OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

Instagram: @stephanie_syan Blog: stephaniesjan.com

1 like
Categories : accessory
Tags : blogger, blogpost, fashion, fashion blogger, aksesoris, kalung, simple, necklace, ootd, outfit
see more from this collectionMy Closet
+ View more details
Categories : casual
Tags : blogger, blogpost, fashion, fashion blogger, ootd, outfit, personal style, casual, minimal, simple
see more from this collectionMy Closet
+ View more details
stay safe! don't forget to follow all the health protocols! http://www.stephaniesjan.com/2021/01/ootd.html
1 like
Categories : casual
Tags : blogger, blogpost, ootd, outfit, fashion, fashion blogger, personal style, casual, chic
see more from this collectionMy Closet
+ View more details
1 like
Categories : casual
Tags : blogger, blogpost, fashion, fashion blogger, ootd, outfit, personal style, casual, monochrome, black, white
see more from this collectionMy Closet
+ View more details
1 like
Categories : makeup
Tags : blogger, blogpost, beauty, beauty blogger, makeup, makeup review, rivera cosmetics
see more from this collectionMy Closet
+ View more details
Categories : makeup
Tags : blogger, blogpost, beauty, beauty blogger, makeup, makeup review, rivera cosmetics
see more from this collectionMy Closet
+ View more details
Categories : makeup
Tags : blogger, blogpost, beauty, beauty blogger, makeup, makeup review, rivera cosmetics
see more from this collectionMy Closet
+ View more details
OOTD natal kemarin pilih yang kalem bae aja tapi tetep ada sentuhan christmas nya di statement shoes soalnya pas christmas eve uda cukup “festive” look 😂 Oh iya blouse yang super chic & simple ini dari @lapao.id! Bahannya super nyaman banget, super stretch jadi cocok dipake buat any type of body sizes. Pas banget loh kemarin tuh cuaca Jakarta lagi teramat sangat cerah (kayak masa depan gue cuy 😂🙏🏻) dan blouse ini bener2 nolong banget adem gak ketolongan no play play 😂 Thank you yah!

And btw once again, Merry Christmas everyone! 🎄⛄️

#ootd #clozetteid #ads
1 like
Categories : casual
see more from this collectionMy Closet
+ View more details
Christmas eve 🎄⛄️

#ootd #clozetteid
2 likes
Categories : casual
see more from this collectionMy Closet
+ View more details
loading ...
Back To Top