OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

Cheers ! I'm Stevie, I'm beauty, fashion, and travel enthusiasm and also a Psychologist ღ Enjoy every post that I made with love here ❥ Let's be friend ! Catch me up here or on Instagram : @tephieteph or Ask.fm : @tephtephie

Instagram

Melatonin x Vitamin C serum,
Is that possible? 😌
-
Pasti kalian males repot kan.
Aplg kalo harus pake serum whitening sendiri dan pake serum untuk anti aging sendiri. Uda rempong kalo pas traveling, kita pun juga makin males kan pakainya. Skin care yg cuma 1x step aja kdg lupa kan yeu 🙈
-
Nah @a.stop2man skrg keluarin 3ACT VC Melatonin serum yg cocok bgt buat kalian yg sdg cari whitening serum dgn efek anti wrinkle/aging dan bisa meregenerasi kulit kita sacara otomatis 🙈
-
What’s good?
Brightening our skin
Prevent aging sign
Prevent any fine lines
Regenerating our skin cells
Easy to absorbing to our skin
Not sticky at all
Suitable for all skin type
Sensitive skin approved 💯
-
How to use?
Use this serum twice a day, after facial cleansing.
-
Where’s to buy?
Ofc ! On my @charis_celeb shop !
http://hicharis.net/tephieteph/fFb

I offering you special price ♥️
-
Overall,
I love this serum so much.
Comes with awesome formula and super elegant packaging. I RATE IT 5/5 — I recommend this serum so much 🍃 Tutorial and review will be up on my Youtube soon !
.
.
.
#clozetteid
#astop
#astopcosmetics
#3actvcmelatoninserum
#vitamincserum
#melatoninserum
#vitaminc
#melatonin
#charis
#charisceleb
#hicharis
#hicharis_official
#serums
#dailyserum
#skincareroutine
#influencersurabaya
#influencerjakarta
see more from this collectionInstagram
+ View more details
HAPPY BIRTHDAY ALTHEA 🥳
#AltheaTurns4 this year !
-
I’m so happy, because this year I can be the part of this celebration.
-
Honestly, one of my wishlist is checked ☑️ (again). Althea approved me as their angels. This is the one of my dream.
-
Last year, I could only see my friend celebrated @altheakorea birthday with a lot of cute stuffs from Althea. It’s makes me want it too and this year is my turn 🥰 Thanks for the chance #AltheaKorea !
-
I hope, someday Althea can #FlyMeToKorea and visit their office in Korea. I’m so excited even tho I just imagine it 🙈 Maybe, my dream will come true? Who knows.
-
Okay guys,
If you buy some items on @altheakorea start from July, 1st-31st, you can get one carnival ticket on your box.
-
Save it ! Because in the end of Althea Birthday period, they’ll randomly pick some winner to get Althea Magic Point 😍 You can use it to re-shopping at @altheakorea ! Hopefully I can be the one of the winner 🍃
.
.
.
#clozetteid
#AltheaKorea
#AltheaTurns4
#AltheaBirthday
#4thbirthday
#birthday
#seoul🇰🇷
#koreanbrands
#beautybrand
#koreancosmetic
#koreashopping
#beautystudio
#beautystuffs
#bloggersurabaya
#bloggerjakarta
1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Have Oily or Dry skin type?
...and looking for a suitable toner?
Maybe you need to try this toner !
-
Soon+ Balancing Water
is a toner which can help your skin to reach a healthy pH level of facial skin on 5.5 🙈 Other than that, this toner can soothing and moisturizing your skin without sticky feeling.
-
Texture of this toner, just like a water. Even tho, the liquid look a like a milk? 🤔 But, after I pour it into a pad/cotton, I can feel the liquid look like a water.
-
Easy absorbing to our skin,
Soften our skin,
Great moisture,
Soothing our skin,
Our skin feel elastic,
Not sticky at all,
... and suitable for all skin type, including sensitive skin.
-
Full review?
You can click the link on BIO and watch my YOUTUBE CHANNEL.
-
Where’s to buy?
Ofc, my @charis_celeb shop :
http://hicharis.net/tephieteph/g3m

