OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

Hi loves! Welcome to my diary full of fashion, beauty and lifestyle things. Dig further on my blog kerenejesica.blogspot.co.id and instagram: kerenejesicaa . Stay beautiful inside and out!

It's okay to not always see everything good. But at least, you can always try to see the good in everything. 💫 p.s: Berasa di Korea yah menyeruput es coklat dan donat kentang 😂✌🏻
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Retail-therapy. @hm #hmindonesia
Categories : bag
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Kalau disuruh pilih hanya 1 set yang bisa dipakai tiap hari... Sudah pasti dan bukan lain Shirt and Pants in black or white. 👋☺ ️My everyday style ft.
@sherello.id
3 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
This is your Last Chance to get Ipad Pro and another interesting prices by joining Collect and Win!! 📱🎁Ayo yang belum ikutan, kalian bisa beli @dove Deodorant edisi spesial yang berkolaborasi dengan @nkcthi yang tersedia di minimarket/supermarket terdekat.Selanjutnya, upload bukti struk pembeliannya sebelum tanggal 31 Desember 2020! Goodluck 💙 #DOVEDEODORANTXNKCTHI #clozetteid
1 like
Categories : skincare
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Playing tourist (Paris) in Jakarta. #KereneInJakarta then.. Bonsoir from my random portrait. 👋
.
.
.
.
📷 : @winstonzhuang
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
These #GentleCleanseandProtect @bioderma_indonesia Products that i've been reviewing on: 1.   Bioderma Sensibio Gel Moussant (Soothing Micellar Cleansing Gel) Suitable for sensitive skin, the major difference is they contain no fragrance at all. 2.   Bioderma Sebium Gel Moussant It slightly has fragrance on it, but considerably very light. The gel texture is similar to the pink one.. My combination skin loves it. 3. Bioderma Atoderm Gel Douche (Ultra-gentle Shower Gel) When they say Ultra-gentle, this is one of the most gentle shower gel ive tried for sure.... 👌For the verdict, more on my blog coming up! _ #BiodermaIndonesia #BiodermaXClozetteIDReview #ClozetteID
3 likes
Categories : skincare
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Portraits with my best friend : Self-Timer 〰
_
BnW filter from @wanderlust.preset with 50k off code "WanderlustxKerene"
1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Funfact: Product @aveeno_id kecintaan V BTS ini cocok banget for meee! 💜 Sedikit background kulit, semua kulit badan kecuali wajah aku itu tends gampang kering, apalagi telapak tangan setelah pake hand sanitizer. Sering banget kelupas.. Bahkan aku ga gitu bisa cuci piring juga langsung kelupas kena sabun cuci piring dan air kelamaan. 😂 I count it a blessing to find these products. Dari zaman pakai yang biru yang no scent, sampai varian Lavender ini semuanya cocok.. Bahkan ini friendly juga untuk kalian yang punya masalah kulit kayak eczema gituu. Akupun baru tau... This lotion is quite thick bisa dibilang, makanya moisturizing. Cocok dipakai malem2.. I love how it doesn't leave any white cast afterward. Beneran product yang focus untuk kulit sensitive. Bisa dibilang moisturizing banget, dan kulit kelupas besokannya langsung way better.. no kidding 👌Bodywashnya juga so relaxing. After pemakaian juga berasa moisturized bukan yang beneran kering tighttt gitu. Nah, bedanya dari yang biru yang unscented adalah yang Lavender ini ada scentnya. Sisanya sama-sama moisturizing enough. Tergolong mild sih i like them both. Ini product yang masuk ke highlight ku jugaaa. Bisa dibeli dimana? You can find it literally everywhere near your houseee! HAHAHA Ada di Guardian, Watsons, Century, Sociolla, Official store Johnson & Johnson di Shopee dan Tokopedia, Mothercare, Grand Lucky, Ranch Market dan Blibli__ #AveenoID #Aveeno #GetSkinHappy
Categories : skincare
see more from this collectionInstagram
+ View more details
I love head-turner pieces like this ♡ #clozetteid
2 likes
Categories : casual
see more from this collectionInstagram
+ View more details
loading ...
Back To Top