OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

A jeans & t-shirt kinda girl who lives in her flip-flops, wears her heart on her sleeve, says what she thinks, has daily “dory” moments and is happy this way.

1 like
Categories : travel
see more from this collectionInstagram
+ View more details
That obligatory photo spot of Jakarta people nowadays. 😂 Well, though I have a love and hate relationship with this city for 19 years now, I still love this city. Happy birthday, Jakarta!
.
.
.
.
.
#jakarta #city #hutjakarta #hutjakarta492 #strolling #bridge #senayan #travel #travelgram #whp #whpcity #whpcolorplay #ootd #sonyalpha #clozetteid
4 likes
Categories : travel
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Categories : food
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Monday? Don’t worry. I have ice cream. Two ice cream. ✌🏻..... #monday #madness #color #colorful #pink #icecream #sweettooth #dessert #whp #whpcolorful #motomotoid #sonyalpha #vsco #ootd #clozetteid
2 likes
Categories : food
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Pertama kali liat instalasi rajutan dengan tema bawah laut ini adalah di postingan orang-orang yang datang ke ArtJog 2018 tahun lalu. Pengen liat, tapi ngga punya kesempatan buat ke Jogja. Sedih akutuuuu.
.
Instalasi yang berjudul “Sea Remember” karya Mulyana, seniman dari Bandung ini, ternyata sekarang ada di Motomoto Museum, QBig BSD. Dekat! Pas kemaren masih cuti pasca Idul Fitri, bela-belain main ke sini deh. Mumpung Jakarta masih sepi. 😂 Ternyata sebagus dan sewarna-warni itu instalasinya. Cakep!❤️
.
Dan jadi kangen ke laut!
.
.
.
.
.
#art #artinstallation #motomoto #searemember #colorpop #colorful #installation #exhibition #museum #motomotomuseum #whp #whpart #whpmagical #whpcolorplay #sonya6000 #sonyalpha #vsco #ootd #clozetteid #travel #travelgram
2 likes
Categories : travel
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Hari terakhir di Palembang, ga afdol kalo ga nyobain jalan-jalan naik LRT pertama di Indonesia yang ada di Palembang ini. 😂 Sebelum kita nyobain LRT Jakarta yang lagi uji coba itu.
.
Despite beberapa peraturan yang rada aneh, oke juga nih Palembang punya LRT. Semoga ke depan jalurnya meluas ya.
.
📷 by @i_hairida & @deddyhuang .
.
.
.
.
#lrt #lrtpalembang #publictransportation #masstransportation #citytransportation #palembang #city #citystralling #getaway #travel #travelgram #chicinPalembang #vsco #clozetteid
Categories : travel
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Categories : food
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Cuti tengah minggu plus hari kejepit tuh enak juga ya ternyata. 😈😈 *ditoyor sama yang pada masuk kantor*..... #coffee #blackcoffee #v60 #manualbrew #caffeine #coffeeshop #vibes #clozetteid
Categories : food
see more from this collectionInstagram
+ View more details
I have used my right as a citizen and vote. Let’s hope for the better Indonesia whatever the result is.✌🏻..... #election #electionday #pemilu2019 #citizen #citizenrights #vote #indonesia #potrait #shotoniphone #vsco #clozetteid
Categories : entertainment
see more from this collectionInstagram
+ View more details
loading ...
Back To Top