OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

A jeans & t-shirt kinda girl who lives in her flip-flops, wears her heart on her sleeve, says what she thinks, has daily “dory” moments and is happy this way.

.Ke coffee shop karena hype. ❌Ke coffee shop karena ada Totoro. ✅.Inget ke Jepang pertama kali tahun 2017, nahan-nahan ga belanja apa-apa demi belanja di Ghibli Museum. 😆 Seneng banget ada coffee shop di Jakarta yang jual merchandise Ghibli asli kayak gini. Wiiiiiii. ❤️ Jangan lupa colek @masova kalo ke sini, siapa tau beliau mau nemenin ngopi. 😂.📸 @johanamay..... #coffee #coffeeshop #ghibli #totoro #totoroishere #weekend #weekendvibes #whp #whplight #friday #lifeup #shotoniphone #ootd #clozetteid
Categories : casual
see more from this collectionInstagram
+ View more details
2 likes
Categories : food
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Terpantau udah mau Senin lagi aja. Perasaan baru kemarin nutup laptop. Hih. 🥺..... #stayathome #dirumahaja #pandemic #socialdistancing #workfromhome #motivation #bored #todolist #life #shotoniphone #ootd #travel #travelblogger #clozetteid
3 likes
Categories : travel, casual
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Weekend finally! Yay! Mari tutup laptop - nyalain Netflix - sambil ngopi avocado ice coffee kayak yang di cafe-cafe gitu tapi es krimnya cepet banget cair. Ya udah sih diposting aja. 🙃..... #coffee #friday #afternoon #weekend #weekendmood #avocadocoffee #latte #caffeine #whpcoffee #book #mood #shotoniphone #whp #lightroompresets #clozetteid
Categories : food
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Long weekend tapi ngga ke mana-mana tuh, gimana ya. 😝 Ya udah posting ini aja. Anggap aja lagi di Kyoto. *halu*...... #stayathome #dirumahaja #pandemic #socialdistancing #workfromhome #motivation #bored #todolist #life #shotoniphone #ootd #travel #travelblogger #clozetteid
Categories : casual
see more from this collectionInstagram
+ View more details
2 likes
Categories : casual
see more from this collectionInstagram
+ View more details
2 likes
Categories : food
see more from this collectionInstagram
+ View more details
2 likes
Categories : food
see more from this collectionInstagram
+ View more details
2 likes
Categories : casual
see more from this collectionInstagram
+ View more details
loading ...
Back To Top