OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

I'm a beauty enthusiast both for skincare and makeups. But, I'm also a lady who loves to experiment with what i wear. Thus, why not I share mine to others and build new friends.

The classic black 🖤⁣ ⁣
#clozetteid #clozetteco
see more from this collectionInstagram
+ View more details
It’s my first time trying Malaysian makeup brand from @simplysiti.id in their 𝐆𝐨𝐥𝐝 𝐄𝐝𝐢𝐭𝐢𝐨𝐧. I’ve been loving with these products and constantly using them for my daily makeup. This edition consists of :⁣⁣
✨ Cushion Foundation⁣⁣
✨ Shading Blusher⁣⁣
✨ Matte Lip Cream⁣⁣
⁣⁣
The texture of cushion foundation is so light with medium coverage and matte glow finish. While the Shading Blusher is so pigmented on their own shades and the Matte Lip Cream in shade soft pink glides easily on my lips.⁣⁣
⁣⁣
You can read more about these products on my blog. Link is on bio as always 😉⁣⁣
⁣⁣
#cathyangreview #clozetteid
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Cruising 🛥
1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Little Red Riding Hood #clozetteid
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Ini sudah memasuki bulan ke-3 aku melakukan Workout from Home. Biasanya aku memang rutin olahraga ditempat gym, baik itu weight training ataupun ikut kelas seperti body combat dan yoga. Semenjak diberlakukan untuk #dirumahaja, untungnya aku sudah memiliki beberapa peralatan gym basic, seperti dumble, elastic band dan juga yoga ball, jadinya olahraga yang aku lakukan dirumah sehari-hari tidak monoton.⁣⁣⁣⁣Meskipun #workoutfromhome, aku tetap menjaga kebersihan badanku terutama daerah ketiak dari bakteri dan bau tidak sedap. Karena kalo kita olahraga pasti akan mengeluarkan banyak keringat dan dalam menjaga itu aku menggunakan NIVEA Whitening Antibakteri Deodorant.⁣⁣⁣⁣Dikemas dalam botol kaca bening dengan tutup dove berwarna putih, deodorant ini memilik wangi lembut yang sangat menyegarkan. Selain memiliki perlindungan selama 48 jam, deodorant ini juga memiliki formula yang 99% dapat membantu melawan bakteri pada badan yang menyebabkan bau tidak sedap. Deodorant ini juga memiliki kandungan untuk mencerahkan kulit daerah ketiak kita. Sehingga nantinya kita tetap percaya diri dalam menjalankan segala aktivitas kita.⁣⁣⁣Thank you @clozetteid and @nivea_id for giving me a chance to try this new deodorant. ⁣⁣⁣ #NIVEADeoxClozetteID #BeraniTanpaWorry #DiRumahAja #clozetteid
Categories : skincare
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Okay, I'm bold in the house and I'm in the house bold 💄
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Good Nite 🌙. Here’s my skincare menu for tonight which accompany by heavy rain.⁣🌙 Double cleanse with Biore Make Up Remover Cleansing Oil and Real Barrier Cream Cleansing Foam⁣🌙 Prep the skin with cleansing toner from Nacific Real Toner Cherry Blossom⁣🌙 Since i still have some bad acnes, I keep using Tisha AC7 Spot Serum⁣🌙 While waiting this absorbs, I move to eyes area and feed them with Lacoco Intensive Treatment Eye Serum and ROC Retinol Correxion Eye Cream⁣🌙 Back to face area, layering 2 of Whamisa Organic Flowers Toner Deep Rich. Got this limited Xmas packaging from @kores.beauty 🌙 My holy grail Krave Beauty Great Barrier Relief Serum. It’s almost empty 🙈⁣🌙 Last as the topping, Herbivore Lapis Facial Oil. ⁣⁣Et voila, my skin now is full with the nutrients and let’s pray the acnes will be gone by next morning.⁣ #cathyangreview #clozetteid
Categories : skincare
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Akhir-akhir ini aku ngerasa waktu berjalan cepet banget dan ngga terasa udah masuh pertengahan bulan Mei saja. Bulan Ramadhan tahun ini juga berbeda dari sebelumnya karena anjuran dari pemerintah untuk #dirumahaja untuk mengurangi penyebaran virus.⁣⁣Meskipun #dirumahaja, aku tetap menggunakan make up supaya tetap semangat kerja dan melakukan aktivitas lainnya. Dan ini merupakan salah satu make up sehari-hariku selama bulan Ramadhan. Disini aku menggunakan @moonshoot_idn 𝐌𝐢𝐜𝐫𝐨 𝐂𝐨𝐫𝐫𝐞𝐜𝐭𝐟𝐢𝐭 𝐂𝐮𝐬𝐡𝐢𝐨𝐧 shade 𝟑𝟎𝟏. Aku langsung jatuh cinta sama cushion dari Moonshot ini karena packagingnya yang cantik banget. Cushion ini termasuk medium coverage dan buildable. Hasil akhirnya itu velvet finish dengan sedikit glow. Aku biasanya pakai 1 layer saja dan untuk bagian T-Zone aku set dengan loose powder dan bagian lainnya dengan setting spray. Semakin lama warnanya akan menyatu dengan warna kulit kita sehingga terlihat natural. Cushion ini sudah dilengkapi dengan SPF50+ PA+++, meskipun begitu, aku tetap menggunakan sunscreen sebelumnya. ⁣⁣Untuk suncreen aku menggunakan 𝐌𝐨𝐨𝐧𝐬𝐡𝐨𝐭 𝐌𝐮𝐥𝐭𝐢 𝐏𝐫𝐨𝐭𝐞𝐜𝐭𝐢𝐨𝐧 𝐔𝐕 𝐅𝐢𝐱𝐞𝐫 yang kandungan SPF nya sama dengan si cushion yaitu SPF50+ PA+++. Sunscreen ini sangat ringan dan juga dapat digunakan sebagai primer karena berwarna. Ketika diaplikasikan ke wajah, ini akan memberikan efek menaikkan warna kulit kita, sehingga wajah terlihat lebih segar. ⁣⁣Kalo produk moonshot kalian apa?⁣ #moonshotramadhan
1 like
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
It’s been for almost 2-months since I firstly use @clinelleid 𝘏𝘰𝘵 𝘉𝘰𝘥𝘺 𝘊𝘳𝘦𝘢𝘮 and corporate this cream to my home workout. ⁣⁣This cream help me in shaping some of my desired areas such as lower belly and inner thighs. I sweat more especially on the areas where i apply this cream. It does maximizing my workout and burn more fat. ⁣⁣The first feeling once use this cream is the hot sensation and a bit of itchy on the applied areas. But it doesn’t last longer, just couple of mins. This cream also makes my skin moist because of the Apricort extract. A little thing you should know, i keep using this cream eventhough i don’t do my workout, right after shower just to keep my body in shape.⁣⁣ #ClinelleIndonesia #ClinelleHotBodyCream #dirumahaja
Categories : health
see more from this collectionInstagram
+ View more details
loading ...
Back To Top