OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

really fall in love with all beauty product, fashion style and also i'm a food lover :)

Categories : casual
see more from this collectionInstagram
+ View more details
✨ Siapa sih yg ga tw dgn product2 dari @natur_e_indonesia yang identik dgn warna hijau-putih ?
But now, @natur_e_indonesia baru aja ngeluarin rangkaian product barunya yaitu ‘Natur E White Series’ 💙 yang terdiri dari 6 product mulai dari Body Care , Skincare sampe Suplement ., pkknya dah lengkap banget,. Dengan kandungan Glutathione, Vitamin E , Olive yg which is bagus untuk mencerahkan kulit 😊
So far, ak paling suka sama Hand & Body Serum, wanginya enak, trus ad butir2 khas nya Natur E yang sangat bgs utk mencerahkan kulit dan pasti nya cepat menyerap dan tetap bikin lembab ..
Selain itu ak juga suka ama Day Cream nya , yg bisa tone up our skin tone tapi hasilnya tetap natural 🥰
#ShowyourTrubright
#NatruEWhitexClozetteID
#NaturEWhite
#ClozetteID .
.
.
.
.
.
.
.
.
#review #honestreview #skincare #skincarereview #skincarejunkie #natureindonesia #beautylover #skincareaddict #indobeautysquad #likes #sparklingsquad #lemoninfluencer #beauty #firstimpressions #likeforlikes #like4likes #instagood #instabeauty #recommended #musttry
5 likes
Categories : skincare
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Congratulations @natur_e_indonesia for launching your new product ‘Natur E White Series’ ✨ Cant wait to try & review this product 🥰 Thank you jga buat @ngebenang yang udah ksi kesempatan buat qt utk ngedecor tote bag yg super cute 😍 And last but not least thanks to @clozetteid for having me 🙏🏻 see you on the next event 😊😊 #ShowyourTrubright #NaturEWhitexClozetteID #NaturEWhite #ngebenangbareng .......... #clozetteid #beauty #beautyevent #eventoftheday #natureindonesia #beautyproducts #beautysquad #beautyinfluencer #beautylover #skincarejunkie #indobeautysquad #clozettesquad #ootd #potd #beautyaddict #indobeautygram #beautytalkshow #workshop #decoration #instagood #likeforlikes
2 likes
Categories : skincare
see more from this collectionInstagram
+ View more details
1 like
Categories : casual, travel
see more from this collectionInstagram
+ View more details
4 likes
Categories : travel, travel
see more from this collectionInstagram
+ View more details
2 likes
Categories : travel, travel, travel, travel
see more from this collectionInstagram
+ View more details
2 likes
Categories : travel, travel, travel, motherhood
see more from this collectionInstagram
+ View more details
4 likes
Categories : travel, travel
see more from this collectionInstagram
+ View more details
loading ...
Back To Top