OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

a mom, food lover and modest fashion lover

Alhamdulillah lebaran kali ini nambah satu anggota di keluarga kecil kami 😊 alhamdulillah kemarin gimana quality timenya bersama keluarga ? Pasti seru yah ?💕💕 #clozetteid
Categories : motherhood, casual
see more from this collectionInstagram
+ View more details
As you already know guys i love preloved soo much! I really find this hobby is have huge benefit for me like helping me make space in my closet, helping earth - less consuming things, appreciate what i have and what sparks joy to me, and also make money from it. I learn a lot from my hobby, and it's very changing-life. Then i found @carousell.id And it become my favorite preloved app till now! I also find my favorite classic bag (chanel double-flap in caviar ❤ not this one on the photo) from @carousell.id With a very good price (you need to be so careful too about the authenticity and also bigbigbig trust)and another stuff i really need when i want to find something rare with a good price.My outfit is all preloved (except shoes and khimar), and i do find my style all covered with my preloved outfit. Because i like classic things, so this hobby is very suitable for me ❤ do you guys find that preloved hobby is usefull for you ? If yes, please share your story on the comment, i love to hear from you ❤ #letscarousellWhat i wear on the photo:Blue outer : prelovedOrange shirt : mom's closetMaroon pipe pants : mom's closetLV monogram multicolor bag : mom's closetShoes : old shoes i repaired thanks @deli_shoes_sby Black Khimar : newTo shop my preloved, please write on your browser carousell.app.link/prelovedinza #clozetteid
2 likes
Categories : casual
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Selalu suka sama yang namanya kue kering, bahkan kalo makan ngga pernah mikir bakal gendut apa nggak, yang penting rasanya enak. Dan aku paling kritis kalo udah masalah 3 kue terwajib yang ada dirumah pas lebaran. Kastengel, nastar, sama putri saljunya nampol, aku rekomendasiin ini ke kalian kalo mau beli. Dan aku yakin juga, para tamu pasti pada bakalan suka suguhan cookies dari @jnccookies ini.cookies dari kota kembang ini enaknya nyata, harga dan rasa very worth it. Ketagihan bebb, kalian harus cobain sekarang juga. Penasaran mau cobain sendiri? mereka lagi buka pop up store di surabaya loh. Buruan, tunggu apalagi ?Pop up store :📍royal plaza ground, promo 27 (depan pizza hut)📍grandcity level 1 (depan miniso)📍ruko pondok maspion blok 1 no. [email protected]🥨54.5k (toples kaca) - 95k (reguler) #Eveybitesmatters #RayakanWarnaBahagia #clozetteid
Categories : motherhood
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Seneng banget abis lahiran masih bisa ootd, padahal tadinya males berasa udah bengep semua. Tapi karena kita balik lagi ke diri yang sebelumnya sebelum lahiran, bahkan sebelum lahir, it helps you a lot. Recovering you slowly without even need to go to the doctor. #clozetteid #clozettehijab #springsummer2019 #fashionblogger #ClozetteidReview #indonesianfashionblogger #stylingwithlove#modestfashion #springoutfit #styleinspo
Categories : casual
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Categories : casual
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Kutipan seorang Albert Einstein : "Saya bukanlah seorang atheis dan saya juga tidak mengatakan bahwa diri saya adalah seorang pantheis. Kita ini berkedudukan seperti anak kecil yang memasuki suatu perpustakaan yang sangat luas dengan berbagai macam buku dalam berbagai macam bahasa. Sang anak tau bahwa seseorang telah menulis buku-buku tersebut. Akan tetapi sang anak tidak tau bahasa yang digunakan untuk menulis buku-buku tersebut.Sang anak menduga ada suatu tatanan misterius dalam menyusun buku-buku tersebut tapi tak tau apa itu. Seperti itulah sikap orang terhadap Tuhan, betapapun tingginya intelegensia seseorang." #clozetteid #springsummer2019 #fashionblogger #ClozetteidReview #indonesianfashionblogger #stylingwithlove#modestfashion #springoutfit #styleinspo
Categories : casual
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Categories : casual
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Avengers endgame is release today, and i'm so excited too ! I can't wait my turn to watch it 💕 Here i make an outfit inspo based on Thanos costume. I hope it can inspire you to welcoming this hype and for you when watching Endgame, swipe for details 💕 #ClozetteID #springsummer2019 #fashionblogger #ClozetteidReview #indonesianfashionblogger #stylingwithlove#modestfashion #springoutfit #styleinspo
Categories : casual
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Details💕 #ClozetteID
1 like
Categories : casual
see more from this collectionInstagram
+ View more details
loading ...
Back To Top