OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
Month by month wrap up in 2020 💋and it’s 3 months left 🤔😘Yess there is significant differences from the first row to the third row 👻😁 I’m getting used to my face shield right now💋..How was your 2020 so far babes😘Dimanapun kalian saat ini aku yakin kita berjuang untuk suatu hal yang sama..dengan cara yang berbeda beda💋Jangan lelah buat percaya segala sesuatu hal yang terjadi pasti ada akhirnya. Termasuk Miss Rona ini babes💕Selamat hari minggu lets enjoy our Sunday... #ichamaucerita #ceritaperjalananicha #2020 #newnormallife #positiveenergy #positivemindset #weekendvibes #clozetteid #bestnine2020
post
1 like
Categories : entertainment
see more from this collectionInstagram

MORE FASHION POSTS

Every sister needs a big mirror to validate their ...
I like to represent any fashion brand over my styl...
ootd ala princess belle
Kalau cowok posenya tu simple-simple aja, kalau ga...
Mirror selfi checkk!!!!!
Selalu jalani hari dengan senyuman
Pose simple untuk cowok nih
Foto candid
Black is the wholetime fav color!
Fave comfy shoes

MORE BEAUTY POSTS

Akhirnya nemu juga sunscreen yang nggak white cast...
new hair :)
Hello my name is ravianka,I am a content creator.
Hadiah dari event #BestieStories thankyou @clozett...
What a beautiful journey dengan salah 1 skincare f...
Senang banget bergabung dengan INISKIN untuk meray...
Congratulations Somethinc for New Launch Phyto Dia...
Sunscreen biore terbaru✨

Kali ini, aku punya 2 ...

Advertisement