OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

Hi loves! Welcome to my diary full of fashion, beauty and lifestyle things. Dig further on my blog kerenejesica.blogspot.co.id and instagram: kerenejesicaa . Stay beautiful inside and out!

Instagram

Hope is made perfect in weakness. Choose it over doubt. Happy Sunday semuanyaaa ! Cheeersss ⛅
_
📷: @briansolid_
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#style #styleinspo #fashion #fashionblogger #ootd #ootdfashion #photography #photooftheday #instadaily #bestoftheday #likeforlikes #clozetteid #popbelaootd #fashionstyle
3 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Walking to the weekend... 👋😌 Btw kalian kalau mau nanya soal skincare, make up, outfit, ootd, tempat foto or anything don't hesitate tanya2 aja yaaa temen2. So welcomeee walaupun mukanya kdg2 keliatan gak welcome HAHAHA RBF
3 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
First thing first: Invest in different types of black dress, i'm pretty sure they'll be worn out. Apalagi kalau mau ke kondangan jadi mengurangi waktu mix and match! This one dari @pomelofashion . Gak bosen2 cus i like their design & high quality material hehehe 💃❤
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Laid-back day. ⛅

__
Tank Top @monomolly.id
Trouser @pomelofashion
1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details
B & W mood all day. Errday. Mencoba ala-ala but make it fashunn. Gimana berhasil gak? ✌__ ft. @shopratel top & go-to @karamata_id black sunglasses
1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Forward, not backward.
Anw, shout out to this local brand @petitecupcakes.official which makes me starting to love green color for clothes. And i must say this is so breathableee! 🍃
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#ootd #fashion #style #styleblogger #review #love #curated #fashionblogger #makeup #installation #coffee #jakarta #love #clozetteid #jakarta #aesthetic
1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Essential.
1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details
WOMEN EMPOWER WOMEN
Kita mungkin udah seringkali kita dengar kata-kata ini.. Tapi sayangnya, ternyata gak sedikit research yang membuktikan bahwa masih banyak sesama wanita yang justru saling ngejatuhin satu sama lain 😳 Aren't we supposed to SUPPORT each other to grow?
_
Di eventnya Little Women Movie kemarin yang diadain oleh @clozetteid @sonypicturesid ini i got my eyes wide opened that kita sebagai wanita memang sudah seharusnya support wanita lain. Bahwa untuk menggapai mimpi kita, we CAN'T walk alone, kita perlu SUPPORT SYSTEM especially dari sesama gender kita, Wanita-wanita kuat yang lain. 👊 Setuju banget banget!
_
Terus acaranya wrapped super organized dan safok karena makanan di @lemeridienjkt enak2 esp. ice cream dark choconyaa! 🍦
_
Oh yaa, aku mau ngasih tau juga kalau film ini ternyata udah scored 8.1 di IMDB which is really great 😱 Udah ada yang pada nonton? I'm exciteddd! .
.
.
#LittleWomenXCID #LittleWomenMovieID #clozetteid
3 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
And when the daylighttt.....🎶 Head to toe, wrapped up in @pomelofashion 's Holiday Collection.
3 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details

Advertisement

loading ...
Back To Top