OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

A jeans & t-shirt kinda girl who lives in her flip-flops, wears her heart on her sleeve, says what she thinks, has daily “dory” moments and is happy this way.

2 likes
Categories : casual
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Jadi gimana 7 hari pertama 2021, genk? Udah mulai capek terpapar berita ngga enak terus karena kasus positif nambah terus, tiga hari berturut-turut tembus rekor? Sini kita toss dulu. Cuma mau bilang hang in there. Semoga kita selalu sehat-sehat yaaaa...
.
I need this tranquility, btw. 😶
.
.
.
.
.
#telagawarna #puncak #bogor #traveling #travelgram #instatravel #hiking #lake #scenery #nature #shotoniphone #clozetteid
Categories : travel
see more from this collectionInstagram
+ View more details
.Counselor Jerry A: So what do you think you’ll do? How are you going to spend your life?Joe: I’m not sure. But I do know, I’m going to live every minute of it.(Soul, 2020).Spending the last day of 2020 watching Soul on Disney+, I was hit by the last conversation on that movie. Did I tell you I’m not ready for 2021 yet? I still am. But like Joe Gardner, I do know that I’m going to live every minute of it..HAPPY NEW YEAR! 🎉🎉🎉..... #firstday #1january2021 #newyear #newyear2021 #nye2021 #throwback #glimpse #travel #travelgram #instratravel #agony #shotoniphone #ootd #clozetteid
Categories : casual
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Terbentur, Terbentur, Terbentur, Terbentuk. Salah satu quote favorite gue dari Tan Malaka, yang rasanya pas mewakili perjalanan di tahun 2020. Tahun di mana gue lagi-lagi menyadari bahwa things that we tend to takes everything for granted tuh jadi mahal dan sangat berharga.
.
Kalo ditanya siap apa ngga buat 2021, terus terang ingin jawab “no, I’m not ready. Yet.” Uncertainty tuh menakutkan. Ga tau apa yang bakal ada di 2021. But life goes on, no? Nanti malam tidur juga bangun-bangun udah 2021. Kan cuma masalah pergantian menit 59 ke menit 00 di jam 11 malam. 🤣🤣
.
Jadi ya semoga aja 2021 tuh kita sudah ada di part “terbentuk”, bukan lagi “terbentur”. Amiiiiin.
.
.
.
.
.
#sunset #puncakbogor #puncakpass #bogor #wheninbogor #nature #scenery #dawn #vibes #vacation #getaway #whpsunset #shotoniphone #travel #travelgram #instatravel #clozetteid
Categories : travel, travel
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Minggu pagi dan hujan. Selalu ada alasan buat nambah kopi satu gelas lagi. 😁..... #coffeetime #coffee #caffeine #latte #sunday #morning #rainy #lightroompresets #shotoniphone #instadaily #instagood #instamood #instamoment #clozetteid
2 likes
Categories : food
see more from this collectionInstagram
+ View more details
The breakfast bowl. 😁.Gue tuh jarang sarapan. Most of the time, sarapan gue cuma segelas black coffee atau latte tanpa gula buat sampe siang. Tapi kalau lagi ingin (dan rajin), ya begini lah kira-kira sarapan gue. Yang pake effort. Biar ada bahan posting. #eh 😂 .Kalau kalian, punya sarapan favorite apa?..... #overnightoats #yogurt #chiaseeds #chiapudding #avocado #bowl #fruit #morning #breakfast #powerbreakfast #lightroompresets #shotonsamsung #instadaily #instagood #instamood #instamoment #clozetteid
Categories : food
see more from this collectionInstagram
+ View more details
There is always, always, always something to be thankful for. Thank you for all the birthday wishes I have been received today, thank you for always being there for me no matter how many flaw that I have. I love you! ❤..... #birthday #wish #thankful #self #happy #love #instadaily #instabirthday #ootd #travel #clozetteid
1 like
Categories : casual
see more from this collectionInstagram
+ View more details
In welcoming my favorite month of the year and National Batik Day. 😁 Selamat Hari Batik!...... #october #haribatiknasional #haribatik #batikday #nationalbatikday #batik #batikindonesia #culture #heritage #ootd #instadaily #shotonsamsung #clozetteid
Categories : casual
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Categories : travel, casual
see more from this collectionInstagram
+ View more details
loading ...
Back To Top