OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

Pecinta kopi, penikmat coklat, penggemar film, penggila buku, penyuka seni dan budaya, pemakan segalanya, & pemilih pasangan. Jadi ga heran masih lajang. Menulis adalah salah satu terapi, Berbicara mengurai rasa tak percaya diri, Saya, Silvia Putri. This is my story

Well, banyak yang bertanya apa saja sih bagian dari DM or Digital Marketing dan banyak juga yang mengira atau tahunya itu hanya sebatas media sosial, website or blog atau kreator konten. Digital Marketing is big. Semua bagian yang disebutkan itu termasuk didalamnya akan tetapi ada banyak bagian yang tidak semua orang mengerti atau punya jabatan khusus. Contoh seperti copy writer dan content writer, tidak semua perusahan memiliki dua orang yang akan mengerjakan ini secara terpisah. Kebanyakan malah menyatukan bagian ini, padahal jelas-jelas teknik yang dibutuhkan keduanya sangat berbeda. Sama seperti dengan Digital Marketing yang tidak bisa juga dianggap di bawah bagian Marketing, Public Relation atau Corporate Communication karena sistem seperti ini tergantung dengan company masing-masing. Jadi, secara garis besar yang termasuk ke dalam Digital Marketing dibagi menjadi 2 bagian besar dan dibagi lagi dari kedua itu sesuai dengan technique, tools, media and people. a. SEO, SEM, SEAb. SMO, SMM, SMA #easternlight #digitalmarketing #digitaleducation #sem #seo #smo #clozetteid #clozette #content #marketing
Categories : casual
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Hai...Saya belum sama sekali menyapa 2021 sepertinya. Hampir 2 bulan ga post apa2. Hampir 1 bulan #dirumahaja aja. Untungnya ga hampir gila, soalnya emang dari dulu sih ga warasnya. Hehehe #backtoactive #liveisgood #stylegram #clozetteid #clozette
Categories : casual
see more from this collectionInstagram
+ View more details
I have a little eye with a sharp gaze, thin smile, thick eyebrows, being cool. Sometimes I know, I seem like I don't care about something and act ignore. However, I am a great observer, disliking actions that I think are meddling. I will speak when asked, be hush is much better than sounding patronizing. Although, sometimes, I like left go. Whatever I comment is honest, to the point, not everyone likes it. And they told me or else they think I am not a nice person, so...If you already know me, you will know who am I! And I don't need permission to explain. People can love me or hate me! That their choice. #clozette #clozetteid
Categories : casual
see more from this collectionInstagram
+ View more details
I need more fruit 🍊🍊🍋🍋To make juices To make infused waterAndTo make a pastry ... lovely weekend ...Just for today #clozette #clozetteid #groceries
Categories : casual
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Looking at the futurelong story short, the pandemic is difficult for some people. Especially the middle-class people, who usually live safely with their own salaries but have quite a lot of deferment. For me fighting is the key, looking for flaws to keep growing. Because we don't know when it will be ended.I did it, occupy myself with various things. I know, I worked in the industry that was hit the most. We could not operate as usual, because most of the guests came from another country.But now, I'm still working. Working to develop what I can, to keep myself busy and to the pleasure of mind and heart. If someone asks why women need to work. Because we work for socializing, knowledge everything, grateful what waa our parents giving and we can spoil ourselves with our own money.Do you agree with me? #clozetteid #dobusiness #clozette #girlboss #planner
Categories : casual
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Be YourselfIn this Era, where the social media, online platform or community is very famous. You can look people growing up their personal brand as fast as possible. But I think, in my opinion. They look same, didn't have a special identity or maybe they only duplicate. It's good, sure it's good to make a lot of money now. But not for long term conditions.If you want to grow up your personal brand you need an identity, something unique and different. Check your hobbies, create what's you like, meet partner to get some advice and confidence in yourself.It's okay to look different, you are special, make something new for your life, for your family or for the world. Be Yourself, friends to get what you want. SincerelySilvia #clozette #clozetteid #fashion #beauty #hijab
Categories : casual
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Gimana caranya edit biar makeup-nya kelihatan. Ini kaya biasa aja, ya.. kecuali lipstrik dan alis yg berantakan 😌 but I love it. And morning sunday, ready for walking, hangout and buy something for long next weekend. #clozette #clozetteid #makeupnomakeup 🤔
Categories : casual
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Orange 🧡🍊🧡..Cerah banget..Lagi seneng...Ga juga....Cuma ga sengaja nemu yg pas.....Fashion and Style ......Mix and match .......Make my feel so good........ #clozette #clozetteid #fashionstyle
Categories : casual
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Sore ini hujan,Tapi bukan berarti ga cerahkan! Ok #IWanttoTellYoutheStoryBeberapa waktu lalu, belum seminggu sepertinya. Ada satu webinar menarik yg gue ikuti #skinsessions dimana yg dibahas ya tentang kulit wajah. Kegiatan yang berlangsung sekitar 2 jam ini cukup menarik karena membahas seluruh kemungkinan yang terjadi pada wajah beberapa tahun ke depan, jika kita, gue, kalian dan semuanya tidak menjaga kulit wajah dari sekarang.Setidaknya dari sesi ini yang paling berkesan dan saran dari dr. Melyawati yaitu Rajin Cuci wajah, pakai pelembab dan Sun Cream. Sisanya disesuaikan dengan kebutuhan dan pastinya biaya yang dimiliki. Jadi kalau nggak bisa beli yang mahal-mahal seperti high end or luxury brand ya pakai aja #localbrand yang ga kalah baguskan ya!! #ChallengeSkinSesionCLBanten #clozetteid #clozette
Categories : casual
see more from this collectionInstagram
+ View more details
loading ...
Back To Top