Get special discount and price !
.
.
.
#clozetteid
#soonplus
#soonplusbalancingwater
#balancingwater
#charis
#charisceleb
#hicharis_official
#toner
#skintoner
#skincare
#skincaretoner
#influencersurabaya
#influencerjakarta
3 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Here’s step by step to use :Step 1MIRACLE ACNE CLEAR FOAMStep 2MIRACLE TONERStep 3TRUECICA MINERAL 100 CALMING SUNSCREENI hope you enjoy my video guys !I put so much effort to create this video.This is my 1st cinematic video 🙈-Need review?Check my preview post.Thank you @somebymi @somebymi.indonesia ... #clozetteid #somebymi #somebymiindonesia #somebymitoner #somebymesunscreen #truecicamineral100calmingsuncream #miracleacneclearfoam #bloggersurabaya #bloggerjakarta
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Here’s step by step to use :MIRACLE ACNE CLEAR FOAMTRUECICA MINERAL 100 CALMING SUNSCREENMIRACLE TONERI hope you enjoy my video guys !I put so much effort to create this video.This is my 1st cinematic video 🙈-Need review?Check my preview post.Thank you @somebymi @somebymi.indonesia ... #clozetteid #somebymi #somebymiindonesia #somebymitoner #somebymesunscreen #truecicamineral100calmingsuncream #miracleacneclearfoam #bloggersurabaya #bloggerjakarta
see more from this collectionInstagram
+ View more details
One of my wish list checked ☑️-Been a long time,I wish to try @somebymi products. This brand is quiet famous in Indonesia last year. Because of their 30days miracle toner. Finally, this year I can try it out 🙈[email protected] send me their best products, special for oily and acne skin :MIRACLE ACNE CLEAR FOAMFacial foam dgn texture yg cukup kental dan pekat. Memiliki kandungan tea tree yg bagus untuk mengontrol minyak dan mengurangi peradangan jerawat. Facial foam ini disertai dgn sensasi “mint” dingin, untuk membantu mengurangi produksi minyak di kulit. I RATE IT 3/5 🍃-Buat kulit sensitive, coba d cek lagi yah. Soalnya kalo spt kulit aku yg ga bs dgn kandungan mint, bisa lgsg merah” setelah pakai. Memang teksturnya lengket gitu, tapi setelah di bilas lgsg halus dan keset. Cocok buat oily and acne prone skin 👏🏻 TRUECICA MINERAL 100 SPF 50+ PA +++Buat kalian yg concern dgn masalah acne boleh buat cb sunscreen ini. Teksturnya lembut, cepat meresap di kulit, tidak lengket, tidak buat kulit jd kering, dan tidak ada warna. Di dlm sunscreen ini ada kandunga tea tree yg jg bagus untuk kulit acne dan oily.-Skin type lain gmn?Buat kalian yg normal dan sensitive bisa cobain sunscreen ini. Tidak ada kandungan mint yg bs buat muncul kemerahan. Tapi tlg d ingat buat yg ada alergi dgn mineral. Suncreen ini ada kandungan mineralnya. I RATE IT 5/5 🍃MIRACLE TONERIni adl toner paling hits taun lalu. Aku excited banget wkt cobain toner ini. Teksturnya ringan spt air, tdk lengket, mudah menyerap d kulit dan tidak lengket sama sekali. Bahkan bs d g bener” seperti air.-So far,toner ini ga kasi bad side effects sih d kulit aku. Efek yg d tunjukkan lebih ke kulit lebih bersih dan produksi minyak jd terhambat. Kalo d blg ini toner yg bs buat 30hr kulit mulus. Aku ga bs buktiin ☹️ soalnya kulit aku mmg bukan tipe yg berjerawat parah ato srg ada jerawat gt. Kalo breakout, bs reda sih dgn toner ini. Tapi untuk jerawat besar aku blm pernah bener” membuktikan. Maybe next time I’ll give you my final review. I RATE IT 4/5 🍃-Well, seneng bgt bs akhirnya cobain @somebymi yah ! Buat kalian yg penasaran step by step penggunaan 3 produk ini gmn, STAY TUNE ! 🌻. #clozetteid
