OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
Weekend kemarin menyempatkan quick date sama paksu, 3 jam aja keluar rumah berdua. Cuma nonton Little Women lalu pulang lagi. Great movie, btw.

Meskipun kangen Owen (apalagi pas ada choo choo train lewat ya ampunnnn, never in my life had I imagined I'd miss someone so bad at the sight of choo choo train LOL), tapi it was so refreshing. Kayak zaman pacaran lagi. I think it's good untuk dilakukan lebih sering.

How about you? Do you still go on a date with your partner? If so, how frequent? (Wearing a tropical top from @shopataleen )

#momblogger #ootdmommy #clozetteid #ootd #lookbookindonesia
post
2 likes
see more from this collectionInstagram

MORE WYNNEPRASETYO POSTS

Tadinya milih kemeja @shopataleen ini buat kerja, ...
Di satu sisi, sedih rasanya bangun setiap pagi ber...
Yes, my birthday coincides with International Wome...
Beauty is NOT pain! Seneng makin kesini makin bany...
Showing you the back of this beautiful pleats piec...
Casual Friday from the knee down 👽 Akhirnya ket...
It's cheesy but it's true: what you wear tells a l...
My first ever facial skin treatment! Talk about en...
Which comes first: self-love or happiness?

It's e...
Trying to take an outfit photo with a baby who's l...

MORE FASHION POSTS

Ke kebon aja Gaya amat yak 🤪 merindu @rumahtenu...
#stayathome

Jangan bosen2 liat aku foto di belaka...
Yey akhirnya gak wacana buat updet blog!!!
.
.
Ini...
Hey girls, ini hasil curly rambut aku pake catokan...
Gengs! Aku mau Sedikit cerita Nih ke kalian, Kalia...
Penting banget tau menjaga kesehatan saluran kemih...
Where’s your next travel destination when this p...
Stay at home and keep your lashes on!
-
Enaknya di...
Finding the island 🌴 vibe in the middle of city...
Tutorial buat yang sekolahnya pake videocall. Biar...

MORE BEAUTY POSTS

Malammm... Video tutorial make up ini ada di posti...
DAY 6 🦄
#30DaysMakeupWithNda
.
Hulaa genks! ...
I present to you, my 7th and final look for #Mindy...
@hikka.since2017 Herbarium.
Preserved flowers ins...
#AulRacunDunia alert!!
⠀⠀
@eminacosmetica puny...
Finally, another episode of #KicasXFoundation 🥰...
Jangan di slide nanti sawan!!⁣

🐠🐟🐠...
No matter how much I love being lazy at home, a pa...
Makeup gak pake jempol ternyata susah juga yah, be...
Swipe biar tidak penasaran pakai lipstick apa.
.
....

Advertisement