OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

Traveler. Beauty Enthusiast, in Love with PHOTOGRAPHY visit : www.budiartiannisa.com

The Changing Room Dress on my youtube Vlog 😘 yang kalian pada bilang lucu padahal baru sneak peak di ruang ganti aja heiii🤣🤣🤣 . Ini versi jelasnya biar kalian bisa liat lebih jelas lagi. Lucu banget buat summer kan #summerdirumahaja 💛💛💛 ⁣
.⁣
.⁣
😷 @bypriscaadelina ⁣
Necklace @tameeca_ ⁣
.⁣
.⁣
#potd #changingroomselfie #summerdress #summerdressidea #ootdinspo #ootdindo #clozetteid
1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Getting used to Mask On and staying out of the crowds💛💛 ⁣
Gimana new normal kalian babes 😘😘😘 ⁣
.⁣
.⁣
Btw after being Rapunzel during #stayathome today I decided to cut my hair💋 If you are thinking about cutting your hair too..make sure don’t do it at peak hours✅ Staying away from the crowds its still the best prevention to be far away from mrs viruses💕⁣
.⁣
.⁣
👚 @camanibasic ⁣
👜 @whatpixiesees ⁣
.⁣
.⁣
#newnormal #ceritaperjalananicha #ootdnewnormal #clozetteid #ootdindo #localprideindonesia #iwearlocal #jktgo #jktspot
1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Dear You⁣
Be bold enough to listen to your heart and make sure to follow it 😘 ⁣
Your heart has always known exactly who you are..what you are made of and what you are made for❤️⁣
.⁣
To anyone who read this..anytime you feel lost you know Your heart always known the way💋⁣
.⁣
.⁣
📸 by @anitamayaa 💕⁣
.⁣
#ceritaperjalananicha #positivevibes #lifequotes #yourheartknows #jktgo #jktspot #ootdindo #clozetteid
1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details
So while everyone too busy trying to be in Vogue. I choose to be the Stay Homer with no makeup and just wake Up😘💁🏻‍♀️
Have a good day everyone put your Mask On..sanitze frequently and stay away from the crowds😍 .
.
Thanks to @prequelapp ❤️
.
.
#ceritaperjalananicha
#newnormal #novoguechallenge #stayhomer #clozetteid #motd #bareface
1 like
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Stay at home but on my holiday mood 💛 Lets put your hat on wear your sunscreen and say Hi to lovely summer😍
.
.
And to make your summer brighter wear your brightest color🤩.. oohh by the way proudly present to you this comfy tie dye named Tersanova by @camanibasic 💋
.
.
#ichamaucerita #iwearlocal #tiedye #tiedyefashion #proudtowearlocal #iwearlocalid #ootdindonesia #summervibes #clozetteid
4 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Whats In My Bag 💁🏻‍♀️ New Normal Edition💛⁣
.⁣
.⁣
💕 Hand Sanitizer @sterobac ⁣
Watch out keep your hands clean✅ Sterobac ini paling nyaman karena ada kandungan aloe vera di dalamnya jadi meminimalisir kekeringan di tangan💁🏻‍♀️. ⁣
.⁣
.⁣
💕Saniter Spray⁣ @saniterindonesia
Ngga bisa ketinggalan karena dari mulai keluar pintu unit sampe lift juga pasti spray spray💋 Jangan lupa handphone dan laptop juga di spray ya😘😘⁣
.⁣
.⁣
💕 Masker Kain Cadangan ⁣
Menurut WHO masker kain digunakan maksimal 3 sampai 4 jam jadi kalau perginya cukup lama make sure bawa masker kain cadangan💋 WeaR your mask but keep it cute @atsthelabel 😘⁣
.⁣
.⁣
💕 Hand Cream⁣
