OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

Instagram

Never forget to increase your mood with peaceful vibes and good food. Because it will make you simply happy and relax..The new favorite spot for me to have a short trip, that will be @kopidaong.id ☕️ 🍃. A total must-visit. ..... #lifestylegoals #levelupyourlife #clozetteid #menblogger #lifestylechoices #handsinframe #kopidaong #myhappycapture #lifestylebloggers #aslowmoment #bloggersofinstagram #flatlaytoday #lifeunscripted #bloggingcommunity #blogger_de #lifestyleguide
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Summer spring ootd ideas that also suitable for a Retro Urban streetstyle☀️ 💐: combining florals, plaids, and a jogger to make it more interesting.

And as always, don’t forget about an accessories. It will make more fun and sophisticatedly compliment the whole look.
.
How about you? What’s your ootd ideas for today?
.
.
.
.
.
#mensstyletips #mensfashions #summerspring #ootdideas
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
It’s Saturday, so don’t be so hard and stressed about yourself. Enjoy every process and living for it 🍀.

My kind of weekend thoughts will be, “Old pictures never fails ”. Especially a simple but cute streetstyle on me.
.
Throwback picture by
📸. @anandaphan
.
.
.
.
.
#gentlemenfashion #mensstyleofficial #fashionblogpost #fashionbloggerindonesia #gentstyle #gentsfashion #fashionzine #simpleootd #whowhatwearing #ootdindomen #outfitpria #mentrend #streetstylegents #clozetteid #fashionmenoutfit #lookbookindonesia #fashiongrammer #streetstyleinspo
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Time to breathe all the positivity in and breathe all the negativity out. It is still a long journey ahead, so make it better for your own good 😎✌🏻
.
And always remember to improve yourself. Just wanted to say that, sunglasses are a great statement to your outfit.
.
.
.
.
.
#postthepeople #themanity #positivereminders #createtoexplore #magazine35mm #urbanoutfitters #portraitmood #aestheticedit #manstyles #lookbookmen #fitsonpoint #mensstyleguide #pauseshots #mensportrait #whpunexpected #clozetteid
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Favorite easy corduroy look for me on last year. This is the time when I started to more elevate and combining the neutral colors oversize clothes with more denim.

It is such a great throwback picture and yeah time flies so fast, right?

Throwback captured by @ddevidea . Enjoying in this pose 🙌🏻.
.
.
.
.
#throwbackpic #fashionbloggerindonesia #corduroy #corduroyjacket #mensweardaily #menswears
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
A Comfy homemade brunch is what we need sometimes. And spending a great quality time with your loved ones is so important.•Delicious throwback brunch moment, right a day before 2020 ends. Big thanks to the two of you @max_1403 @ddevidea for these lovely amazing dishes 🤗.–Anyway, this is a second day in January of 2021. How are you feeling guys?•I hope you all have a great and wonderful moments ya. Also, stay safe and healthy too..... #abmlifeisbeautiful #brunchtime #daysofsmallthings #daysofourlives #flatlaytoday #clozetteid #lifestyleinspo
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Kind of in the feeling for modern Retro casual (but also a bit Preppy) style on last Saturday holiday Christmas lunch? Why not? 💖

Jadi ceritanya, kemarin pas weekend lagi pengen banget buat dressing up like this buat acara makan siang gitu. And you know what, I think this is a pretty comfy look.

Buat kalian yang suka dressing up kayak Casual gitu, this might be an inspiration for you. Supaya look kalian gak begitu basic, kalian bisa guys tuck in your clothes kedalam celana kalian and just put on some outer yang bermotif.

What do you think of this look? Share your thoughts 😁👇🏻
.
.
.
.
#modernmencasualstyle #outfitpria #ootdformenindo #retrofashion #ootdmagazine #clozetteid #holidaystyle
3 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
It’s Christmas 🎁🎅🏼, but still in love with the neutral color look anyway. Another mix and match inspiration? Check this out ⬇️

Hari ini aku mau kasih tau nih mix and match ala Urban Streetstyle yang bisa juga buat acara Natal kalian (mau itu bareng sama keluarga atau temen kalian). Dan pastinya juga menggunakan basic neutral earthy outfit color. Yuk, disimak ya:

1. Because it’s Christmas, biasanya itu bisa juga identik dengan pakaian yang long sleeves, tapi comfy dan gak membuat kita gerah. Kalian bisa memakai yang hanya berwarna polos atau bisa juga yang ada motif minimalistnya.

2. Kalau kalian tipe orang yang suka pakai celana panjang dengan ukuran bawah celananya yang baggy, mungkin kalian bisa memakai overalls. Supaya look kalian lebih Streetstyle dan lebih bersilhouette lagi dengan long sleeve shirt kalian.

3. For the shoes, sebenarnya bebas dan sesuai dengan selera. You guys bisa pake casual sneakers, loafers, slip on shoes, or even boots.

4. Nah, terakhir sebagai outer, kalian bisa memakai jaket atau coat, bomber jacket, or puff jacket dengan berwarna beige atau warna neutral lainnya. Lalu, untuk aksesoris, my suggestions for you: just wear a sunglasses dan kalung simple, minimalist, dan elegant yang membuat look kalian sedikit lebih extra stylish.

For more outfit information? Tap for details ya. By the way, Merry Christmas everyone 🎄 🙏🏻
1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details
5 cara simple untuk dapet pose OOTD kalian yang simple dan juga confident. Yuk, swipe untuk liat 5 tipsnya.•Ini 5 cara/tips yang menurut aku, bisa banget buat kalian yang mungkin suka kadang gak percaya diri depan kamera. –Dan tips ini pastinya gak bakal deh bikin kalian untuk malu lagi dilihat sama orang lain pas lagi photoshoot (hahahahah pengalaman pribadi banget gak sih ini 😂?).•But anyway, I hope you like it dan jangan lupa ya share ke temen-temen kalian. Stay tuned for another tips ya guys 😁 🙏🏻.•••• #photoshootsession #fashionbloggerindonesia #howtopose #instastyleblogger #clozetteid
see more from this collectionInstagram
+ View more details

Advertisement

loading ...
Back To Top