OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

Hi loves! Welcome to my diary full of fashion, beauty and lifestyle things. Dig further on my blog kerenejesica.blogspot.co.id and instagram: kerenejesicaa . Stay beautiful inside and out!

Instagram

These #GentleCleanseandProtect @bioderma_indonesia Products that i've been reviewing on: 1.   Bioderma Sensibio Gel Moussant (Soothing Micellar Cleansing Gel) Suitable for sensitive skin, the major difference is they contain no fragrance at all. 2.   Bioderma Sebium Gel Moussant It slightly has fragrance on it, but considerably very light. The gel texture is similar to the pink one.. My combination skin loves it. 3. Bioderma Atoderm Gel Douche (Ultra-gentle Shower Gel) When they say Ultra-gentle, this is one of the most gentle shower gel ive tried for sure.... 👌For the verdict, more on my blog coming up! _ #BiodermaIndonesia #BiodermaXClozetteIDReview #ClozetteID
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Portraits with my best friend : Self-Timer 〰
_
BnW filter from @wanderlust.preset with 50k off code "WanderlustxKerene"
1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Funfact: Product @aveeno_id kecintaan V BTS ini cocok banget for meee! 💜 Sedikit background kulit, semua kulit badan kecuali wajah aku itu tends gampang kering, apalagi telapak tangan setelah pake hand sanitizer. Sering banget kelupas.. Bahkan aku ga gitu bisa cuci piring juga langsung kelupas kena sabun cuci piring dan air kelamaan. 😂 I count it a blessing to find these products. Dari zaman pakai yang biru yang no scent, sampai varian Lavender ini semuanya cocok.. Bahkan ini friendly juga untuk kalian yang punya masalah kulit kayak eczema gituu. Akupun baru tau... This lotion is quite thick bisa dibilang, makanya moisturizing. Cocok dipakai malem2.. I love how it doesn't leave any white cast afterward. Beneran product yang focus untuk kulit sensitive. Bisa dibilang moisturizing banget, dan kulit kelupas besokannya langsung way better.. no kidding 👌Bodywashnya juga so relaxing. After pemakaian juga berasa moisturized bukan yang beneran kering tighttt gitu. Nah, bedanya dari yang biru yang unscented adalah yang Lavender ini ada scentnya. Sisanya sama-sama moisturizing enough. Tergolong mild sih i like them both. Ini product yang masuk ke highlight ku jugaaa. Bisa dibeli dimana? You can find it literally everywhere near your houseee! HAHAHA Ada di Guardian, Watsons, Century, Sociolla, Official store Johnson & Johnson di Shopee dan Tokopedia, Mothercare, Grand Lucky, Ranch Market dan Blibli__ #AveenoID #Aveeno #GetSkinHappy
see more from this collectionInstagram
+ View more details
I love head-turner pieces like this ♡ #clozetteid
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
One of my candid photo series. Isinya 98% pose benerin rambut huahauaha Who can relate 😊 #clozetteid
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
You're off to great places with confidence, knowledge and self-appreciation. Keep aiming ☀
__
Road to @pomelofashion 9.9 Sale 🙌 #trypomelo🍊
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
The joy of slowing down. 🍃OOTD inspired by @komoonyoung 🤓 swipe left ✌__Dress from @dujour_id . Find this piece on their Sale highlight hehe ....... #ootdindo #ootd #koreanootd #koreancafe #cafe #coffeshop #fashionstyle #fashionblogger #fashion #fashionphotography #sbnnetwork #clozetteid #itsokaynottobeokay #komoonyoung HAHAHA
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
From my Pinterest Archives 🍑........ #korean #koreancafe #koreanfood #clozetteid #naverblog #blogger #pinterestphoto #pintrestinspired #pinterest #aesthetic #aesthetic
1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details

Advertisement

loading ...
Back To Top