OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

My name is Michelle and I love skincare

Sesuai janji dari poll kemarin, berikut review serum Bakichiol dari @somethincofficial :+ Mudah meresap meskipun teksturnya oil+ Cukup 4 tetes aja sekali pakai jadi lumayan awet+ Untuk pemakaian di bulan pertama ini sukses bikin aku ga ada hormonal acne (tapi kita liat lagi ya bulan depan gimana)- Baunya agak kayak minyak goreng- Ga ada packaging box, cuma di wrap plastik segel aja.Full reviewnya sudah ada di blog aku (link in bio) #serum #bakuchiol #oil #skincarereview #localbrand
Categories : skincare
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Mini ReviewJadi aku baru aja cobain @megrhythm.id Steam Eye Mask. Masker ini relaxing banget buat dipakai sebelum tidur, soalnya dia menghangatkan area mata kita. Terus ada wangi lavendernya, jadi makin relax pas tidur. Aku pakai ini dari sebelum tidur dan langsung cepet banget lelapnya. #sahabatkaopakaimegrhythm
Categories : health
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Beberapa minggu lalu aku ikut event launching @laneigeid sleeping mask yang terbaru, Water Sleeping Mask EX. Produk ini adalah upgrade dari Water Sleeping Mask yang biasa, karena mengandung probiotik kompleks sehingga kulit jadi lebih lembab dan mulus. Setelah 2-3minggu aku coba pakai produk ini, aku suka banget karena lebih lembab tapi lebih gampang meresap di kulit. Kalau lagi jerawatan pakai ini, besok paginya signifikan berkurang, banyak yang mereda. Full review udah aku upload di blog (link on bio).Few weeks ago I was lucky enough to attend virtual event with @laneigeid for their newest sleeping mask launching, Water Sleeping Mask EX. This product is an upgrade from the previous Water Sleeping Mask. It contains probiotic complex that makes your skin more moist and supple. After trying it out for 2-3 weeks I really like this product because it is super moist but easy to absorbed. If you have a series of Acnes, after using this product your skin will be much softer and your acnes will faded a little bit in the next morning. I've uploaded my full review on my blog (link on bio)@femaledailynetwork #FDNVirtualEvent #sleepingmaskEx #laneigeindonesia #sparklingsquad
Categories : skincare
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Last Evening event with @qvskincareid & @femaledailynetwork

Seneng banget kemarin bisa ikut event virtualnya QV dan Female Daily. Belajar mengenai pentingnya menjaga hidrasi kulit, supaya barier kulit kita tetap terjaga. Nah buat kalian yg punya kulit kering dan sensitif bisa banget cobain produk dari QV ini. Aku baru cobain Skin Lotion nya dan so far bner2 melembutkan dan mengurangi gatal2 karena kulit kering. Semua produknya sama sekali gak ada fragrancenya, jadi aman buat yg punya kulit sensitif. Aku pakai ini sebagai #bodycare karena kulit badan aku lebih kering. Tapi bisa juga dipakai untuk #facecare

I will review more about this product on Female Daily Apps and my blog soon.

#FDNVirtualEvent
#DiscoverQVSkinHydration+
Categories : body
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Last review for the year of 2020 !
@ariul_id Watermelon Hydro Glow Serum and Cream bundle. The bundle comes with a cute watermelon pouch. The products are really good at keeping your skin moisture, however have a strong sweet watermelon fragrance. Full review on my blog (link on bio)

#skincare #review #ariul #koreanskincare #skincarereview
2 likes
Categories : skincare
see more from this collectionInstagram
+ View more details
In Love and hate relationship with this clay mask.

This is my first local clay mask I tried and I'm a bit confused to describe how I felt about it.
I really like that it cleanse my pores but does not make my skin feels dry and super tight. I also like the texture, it is not a super thick or runny clay, and contains some scrubs for exfoliating your skin. However I'm not a fan of their mint. It kinda stings my skin especially for the first two minutes.

#minireview #skincare #claymask #localbrand
Categories : skincare
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Finally trying @dalba_indonesia most loved White Truffle Spray Serum. After trying their Vital Spray Serum (the pink one) I can say that I love this variant more. This spray serum does not have a super strong fragrance. I has a bit floral and citrus scent which I like and really enjoy. I also feel this variant is more hydrating on the skin. A good skipcare product I enjoy using.

#review #skincare #korean
Categories : skincare
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Been using this for almost a month and loving it! My skin is loving Vit.C. This serum is easy to absorbed, lighten my acne scar and smell nice.
I wrote full review about it on my blog! (link on bio)

#garnier #skincare #vitaminc
Categories : skincare
see more from this collectionInstagram
+ View more details
After few days trying, I can say that @raikubeauty Translucent Pressed Powder satisfy me. It does blurred my pores and make my skin looks smoother. However instead of fully translucent, I find it a bit toned up my skin (you can see in the before-after shot). This powder contains UV filter, Niacinamide, and Kakadu plum extract. I think because of these brightening ingredients it looks a bit like tone up powder. Bonus effect, it holds your sebum for a short period of time (less than 5hrs)I think it is suitable for simple daily complexion especially when you combine it wit LS Cream before using this [email protected]_callista #Raiku #RaikuBeauty #RaikuTranslucentPressedPowder #RaikuPowder
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
loading ...
Back To Top