OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
“DON’T STAY AT YOUR COMFORT ZONE”

Aku selalu dibilang dan dinasihatin oleh beberapa orang kayak gini, “you have to do something beyond, something that wowed someone dan unexpected”. And yeah....I’m definitely agree with that. Plus, I want to add that, “don’t stay at your comfort zone” gak cuman untuk permasalahan pekerjaan, tapi juga masalah kehidupan lainnya. Seperti: Relationship with someone, friendships, dan jati diri kita yang asli. Terkadang kita merasa dan berpikir bahwa, “ah pokoknya gw harus positive, biar gak diomongin”, well sebenarnya believe it or not, mau sebaik, setulus, seprofessional apapun, pasti juga ada aja yang ngomongin dari belakang dan itu perkataan negatif. Sad and tragic.

Ini juga permasalahan yang dialami oleh beberapa creators juga (mau youtube atau Instagram). Punya grup yang katanya support each other and positive, tapi kok bisa ngomongin satu sama lain ya? Well, don’t get offended, because this is somehow a real facts💯. But, I hope you’re not the one guys💕, love you all and Happy Sunday.

Portraits by: @edlinjap .
.
.
.
.
.
#ootdformen #moodyport #moodygrams #moodytone #pursuitofportraits #portraitpage #portraitphotography #happysunday #throwbackmoment #positivevibes #ootdformenindo #fashionjakarta #tonegame #clozetteid #theshonet
post
1 like
see more from this collectionInstagram

MORE JULIANMATTHEW POSTS

#throwbackfriday JUST WANTED TO HAVE RETRO STREET ...
REAL FACT: IF YOU KEEP POSTING A GREAT THROWBACK P...
I WOULD DEFINITELY HANGOUT AND DO PHOTO HUNTING RI...
“A LONG DRIVE TO NOWHERE IS THE BEST WAY TO CLEA...
TODAY SELF QUARANTINE/LOVE REMINDER: “YOU ARE LO...
SELF LOVE OR SELF QUARANTINE?• Jujur aku kangen ...
SELF QUARANTINE GAME STRONG, WHEN I POSTED MY THRO...
HEY INSTAGRAM 👋🏻 WHAT’S GOOD? HOW’S YOUR...
RANDOM TALKS: BEING IN SOCIAL DISTANCES MAKES ME F...
TODAY’S REMINDER: YOU AND I ARE 10/10. FEATURING...

MORE FASHION POSTS

𝑫𝒐𝒏'𝒕 𝒃𝒆 𝒔𝒐 𝒒𝒖𝒊...
Jangan lupa maskeran!
Khususnya yang lagi #dirumah...
Hopefully everything will be back to normal soon ...
At the end of the day,
I want to be proud of how I...
But sometimes.. just sometimes... i wanna tell you...
I am really sorry too late updating “korea self ...
Begadang udah jadi kebiasaan sehari-hari Yuki. Tid...
Dingin-dingin enaknya makan yang anget-anget. ((Ca...
Kangen jadi bolang😔
.
.
.
#BTSbangkok #publictr...
Masalah #coronavairus sukses bikin gue membatalkan...

MORE BEAUTY POSTS

Affordable and easy, try this DIY gel polish pedic...
Liquid Lip Lustre @poppydharsonocosmetics
#brushe...
How’s your quarantine days? 💗 For me, one thi...
11 Makeup and Skincare Tools You Can Use Without T...
Yellow Confetti ✨💛🎉
.
Produk yang dipake:
...
I want to post something but I haven't got somethi...
I'm an introvert so staying at home and not being ...
Ternyata kulitku pernah ada di titik yang paling p...
𝐀𝐏𝐑𝐈𝐋 𝐆𝐈𝐕𝐄𝐀𝗪𝐀...
DAY 4 🦄
#30DaysMakeupWithNda
.
Hi Beauties ✨
...

Advertisement