT & AIRY PRESET by @nickypresets on nickypreset.com. This preset is available for LightRoom Mobile too. So in one click, you can get a clean and white photo. Btw, you can adjust the setting to get the perfect tone that you want.
-
Stay tune on my Instagram Stories for review and tutorial ☘️
.
.
.
#clozetteid
#wintersonata
#namiislandkorea
#namiislandwintersonata
#namiisland
#nickypresets
#seoulkorea
#seoultravel
#seoulfashion
#stylediary
#oufitpost
#stylegoals
#whowhatwear
#IGoutfit
#revolveme
#outfitidea
#stylecollective
#bloggersurabaya
#bloggerjakarta
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Sebagai sobat rebahandi masa #SocialDistancing dan harus bgt ada #DiRumahAja. Jujur aja ku males banget dah mandi. Aslik jujur banget dah.-But, believe or not.Aku baru aja cobain @nivea_id Pearl & Beauty deodorant spray dan lgsg jatuh cinta 😍 why?Seger di pakaiBaunya floral bangetCepet keringGa buat iritasi krn ALCOHOL FREEWanginya tahan sampe 48jamBisa mencerahkan juga lohAku bener” dah cobain dan buktiin sendiri kalo @nivea_id Pearl & Beauty deodorant spray bisa buat kita fresh dan wangi dalam belasan bahkan puluhan jam.-Cobain deh !Kalian bisa beli produk ini di @shopee_id sambil duduk manis deh d rumah. Ohya kalian juga bisa foto dgn produk @nivea_id Pearl & Beauty deodorant spray dan post di IG kalian — menangin hadiah menarik dan jalan” ke Jepang 😍Btw aku dan @isnadani uda cobain nih. Kalian cobain juga yuk @pauline_sofiaa @yannaloesi ☘️ #CantikAllOut #CantikAllOutxShopee #NiveaxStorie ... #clozetteid #tephcollaboration #influencersurabaya #influencerjakarta
2 likes
Categories : skincare
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Remember how blessed you areto be alive. Breathing, walking, talking,having your vision, clean water,food to eat, being able to sleepand wake up. You are blessed ! ☘️... #clozetteid #naminara #namiisland #namiislandspring #southkorea #seoul #springbreak #outfitselfie #lookdelgiorno #outfitinspiration #lookoftheday #fashiondiariesmoda #todayimwearingthis #ootdpost #mywhowhatwear #influencersurabaya #influencerjakarta
2 likes
Categories : others
see more from this collectionInstagram
+ View more details
[TURMERIC SERIES]-Uda tau belom kalo @kopititikoma baru aja launch series terbaru mereka? Nah, di @kopititikoma ada TURMERIC SERIES — ini adl minuman dengan base temulawak dan juga kunyit (curcumin) yang bagus buat jaga serta meningkatkan imun tubuh 🙈-Tau sendiri kan kondisi skrg kita d tuntut buat punya imun yg kuat. Nah d series ini kalian bisa tetep minum enak dan sehat. Ada 3 variant loh btw :TURMERIC COFFEETURMERIC MILKTURMERIC BOOSTERWell, buat turmeric booster — ini raw ya jadi ga ada campuran apapun, rasanya ga pait sama sekali tapi ga terlalu manis. Enak kalo d minum dingin” gitu.-Kalian bisa pesen ini semuanya gojek/grab loh. Jadi kalian bisa tetep #Dirumahaja, #TetepSehat dan @kopititikoma bakal kirim minuman kalian ke rumah. Ohya, boleh jg loh berbagi turmeric booster buat bapak gojek/grab-nya. Biar kamu dan mereka juga tetep sehat #MelawanCovid19 !... #clozetteid #kopititikoma #turmericseries #coffeeshop #coffeedrinker #healthydrinks #healthytips #milkcoffee #influencersurabaya #influencerjakarta
2 likes
Categories : food
see more from this collectionInstagram
+ View more details
At the end of the day,I want to be proud of how I handledhardship that came my way.I want to be able to say thatI pushed myself tp groweven when it wasn’t comfortable.I want to be proud of how I survived 🌱... #clozetteid #namiisland #namiislandkorea #springbreak #springseason #outfitoftheday #kissmylook #outfitselfie #lookdelgiorno #outfitinspiration #lookoftheday #fashiondiariesmoda #todayimwearingthis #ootdpost #mywhowhatwear #influencersurabaya #influencerjakarta
2 likes
Categories : travel
see more from this collectionInstagram
+ View more details
I FOUND YOU !-Honestly, susah bgt cari liquid foundation dgn “matte finish” yg oily dan dry skin friendly. Tapi akhirnya aku cobain @selfcoding_official and I’m falling in love immediately 😍-What’s good?Liquid textureSuper light-wearingSuper long-lastingMedium coverageGood moisturizingGood oil control formulasEasy to apply and blendHealthy matte finishAvailable in 6 shadeOily, dry and sensitive skin approvedSuper affordable : under 200k !Down side?You need to apply this liquid foundation 2-3 layers to get the full coverage finish. Don’t worry, it’s still light-wearing. Even tho, you apply more than one layer.-This liquid foundation comes with super light and cute packaging. Easy to bring it everywhere and pocket friendly.Check the price on my @charis_celeb shop :http://hicharis.net/tephieteph/LdrI RATE IT 4/5 !I recommend this liquid foundation for you. Btw, check on my last slide — I show you my foundation after 4hrs used ! So smooth and flawless without sebum ☘️... #clozetteid #charis #charisceleb #hicharis_official #hicharis #liquidfoundation #bestfoundation #koreanmakeup #basemakeup #basemakeuproutine #makeuphacks #makeuptransformation #bloggersurabaya #bloggerjakarta
2 likes
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Be that girl who shows upand never gives up.Be that girl who believesanything is possible and is willingto work for it.Be that girl who never quits on herself ☘️... #clozetteid #seoul #mapogu #springtime #springphotography #springphotoshoot #southkorea #southkorea🇰🇷 #mywhowhatwear #stylediary #oufitpost #stylegoals #whowhatwear #IGoutfit #revolveme #outfitidea #stylecollective #influencersurabaya #influencerjakarta
2 likes
Categories : travel
see more from this collectionInstagram
+ View more details
[ONE OF BEST MATTE CUSHION][email protected] power stay demi-matte cushion is the one of best local cushion that I ever tried. Btw, this is my 2nd product actually. I’m so in love with the formula, texture and finish.What’s good?Tinted moisture textureMedium to high coverageMoisturizing skin wellLight-wearingLong-lasting (up to 12hrs ++)Complete with oil control formulaEasy to apply and flattenHealthy matte finishSmooth and flawless finishSensitive and dry skin approved !Much shade availableDown side?-I rate this cushion 5/5 !I really recommend this cushion for you, who’s like tinted moisturize texture with smooth and flawless finish ☘️... #clozetteid #socobox #sociolla #socoid #socoboxxmakeover #cushionfoundation #cushioncovers #localbrandindonesia #makeuphacks #makeupideas #bloggersurabaya #bloggerjakarta
2 likes
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
loading ...
Back To Top