OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
The Unarso! .Still at Borobudur Temple, here's our family pic. Luckily, we can find an empty spot to taking pic (there was like a thousand people at the temple at that time!)..Sunlight was quite bright that day. All of us wearing #sunscreencream to protect our skin from the sunburn. Thanks to the sunscreen, our skin are saved 💜💜.---------------.Fam pic pertama yg gw uplot di 2018! Hahaha. Hoki banget loh bisa nemu satu spot kosong biat foto mengingat di Borobudur ada sekitar ribuan orang yang datang. .Sinar mataharinya lumayan terik pas kita di atas candinya. Untungnya kita ga lupa pake sunscreen. Dan untungnya, sunscreen nya lumayan oke buat mencegah kita dari sunburn... #holidayseason #borobudurtemple #familyphotography #liburansekolah #sunscreen #fotokeluarga #clozetteid #fdbeauty #tahunbaru2018 #yogyakartatrip #yogyakartacity
post
5 likes
Categories : motherhood
see more from this collectionInstagram

MORE FASHION POSTS

Hai beauties aku udah review sheet masknya @getthe...
Let the ray of the sun showering the spirit you ne...
HAHA challenge versi aku nih.. Semoga gak bosen no...
Wear something bright to make your day a lot brigh...
Foto swatches Hanasui Mattedorable Lipcream
01 Ki...
Hair mask terlucuuuu !!!! 🥰
.
SWIPE hasilnya.. ...
Good friday❤️
.
Mommy lyfe kalo hari jumat plo...
𝗖𝗮𝗿𝗮 𝗠𝗲𝗺𝗯𝘂𝗮𝘁 𝗖...
Weekend datang lebih awal 📸
.
.
.
.
Begini rasa...
“BE GRATEFUL”
Thank you lord for blessing my f...

MORE BEAUTY POSTS

My Sailor Moon inspired tidbits...

Bought everyth...
So You Popped That Pimple — Now What?
Gak nyangka serum ini ngaruh cerahin wajah ku 🤣...
HOW DO U REFLECT YOURSELF?
What do you see on the ...
Abis coba pakai glow serum dari @zlotaofficial sel...
Apa saja tanda penuaan dini yang kamu tau, Clozett...
July 10, 2020HOW TO GET A PERFECT BUBBLE BATH 🛀...
So happy, aku jadi salah satu yang beruntung dapet...
[Try & Review]Lanore - Anti AgingFace Mask & Hydro...

Advertisement