OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
Meet my new bestie ☀️ Golden hour !! Tap for #steviewears #deets wrapped in @shopblackribbon top and @pomelofashion pants for a pre fall🍁 hue 😉
.
.
.
.
.
.
.
. .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#style #collabwithstevie #beauty #clozetteid #ootd #whatiwore #exploretocreate #zalorastyleedit #lifeofadventure #chasinglight #shotoniphone #wanderlust #artofvisuals #trypomelo #sun #goldenhour #fashionpeople
post
4 likes
see more from this collectionInstagram

MORE STEVIIEWONG POSTS

Feeling retro 📀💿📀💿 mixed patterns are ...
“I am not open to many people. I'm usually quiet...
Everyone needs a pair of comfy mules to be ready t...
“Some people want material things. Me, I just wa...
Into the pinky world 💞 curious where it is? Hop...
What’s yours will find you ! 💫 earrings by @t...
Wakey !! 😴 it’s time for breakfast ❤️🍳...
I love to keep memories physical 😍 .... #memorie...
Managed to pull off a surprise bridal shower surpr...
Hello 🥰 back with those straight hair, blue jea...

MORE FASHION POSTS

I made my own engagement favors... from starting t...
Gimana sih biar bisa terus termotivasi olahraga?
-...
The best and most
beautiful things in the world ca...
Sesuka itu sama dunia fashion membuat aku masih be...
Which one is cute? Is that me or the bunny?
.
.
Na...
Into The Unknown 🎶❄❄ #frozen2 #elsa #movieq...
so in love with @kis.metofficial unsymmetrical blo...
Nov 22, 2019
Ehem. I'm back ✌
Jadi, sekitar 2 mi...
Yang secinta itu sama nude lip cream kayak aku sia...
[SilviaMuryadiMiniReview]
Kali ini aku mau bahas ...

MORE BEAUTY POSTS

Makeup Mata Ungu🙋🏽‍♀️ Biasanya, kalo m...
Fans boy band Korea BTS pasti sudah tak asing lagi...

Sudah akhir tahun 2019, dan saya masih sibuk c...

Sudah akhir tahun 2019, dan saya masih sibuk c...
The greater your storm, the brighter your rainbow ...
Ga bisa move on dari kecantikan diri sendiri 🤷...
Lagi suka sama glossy lips niccc.
.
.
Tadinya sih ...
Throwback to our event with @ultimaii_id , fun tal...
Guys, ada informasi penting nih!
Challenge #Pilih...
Ini dia 3 produk @erha.dermatology yang uda kupake...

Advertisement