OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
my kind of fav AM/PM outfit look from @ramuneshop ✨ pair it with rattan bag and white shoes to make your more chic and stylish! 〰️ get this bundle set only on @ramuneshop ‘s @tokopedia 🌹
#Ramune5Years #TheyTalkAboutRamune #247Wardrobe
#RamuneMe
#AlacarteID
post
4 likes
see more from this collectionInstagram

MORE JANEJANEVEROO POSTS

TRUST THE PROCESS ——
masih seputar #iLoveMyBod...
the most compact foundation 🌹
sunday stroll with sth basic ——
@mao.basic
[ SAVE THIS ‼️ JALAN2 SERU DI #BOGOR ]salah sa...
relaxing mood 🍃
#ASNTM pose 👊🏼 all black outfit, where shoul...
some thought 💭
the beauty of BW mood ——
a handmade work detail to create a minimal space, ...
september essentials, mask is a must ✨

MORE FASHION POSTS

Wanna save money but still want to look cute? If s...
Simply adjust ur view.. Thats what successful peop...
Lippies yang bisa dipakai saat kondisi #wajibmaske...
Akhirnya aku tutorial lagi hahaha
Kira kir akamu k...
Taken back to the classical Victorian days in this...
I usually use this bag when I go somewhere quick/ ...
Nggak bisa dipungkiri, memang ada perasaan lebih l...
Basic outfiit terbaik, dengan bahan yang berkualit...
Facial Wash & Serum 🌈
.
Beberapa minggu ni aku ...
Sekarang #ootd nya kalo pas lagi keluar aja, Head ...

MORE BEAUTY POSTS

[REVIEW]
-
Pernah denger produk Trilogy Certified ...
Udah pada cobain body care ter-hits di Instagram i...
Sudah mencoba body care dengan aroma yang glamour?...
Produk andalan aku di bulan-bulan covid ini yakni ...
back to dark huir. i hope this decision last longe...
Satu lagi ya❤
.
Siapa yang mau headpiece mirip g...
Cutest Pudding Clay Mask from Indonesian Local Bra...
°⠀
Double Serum⠀
============⠀

Aku pali...
Pampering di rumah bagi yg PSBB, i must admit ini ...
This is a year when days bleeds into one another t...

Advertisement