OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

Cheers ! I'm Stevie, I'm beauty, fashion, and travel enthusiasm and also a Psychologist ღ Enjoy every post that I made with love here ❥ Let's be friend ! Catch me up here or on Instagram : @tephieteph or Ask.fm : @tephtephie

Official "ALTHEA ANGEL's" dan Unboxing Product Althea Terbaru ! - YouTube
onto closet
1 like
Categories : skincare
Tags : althea, althea angels, unboxing, gift, welcome gift, korean product, korean brand, a'bloom, a'bloom series
see more from this collectionMy Closet
+ View more details
Congratulation @kaycollection !Finally, another store of @kaycollection open in Galaxy Mall 3 Level 1 (near KOI) 😍-Buat kalian pecinta product @kaycollection @masamishouko @dolly_wink @nakeupface or another Korean and Japan beauty brand. Bisa intip semua koleksinya di @kaycollection.-Anak timur dah ga perlu jauh” ke Tunjungan Plaza atau Pakuwon Mall dong buat dtg k @kaycollection store.-Kalo lagi ke GM3, selain cobain mall baru, jangan lupa mampir yah ke sini. Cobain deh cushion @nakeupface terbaru d sini, sambil cek siapa tau ada promosi menarik 🥰 Jangan lupa juga follow @kaycollection buat tau promo” menarik di setiap bulannya. Pasti bakal ada best deal/discount gesss ! 🌻... #clozetteid #kaycollection #kaycollectionstore #tephcollaboration #galaxymall #japanstore #japanmakeup #koreanstore #koreanmakeup #koreanskincare #nakeup #nakeupface #nakeupfacecushion #dollywink #influencersurabaya
4 likes
Categories : makeup, skincare
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Sometimes,
you have to stand alone,
to prove that you can still stand,
around people who always
look down to you 🌻
.
.
.
#clozetteid
#tephtraveldiary
#seoul
#seoulkorea
#seoul2019
#spring
#springseason
#cherryblossom
#lottehotelseoul
#travelarroundtheworld
#travelersnotebook
#travelblogger
1 like
Categories : travel
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Are you Matcha of Coffee lovers?Nah, whoever you are, but you need to try it [email protected] Matcha is here ! Tau ga kalo kandungan Matcha dan Kopi itu sama? Iyah, sama sama mengandung kafein yg bisa buat kalian fresh, rileks dan naikin mood kalian lagi.-Tadi pagi aku baru kreasiin @Herbilogy Matcha pake granola, jadi lebih kenyang dan sehat dong pagi”. Buat kalian yg ga sempet buat minum di rumah, bisa banget d masukin botol dan d bawa ke sekolah atau kantor loh.-Buatnya gampang banget ! Tinggal seduh 1 sendok teh Matcha powder dgn air, jadi deh 😍-Kalo kalian suka manis bs campur dgn madu ato susu loh. Matcha powder ini kaya akan anti-oxidant, vitamin dan juga mineral aplg @Herbilogy ga pake tuh namanya pengawet atau pemanis buatan. Sehat kan? Cobain deh ! Matcha lovers pasti suka ! ... #Herbilogy #BetterU #herbilogyxbetteru #clozetteid #matcha #matchaholic #matchadrink
2 likes
Categories : food
see more from this collectionInstagram
+ View more details
It’s an honor —
I can standing here as a beauty influencer and sharing my experience for the 1st time. Thank you @centrodeptstore for the chance on #CENTROBeautyBash2019 🥰
-
Seru banget,
Bisa sharing” banyak seputar beauty life. Ga cuma trend make up aja, tapi juga bs sharing pengalaman buat keep kulit kita ttp kece mau pake make up apa aja 🙈 Buat yg kmrn engga ntn, aku bakal post video youtubenya beberap minggu ke depan yah 💋
-
I can’t wait for another chance like that !
Thank you for the support guys ♥️
.
.
.
#clozetteid
#tephcollaboration
#centrodepartementstore
#beauty
#beautybash
#beautytalk
#beautytalkshow
#beautyblogger
#beautyinfluencer
#beautysharing
#bloggersurabaya
#bloggerjakarta
2 likes
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
2 likes
Categories : food
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Fight —
for those who keep you,
even on your worst days.
Perry poetry 🌻
.
.
.
#clozetteid
#korean
#koreanstyle
#koreanfashion
#ootd
#ootdfashion
#stylediary
#oufitpost
#stylegoals
#whowhatwear
#IGoutfit
#influencer
3 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
My wish for you this may —Comfort on the difficult days.Smiles when sadness appears.Rainbow to follow the clouds.Sunset to warm your heart.Confidence for when you doubt.Love when you spirits is low.Courage to be who you are 🌻... #clozetteid #tephtraveldiary #namiislandkorea #namiisland #springbreak #springseason #cherryblossom #todayimwearingthis #ootdpost #mywhowhatwear #stylediary #oufitpost #stylegoals #whowhatwear #IGoutfit #revolveme #outfitidea #stylecollective
2 likes
Categories : travel
see more from this collectionInstagram
+ View more details
loading ...
Back To Top