My Favourite Shea Butter hand cream @thebodyshopindo . Sering cuci tangan terus rajin pakai Hand Sanitizer juga, jangan lupa pastion tangan kita well moisturised ✅⁣
.⁣
.⁣
💕Skin Defence @thebodyshopindo ⁣
Touch Up sunscreen jangan lupa ya babes. Mau di dalam ruangan juga kulit kita tetep terekspos sinar UV. Jadi lindungi kulit yuk biar sehat dan ngga cepat menua💛⁣
.⁣
.⁣
💕Vitamin E Gel Mist⁣
Paparan AC sering membuat kulit jadi kering😂 Selain rajin minum air putih..spray pakai Vitamin E Gel mist ini membantu buat kulit stay hydrate babes😘😘⁣
.⁣
.⁣
💕 Tumbler⁣
Biar lebih higienis bawa tumbler ini kemanapun. Minimal kita menjaga diri dari droplets yang mungkin saja masih tersisa di gelas kantor ataupun tempat umum. Sekaligus juga mengurangi sampah dari penggunaan cup plastic. Remember to love your eart dont you💋😘⁣
.⁣
.⁣
💕Red Fixation Eau De Toilette⁣
Terutama yang sering mood swing bawa body spray atau parfum tuh penting babes. Karena wanginya bisa naikin mood😍. Mine is Red Fixation kecintaan selalu😘⁣
.⁣
.⁣
💕 Dior Lip Tattoo⁣ @diormakeup
Last But Not Least walau ketutup masker tetep mau ada sesuatu di bibir💋 Stay colorful but not too much. Its my all tine favourites Dior Lip Tattoo.⁣
.⁣
.⁣
Remember to be wise and mindful for yourself💛 Stay healthy and be safe. Buat pilihan bijak untuk ngga maksain diri ke tempat yang super rame ya...Jaga kesehatan itu bukan cuma buat diri sendiri tapi buat orang di sekitar kalian dan keluarga kalian😘😘⁣
.⁣
.⁣
#ichamaucerita
#whatsinmybag #newnormal #newnormalessentials #clozetteid
3 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Belum sah #dirumahaja kalau belum #virtualphotoshoot 💛 Mine is taken by @anitamayaa 💋 Pas banget kangen traveling dan traveling vibes di photoshoot ini kerasa banget padahal ya lagi dikamar aja👻😘😘⁣
.⁣
. ⁣
Untuk Property foto ambil bucket bunga roses dari Mas Ubuy yang udah kering💕. The amazing of roses itu semakin kering semakin cantik🌹🌷. ⁣
.⁣
.⁣
So tell me babes which Virtual Places should I go with this outfit vibes😍💁🏻‍♀️⁣
.⁣
.⁣
#ceritaperjalananicha #stayathome #dirumahaja #virtualphotography #virtualphotoshoot #clozetteid
1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Bare Face✅⁣Journaling ✅⁣Body Scrub ✅⁣Bed ✅⁣and Bed Again ✅⁣Starbucks ✅⁣But I never skip Sunscreen 😘⁣.⁣.⁣Yess definitely its Sunday💋⁣Happy Sunday Everyone⁣Remember to always be Grateful and Blessed 😍⁣.⁣.⁣ #sunday #happysunday #positivevibes #clozetteid #gratefulheart #sundayquotes
1 like
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
And suddenly it’s Summer💛💛💛⁣
.⁣
.⁣
Gonna have my New Normal of summer. Sadar ngga sih waktu kok jalannya cepet banget tiba-tiba udah di tengah tahun 2020😁. Tahun ajaib yang ngga pernah kebayang ada di dalamnya❤️. Buat semua rencana yang tertunda di tahun ini baik kerjaan ataupun liburan jangan disesali ya babes. Percaya Semesta sudah atur jalannya sesuai waktunya. Right at the moment in time✅.⁣
.⁣
.⁣
Accept that what is yours will come to you in the right way❤️. So Lets Being present in every moment and enjoy your time😘⁣
.⁣
.⁣
#ceritaperjalananicha #positivity #potd #moment #positivevibes #samasamadirumahaja #stayhome #clozetteid
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
loading ...
Back To Top