OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
My loneliness is killing me, and I, I must confess i hate quarantine 💔 sekangen itu buat keluar rumah jadi late post aja ya. Anyway how's your day world?
#clozetteID #wakeupandmakeup #makeuptutorial #glasskin #eyeshadow #lilac #charisceleb #tampilcantik #indobeautysquad
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Feelin' lilac with cotton candy liner in sugar plum from @absolutenewyork_id 💜 ⁣
#clozetteID #wakeupandmakeup #makeuptutorial #glasskin #eyeshadow #lilac #charisceleb #tampilcantik #indobeautysquad
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Cheers to 25 years of Sensibio H2O Micellar Water! Ini adalah Sensibio H2O Micellar Water limited edition dan ada 3 versi loh! Eits, tapi tau gak sih kebaikan Bioderma selama 25 tahun terakhir ini bagi wanita-wanita hebat di dunia? Yuk cek postingan aku di blog ya! [Link on bio]⁣⁣@bioderma_indonesia⁣@clozetteid ⁣ #25YearsAnniversary#RespectMyChoices#BiodermaIndonesia#SensibioH2O#SensibioTonique#BiodermaXClozetteIDReview#ClozetteIDReview#ClozetteID
Categories : skincare
see more from this collectionInstagram
+ View more details
So sorry for my late new year greetings. Happy New Year 2020 y'all!! How's your life going??? I hope you are doing well. Luvs! 🍒⁣

#clozetteID #wakeupandmakeup #indovidgram #bunnyneedsmakeup #beautybloggerindonesia #beautiesquad #charisceleb #tampilcantik #indobeautysquad #ootdindo
3 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
5 likes
Categories : bag
see more from this collectionInstagram
+ View more details
3 likes
Categories : hair
see more from this collectionInstagram
+ View more details
2 likes
Categories : entertainment
see more from this collectionInstagram
+ View more details
TGIF!!!! Heyho buat kalian yang lagi gak tau nih akhir pekannya mau ngapain aja. Yuk ke Brightspot 10th Anniversary di The Market Place District 8. Kalian gak bakalan nyesel banget karena banyak booth-booth fashion dengan promo yang oke banget plus ditambah ada spot-spot OOTD yang seru-seru! Hmm kayaknya kemarin pas private opening partynya aku belom puas banget nih liat-liat dan belanja. Ada yang mau kesini lagi?
.
.
.
.
@brightspotmrkt @theshonet #clozetteID #wakeupandmakeup #indovidgram #bunnyneedsmakeup #beautybloggerindonesia #beautiesquad #charisceleb #tampilcantik #indobeautysquad #ootdindo
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
3 likes
Categories : food
see more from this collectionInstagram
+ View more details
loading ...
Back To Top