OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
As outdoorsy as it gets these days.

#sundayootd #clozetteid #ootdblogger
4 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Caption gak nyambung sama fotonya tapi PENTING! Cuma mau bilang ke sesama ibu-ibu di space ini:

Kalau kamu bangun lebih pagi meskipun masih ngantuk supaya bisa siap2in sarapan suami atau aktivitas anak-anak..

Kalau kamu gak ikut tidur siang bareng anak karena mau pakai waktunya untuk nyicil kerjaan..

Kalau kamu ngurusin groceries supaya kulkas selalu berisi lengkap..

Kalau kamu duduk temenin anak online school berusaha sabaaaaar padahal kalau bukan demi anak ini level gemesnya udah mau tebalikin meja..

Kalau kamu menggunakan waktu main hp untuk cari ide resep, ide aktivitas anak di rumah, atau beliin barang-barang yang diperluin untuk tugas sekolah anak..

Kalau kamu selalu cari cara dan kesempatan untuk bisa tetap kreatif dan produktif sembari jaga anak supaya kamu tetap "waras" demi keluarga, apalagi kalau bisa menghasilkan pemasukan yang nilainya gak seberapa tapi rasa puasnya itu loh..

Kalau kamu tidur lebih malam karena mau me time dulu setelah seharian ngurusin rumah..

Kalau kamu merasa orang sekitarmu tidak "melihat" semua yang kamu lakukan buat keluarga dan rumahmu itu,

Aku mau bilang lewat post ini bahwa kamu gak sendirian. Orang lain mungkin tidak "melihat" kamu, tapi percayalah kita semua sesama ibu2 saling melihat! We know what you go through day by day! Semangaaaat!

#momblogger #lookdujour #croppedblazer #stylediary #clozetteid #ootd
4 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Quarantine gets so lonely you start making friends with the stuffed bear. 🐻

Top: @shopataleen

#clozetteid #ootd #lookdujour #quarantineootd
4 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Bloom where you are planted.

Structured pleats top @berrybenka
Pants @id_etcetera

#clozetteid #ootd #ootdblogger #notgoinganywhere
1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details
A REMINDER that no one leads a life as good as their social media reel.

Look at me all dolled up and happy and striking several poses and smiling ear to ear. That's what I want you to see.

In reality, so many things have gone wrong in the day before I took these pics. I had a less than peaceful sleep for not more than 6 hours (nothing new there). I forgot to eat breakfast which made my morning walk unenjoyable. One of the water drains at my house is clogged, causing dirty water to leak in the kitchen. A meeting that I was looking forward to got rescheduled. Owen got half my top wet as he was playing in the shower.

And chances are so many more things will go wrong afterwards.

And even if not a lot of things were going wrong, these photos only represent a few seconds of what I look like today. Truth is, as I'm writing this caption, I'm curled up on the sofa with no facial expression indicating happiness, I'm hugging the cushion and yawning in midday drowsiness.

My day is not as perfect as this post and my IG stories might make it look. And I'm sure that's true for everyone on this platform. So don't let this, or anyone else's post, make you feel like their life is better or that you're less in anyway. It's the you behind the Instagram reel that counts!

P.S. - thank you if you made it til the end of this long caption. I appreciate that! 😘

I'm wearing a Sherlock Holmes vibes top from @shopataleen

#clozetteid #ootd #ootdindonesia #keepingitreal #ootdblogger
5 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Kalau pegang bola basket beneran gak cocok, anaknya loyo dari dulu paling gak bakat olahraga (ask my highschool friends😛). Jadi pegang bola basket dummy punya Owen aja.

Wearing Tiktok crop top from @wearinblair

P.S. - I've actually been regularly exercising. And by regularly I mean daily. That may mean so little for some people but it means HUGE for me. Nanti ya aku share soal olahraga.

#clozetteid #ootd #ootdindonesia #lookdujour
4 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
A Monday entry. a.k.a mama had a bit extra time to kill during the weekend.

#clozetteid #ootd #ootdindonesia #lookbookindonesia #lookdujour
3 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Linen kind of day with @kivee_
Swipe to see some styling ideas.

#stylingvideo #linenlove #homewear #clozetteid #ootd #whatiamwearing
3 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
"Make allowance for each other's faults
and forgive anyone who offends you.
Remember, the Lord forgave you.
So you must forgive others." (Colossians 3:13)

Belakangan ini beberapa kali diingetin sama ayat ini. Terutama bagian pertama itu paling menohok karena sering banget short fuse terutama sama keluarga. Entah kenapa kalau sama orang yang gak terlalu deket kok malah lebih mudah mengampuni ya, kalau sama orang terdekat malah lebih cepet kesal karena ada isu2 di masa lalu yang kebawa2 terus. Semoga kita semua termasuk aku bisa lebih memaklumi kesalahan orang lain yaa biar hidup tuh tenaaaang gitu lho, gak mencak2 mulu 😄

Anyway I looooved styling this shirt as an outerwear. Karena sleevesnya unik, jadi keren dipakai over a dress. @shopataleen

#clozetteid #ootd #stylingtips #lookoftheday #ootdblogger
4 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
loading ...
Back To Top