OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
Breastfeeding moms cannot gain weight - that’s a myth! Or an overly-simplified statement. Yes, breastfeeding helps you lose more calories. But you can still gain weight if your calorie intake is more than what you burn.That said, if you maintain a healthy lifestyle and balanced diet (note that it is not recommended for breastfeeding moms to go on a strict diet because what you eat affects your baby’s main source of nutrition), it does help keep your overall body weight and fat in check. I still have 2.5kgs over my pre-pregnancy weight but to my surprise, according to the thorough BMI check I did today, I’m already 2 kgs below the ideal body weight and my fat mass is just in the middle of the normal range for women my age. The perks of breastfeeding, I guess!Anyway, setiap ngepost sepatu ini pasti ada yang nanyain. Ini merk Rubi yang suka ada di Cotton On, tapi udah lama banget kayaknya sih udah gak ada sekarang.Kalau atasan ini bisa beli di @basicbynash yah, bukan nursing top tapi nursing-friendly karena modelnya bisa dibuka depannya. Fittingnya juga bagus bikin keliatan kurus.Tote bag dari toko BABYFB di Shopee dan aku masih punya promo code ya kalau mau belanja di situ. Check di highlight “PROMO CODE”. #clozetteid #ootd #ootdmommy #9monthsold #nursingfriendly #momblogger #honestmothering
post
5 likes
Categories : motherhood
see more from this collectionInstagram

MORE FASHION POSTS

Seseorang berkata padaku "Ih manda, enak yaa jalan...
So happy! ❄️⛄️ Hari Minggu ini bisa mainan...
This boots are made for walking... #ootd #boot #bo...
Udah lama nggak upload foto makeup yaudah gue uplo...
C̶o̶f̶f̶e̶e̶ Boba.
Smile.
Laugh
Repeat.
🙂...
Puanaassss banget ya skrg.. enaknya makan buah ini...
Dengan waktu mepet masih menyempatkan menghibur di...
Gimana sih rasanya #PRP seharga 5 jutaan ala Kim K...
Makan di kandang burung bersama mami wkwk 🤣
.
....

MORE BEAUTY POSTS

Menyiasati mata monolid memang susah-susah gampang...
65 Award-Winning Beauty Products Our Editors Could...
If i dress according to my mood, i would've worn n...
Once upon a time, in a sophisticated Mall. After a...
Once upon a time, in a sophisticated Mall. After a...
Hello Beauty Laper !!!!
Ini dia BB AQUA FOUNDATION...
S.A.B.A.R

Iya harus sabar banget kalo minta fotoi...
Clozetter @jcliani stay true with her bare face. R...
Passion Sejati Ibu Pejabat!
.
Pasti tau lah ya kal...
Few days ago at @barrymcosmetics_id launching in I...

Advertisement