OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
"I do investments now."
"What kind?"
"Neutral sets."

@foxquinn.official

#clozetteid #ootd #whiteonwhite
1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Three things I'm grateful for this week:

1. Finished reading a second book in the first month of 2021 (title was "The Bookish Life of Nina Hill" by Abbi Waxman , good read!)

2. Owen has recovered from the nose and lips injuries he sustained last week. Phew!

3. Woke up this morning feeling like an empty cup, nothing left inside to pour out; but I know with certainty where I could get refreshments (Matthew 11:28-30) and I'm gonna go get it!

#threethings #clozetteid #ootd #ootdblogger #styledaily
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
"Oh how nature acquaints us with the nature of patience." ❤️

Dress: @lolliestory_official

#clozetteid #ootd #styledaily #cnyoutfit
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
🌧🌧🌧

Bralette: @callathelabel
High-waist: @shopatvelvet
Outer: @by.keola
Necklace: dari bazaar zaman kuliah! 😄
3 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Paksu: "itu maskernya gak dilepas dulu mau foto ootd?"
Me: "nggak, biar jadi contoh." Padahal karena belum make up 💋

Aku yang awalnya super parno dan sama sekali gak mau keluar rumah, pesen makanan dari luar etc, setelah setahun pun mulai berasa kok hasrat pengen jalan-jalan. Bukan sekedar bosan, tapi memang lockdown itu ada efek nyatanya terhadap kesehatan mental, dan akhirnya berakibat ke kesehatan hubungan dengan diri sendiri, dengan suami, dengan anak, dll.

Jadi iya kayaknya ini kali ke-3 dari awal pandemi kami keluar rumah yang gak cuma di dalam mobil doang tapi beneran jalan2, dengan tujuan recharge karena it'll be a while until our next "need to go out". Selama di luar kita selalu full masker + face shield, gak lepas sama sekali kecuali untuk minum. Semoga upaya kami bisa membantu semua pihak baik diri kami sendiri maupun orang-orang yang kami encounter selama day out itu.

Sekalian mengajak teman2 instagram ku yang suka ootd di luar, terutama yang punya influencing power, yuk pakai masks + face shields di ootd mu, make it cool supaya followersmu yang suka kena ratjoen2 mu juga mau keep their masks + face shields on!

#livingintheageofcorona #ootdgame #nomakeup #clozetteid #ootd #lookbookindonesia #callingallinfluencers #keepyourmaskon
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Unlikely pairing is my thing 👀

#clozetteid #ootd #styledaily #lookbookindonesia #styledujour
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
I stand with more reasons to sing than to fear! 💃🏻

Dress: @lolliestory_official

#lookbookindonesia #clozetteid #ootd #styledaily #wiwt
3 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
No makeup but you can't tell.

Cropped sweater: @firstlook_basic

#clozetteid #ootd #lookoftheday #styledaily
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Kirain besok Senin, ternyata masih Minggu. Yaaaaay! 🥸

#ootdblogger #clozetteid #ootd #lookbookindonesia
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
loading ...
Back To Top