OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
Bring Brazil's beach warmth to your home in this post-holiday week with comfy sandals from Havaianas. Shop the chic footwear now, and enjoy the promo that you will definitely love. You can thank us later *wink*. Lihat info lengkapnya pada bagian Premium Section aplikasi Clozette. Bagi yang belum memiliki Clozette App, kamu bisa download di sini https://go.onelink.me/app/clozetteupdates. Jangan lewatkan info seputar acara dan promo dari brand/store lainnya di Updates section.
post
16 likes
Categories : shoes
Tags : clozetteupdates
see more from this collectionClozette Updates!

MORE SHOES POSTS

Every girl always need a pair of shoes that fits t...
Our Daily Dose is BACK with another promo to celeb...
While we are still in the early week of February, ...
Achieve your best look everyday with Everbest! Sho...
Besok udah Februari nih, pasti udah siap siap dong...
Udah mau masuk Februari nih, waktunya untuk beli s...
The most effective way to get rid of the bad habit...
Every girl in the world deserves an amazing pair o...
H-1 natal tapi belum punya sepatu baru? LOOK NO FU...
Punya kaki gede? Ga masalah soalnya @zode.id punya...

MORE FASHION POSTS

GIVEAWAY 🎁

Dear all my beautiful, incredible, ...
[ a little car selfie won't hurt, rite? well happy...
Some outfit recommendations to look chic & stylish...
Terlalu lelah untuk bertahan,
tetapi tak bisa perg...
Daily reminder that ur loved for 💖

.
#clozette...
style death 🔥
Kalau disuruh pilih hanya 1 set yang bisa dipakai ...
Inget banget waktu foto disini tuh bener2 lg sepan...
Pake dress ini dijamin merasa elegant n langsing b...
Out of my comfort zone ya, warna warni 🙆🏻‍...

MORE BEAUTY POSTS

[REVIEW] Skincare Airnderm untuk Kulit Kering dan ...
A year ago, last trip with my good friend. It was ...
Ngalis pakai UNBELIEVABROW dari Loreal Paris 113 W...
Sudah tayang (lama) di YouTube ku : Conietta Vyone...
Buat aku ,biarpun makeup minimalis, alis yang keli...
✨🍃 The Radiance White Series- @youmakeups_id...
Are you more into warm toned or cool toned makeup:...
Review SEXY FORMULAJewel Key Eye Glitter Parts is ...
[MINI REVIEW]Studio Tropik Probiome Skin [email protected]
Hii, siapa suka pakai face oil? Bisa dibilang aku ...

Advertisement