3 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Eventually,
you’ll end up where you need to be,
with who you’ve meant to be with
and doing what you should be doing 🍃
.
.
.
#clozetteid
#Beautiful
#autumn
#instalike
#work
#Home
#landscape
#instagram
#music
#City
#instadaily
#training
#art
#makeup
#travel
#amazing
#cute
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Hey guys 🍃Sudah pada download @jasabox_ belom? Buat kalian yg belom download, yuk segera download ! Biar hidup makin gampang 🙈-Ohya, buat kalian yg masih bgg apa itu @jasabox_. Jadi ini adalah aplikasi penyedia jasa, dimana kalian bisa cari banyak hal yg kalian butuhin d dalam satu gengaman dan satu kali klik.-Kalian mau cari apa?Guru les? Ada.Fotografer? Ada.Designer? Ada.Singer? Ada.Semua ada di aplikasi @jasabox_ dan kalian bisa pilih jasa sesuai dengan budget kalian loh.-Nah, buat kalian yg pengen jadi bagian dr penyedia jasa, bisa banget ! Tinggal SIGN IN dan daftar sbg penyedia jasa. Di @jasabox_ kalian bisa iklain usaha/jasa kalian secara free tanpa ada biaya apapun 🥰 simple kan?-Cuss download di App store skrf juga ! Ketik JASA BOX dan download 🌻... #clozetteid #jasabox #aplikasijasabox #penyediajasaonline #tech #technology #easyliving #easylife #aplikasi #aplikasiandroid #tephcollaboration #bloggersurabaya #bloggerjakarta
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
I love natural make up 🍃-I just need 15 minutes to create my daily make up. In 15 minutes, I already used eyeshadow, eyeliner, highlighter, etc. Super fast !-Why I prefer natural make up than bold make up?I have a fierce face !Kalo kata org jaman skrg, muka jahat dan judes aku itu netyurel bgt sampe ke DNA. Ga heran banyak org yg salah paham sm aku. Ada yg blg aku judes gamau temenan, ada yg blg aku kalo ngmg mimik mukanya marah, dll.That’s why ak menghindari make up bold, dgn warna” dark dan bulu mata. Biar muka jahat aku ini sedikit luntur gitu loh gess. Selain itu, juga syepet kan aku make up-nya cuma 15 menit ajah 🙈-Here’s the product that I use for this look :Base Foundation - @maybelline Fit Me matte #120 Classic IvoryLiquid Concealer - @innisfreeindonesia Eyeliner - @maybelline Hyper Sharp RedEyeshadow - @thebalmid Nude BeachHighlighter Stick - @thesaemid Blush - @maybelline Fit Me #30 RoseSebum Powder - @chicaychico_official #MintSetting Powder - @trisiacosmetic Acne+ #AlmondBeigeLip cream - @heyyabeauty #HeyDarling-Want to join @qupas.id #QupasNaturalMakeup challange? Here’s the rules :1. Log in di www.Qupas.id dan aktifkan koneksi Instagram di menu setting profil. Cara detailnya cek highlights Instagram Qupas Beauty2. Upload foto makeup natural bersama produk makeup sekreatif mungkin di Instagram.3. Tulis alasan mengapa suka makeup natural dan sebutkan produk makeup yang dipakai dan ajak 5 teman ikut challenge ini serta tambahkan hastag #QupasMakeupNatural #QupasBeauty #Qupas4. Follow @QupasBeauty dan @qupas.id 5. Akan dipilih 3 pemenang dari kategori berbeda yaitu pilihan juri, like terbanyak dan upload terbanyak.6. Total hadiah Rp 1,5 juta berupa produk makeup untuk 3 orang pemenang. Challenge d tutup tgl 17 Juli dan di umumkan tgl 19 Juli 2019 ! Yuk Join ♥️... #clozetteid #naturalbeauty #naturamakeup #beautycreations #allaboutbeauty #naturalfinish #simplemakeup #dailymakeup #makeuphacks #beautyhacks #beautytipsandtricks #influencersurabaya #influencerjakarta
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details

Advertisement

loading ...
Back To Top