OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

Instagram

In case any of you missed it, I did a little poll on IG stories last weekend. Ladies, if you aim on leaving to a wedding at 6PM, what time do you start getting ready? I told my husband I was going to get ready at 4PM and he called me crazy (in a loving way, of course) but apparently, most women would do the same! Some would even start getting ready earlier because let’s face it, getting ready requires next-level skills when you have kids!

This pleats top can be worn in 2 ways (even more if you’re being creative). I was gonna get it in white but worried it’d be somewhat transparent, so I picked up the black one and am not disappointed. @anyawear
#clozetteid #ootd #styleblogger #indonesianblogger
4 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Styling is a creative outlet; an expression of self, what I think and what I feel and what I can do to make even the worst days a little more bearable.

#clozetteid #ootd #ootdbloggers
3 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Finally feeling much much better after 2 days of torture. Flu definitely feels worse on so many levels when you’re a mom 🤷🏻‍♀️ I’m super grateful for my happy baby who has so far been resilient to most illness I caught (he didn’t catch my last 2 colds, hope he skips this one too) and my adult happy baby @fransrodyanto who’s been taking very good and loving care of me. You two are my whole world!

#familyofthree #gratitudepost #clozetteid #lifestyle #familygetaway #momblogger #honestlymothering #mamadaily
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Bali vibes are certainly different when you have kids but not any less addictive. Take me back!

Wearing a pretty set from @anyawear . The tank top came oversized and I had to tailor it a bit (note that I’m already wearing a size M in general) but the wrap skirt was perfect and makes me look slim! Kayaknya belakangan kalau review baju selalu menghighlight yang bikin keliatan kurus ya, hahahaha tapi memang now that my body isn’t like how it used to be waktu masih ABG, berharga banget lho ketemu piece yang bikin keliatan langsing. Semoga berguna buat sesama pemburu pakaian with slimming effect 😄

#clozetteid #ootd #balivibes
4 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Ok this has been my go-to lipstick for the past few days: @arra_beauty nama shadenya Soka. BAGUS BANGETTT 💋 warnanya orange-ish gitu. Teksturnya matte, tapi di bibir rasanya moist. Jadi @arra_beauty lipsticks ini mengandung emmolient yang fungsinya merawat bibir kita luar dalam. Formulanya juga anti-aging jadi gak perlu khawatir, ladies.Jadiii @arra_beauty baru release 2 shades baru, yang Soka ini dan satu lagi namanya Bungo, warnanya lebih merah. Penasaran? Cek @arra_beauty langsung yaaa. Atau stay tuned nanti malam aku share juga warnanya! #arrabeauty #arrabeautyid #iamarra #clozetteid #clozetteidreview #lovelips #lipsoftheday
3 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
How I (don’t) feel about returning from vacation back to work 😅 Gak deng, harus bisa bersyukur masih punya pekerjaan, masih punya a house to come home to, masih punya hal-hal yang bisa dilakukan untuk menghasilkan income untuk melakukan hal-hal menyenangkan lainnya, dan masih punya orang-orang tersayang yang mendukung dan menemani journey ini and make it all worthwhile.

Dress from @impromptu.id and sandals from @myo_shoes
#clozetteid #ootd #ootdindonesia #lookbookindonesia #nursingfriendly #ootdmagazineid
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Bali for the weekend and more! We’re here for a friend’s wedding but staying a bit longer for the getaway we deserve. Owen has been such a happy travel buddy! We pushed back his feeding schedule to align it with the take-off/landing time so he was getting hungry and whiny, but nothing a couple bit of baby biscuits won’t fix. He was also flirting with other girl babies who were seated nearby in the plane. Oh my little stud!

#mamadaily #momblogger #travelingwithababy #clozetteid #lifestyle #ootdmommy
4 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Ok I admit I was browsing through cheesy quotes tryna come up with a caption for this post. But then I came across this one phrase that just hit me in all the right places. And I believe it’s no coincidence that I stumbled upon it today. “Don’t shine so others can see you. Shine so that through you others can see Him.” 🧡 Thanks God for this reminder.

On a lighter note, check out my new sandals cuz they are highly recommended! Ini dari @myo_shoes . Please bear with my lengthy review, tapi aku sangat happy dan ini review jujur siapa tau berguna buat yang lagi cari sendal-sendal cantik.

Aku sangat jarang beli footwear online karena kalau gak nyoba takut gak enak pakenya. Tapi ini kepalang jatuh cinta sama modelnya simpel strappy and they’re so pretty in white. Sampai aku rela preorder buat bawa liburan (pertama kalinya seumur hidup preorder sepatu online yo). Daaaann sungguh tidak kecewa. Fitnya pas banget, dan empuk bangettt! Kemarin weekend aku pakai jalan-jalan seharian, sama sekali gak ada sakit di bagian manapun. Great work @myo_shoes !

#clozetteid #ootd #ootdideas #lookbookindonesia #mamadaily #momstyle
7 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Why the duck face? Karena dari sekian banyak jepret, this one shows my lashes most accurately 😄 Aku tuh jarang banget pakai bulu mata palsu, orangnya males dandan. Dandan buat aku adalah yang penting gak pucat hahaha.

Nah kemarin aku dikirimin 4 varian premium eyelashes dari @clozetteid dan @blinkcharm dan aku approve semua! Aku anti bulu mata palsu yang gak natural dan menor. Yang dikirimin ke aku ini semuanya aku merasa cocok. Ada yang bisa dipakai sehari-hari, ada yang lebih untuk party look. Swipe untuk lihat satu per satu ya.

Aku tulis lagi di sini ya detailnya, please save 🙏🏻 namanya adalah:
1. Natural Flair #5 - ini agak panjang dan messy look gitu. Flirty and fun, I love it.
2. Sweet Classic #5 - ini lebih tipis, cocok buat sehari-hari aja. Kemarin aku weekend santai pakai ini bagus.
3. Sensual Curls #7 - ini agak lebih tebal, tapi masih oke. Kalau yang sehari-harinya lebih dandan dari aku kayaknya cocokan yang ini. Kalau buat aku ini udah level niat dandan kayak mau date night sama suami hahaha.
4. Sexy volume #3 - ini paling tebel, tapi gak terlalu panjang, jadi gak lebay badai gitu. Bagus buat ke acara yang lebih formal ya.

Sebenernya ini bisa juga kita kreasi tumpuk-tumpuk sendiri. Nanti pas ada acara aku mau coba-coba tumpuk, aku share ya kapan-kapan.

#clozetteid #beauty #motd #clozetteidreview #blinkcharm #blinkcharmxclozetteidreview #wearconfidence #premiumeyelashes
9 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details

Advertisement

loading ...
Back To Top