OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

Simply girlish and dreamy girl. A Fashion & Beauty enthusiast ♡ Instagram : ghinaaulia | www.colored-canvas.com

Feeling festive for the #LunarNewYear celebrations🏮🧧❤️ it’s my first time trying cheongsam and I’m in love with it! Beautifuly captured by @sylvianalim.photography at @poze.id #StrikeAPoze ✨_Fun fact : to answer your curiousity (since a lot of people ask me) : nope, I don’t have any chinese genes. It’s just happen that I born like this and I took that as a compliment! 🥰 (won’t refuse tho if you want to give me a red angpao) 😆_It’s the year of the Rat, and I heard it’s symbolises wealth and the beginning of a new day. May your year be full of good fortune and blessing! 🐭..... #chinesenewyear #cheongsam #asian #POZE #growingupasian #happylunarnewyear #outfitoftheday #ootd #spreadpositivity #beautyenthusiast #clozetteid #beautybloggerindonesia #photooftheday #makeup #fashiongram #beautycontentcreator #beautycommunity #beautyinfluencer #asianblogger #stylediaries #얼짱 #인스타패션 #패션스타그램 #오오티디
1 like
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
It’s time for new year, new decade! ☁️💗 2019 is probably the most challenging year for me. I’ve experience a lot of struggle and I can’t even imagine I survive tbh. But still I’m thankful for the lesson this year taught me. Grateful for the new friends I’ve met and the one who stayed 🤗 Before this day ends, I want to thank the following people who help and stay with me through thick & thin. Despite it all hard time, I’m still here, standing strong, and proudly saying that “you did it!”. Cheers to more personal growth and happiness in 2020. I wish everyone a prosperous new year! 🎉.... #happynewyear #newyeareve #newyeariscoming #2020 #spreadpositivity #positivevibes #spreadlove #beautyenthusiast #beauty #skincare #clozetteid #beautybloggerindonesia #photooftheday #makeup #fashiongram #beautycontentcreator #beautycommunity #beautyinfluencer #asianblogger #stylediaries #얼짱 #인스타패션 #패션스타그램 #오오티디
2 likes
Categories : party
see more from this collectionInstagram
+ View more details
YEAR END SALE FROM @rollover.reaction! 🛒💕🛍 Siapa disini yang suka sama produk-produk @rollover.reaction? Atau mungkin lagi bingung mau kasih kado apa untuk Mother Days atau Chrismas nanti? Nah kalo gitu kalian gaboleh ketinggalan untuk dateng ke Pop Up Store @rollover.reaction di Kota Kasablanka ✨
_
Jadi hari ini aku baru datang ke #rolloverpopupkokas dan jujur seneng bangett kalap belanja karena disini ada special price yang produknya bahkan bisa kita dapet mulai dari 29.000~ ohiya ada juga beberapa Bundling Set yang worth to buy untuk hadiah tuker kado, dan kalo kita belanja up to 700.000 bisa dapat tambahan produk gratis lagi dengan main Wheel Of Fortune 😍🥰
_
Ps: @rollover.reaction Pop Up Store ini cuma akan ada sampai 5 Januari 2020, soooo don’t forget to pay a visit to this instagramable Pop Up Store! 🌸💐
.
.
.
#rolloverxIbs @indobeautysquad #beautyenthusiast #beauty #skincare #bandungbeautyblogger #beautybloggerindonesia #photooftheday #makeup #fashiongram #clozetteid #beautycontentcreator #beautycommunity #beautyinfluencer #asianblogger #stylediaries #얼짱 #인스타패션 #패션스타그램 #오오티디
1 like
Categories : makeup, skincare
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Your mind and body are all connected. This is why you need a healthy body to have a happy mindset. And nothing could be better than healing your body naturally with natural herbs 🍃🌱🌾_Jamu is traditional Indonesian medicine made from natives herbs and spices following 1000 years long traditions. And @rejuveid bring classic Indonesian spices to the next level with their new launched product : “The First Cold-Pressed Indonesian Heritage Beverages” 💫 These variants contains Indonesia’s signature turmeric, ginger, galanga, curcuma, and lemon grass (Indonesia : kunyit, jahe, kencur, temulawak, dan sereh) with no artificial sweetener and vegan friendly. So here’s the list of their latest variant🥂 Heritage Beverages : Almond Kencur, Almond Bandrek, Tropic Sereh, Tropic Temulawak🥂 Re.juve Shots : Curcuma Ginger, Turmeric Ginger, Galanga Ginger, Celery Ginger_We all know that @rejuveid is popular for their signature heathy food & beverages products such as Infused Water and Juices, but to created “the better Jamu” as an inspirations is really innovative in my opinion 🥺💕 With this, it can introduce Jamu to the youth generation and preserve Indonesian traditions at the same time. Or maybe drinking Jamu on the go could become a new lifestyle in the future 👏🏻 #LiveHappier #GoodForYou #CleanLabel #REJUVXCLOZETTEID #ClozetteID @clozetteid ..... #selfpotrait #selfpotrait #ulzzang #foodstagram #fashiongram #beautyinfluencer #stylediaries #indonesiabeautyblogger #styleblogger #bestoftheday #beauty #fashionpeople #fashionvibes #얼짱 #일상 #데일리룩 #셀스타그램 #셀카 #인스타패션 #패션스타그램 #셀스타그램 #팔로우 #오오티디 #패션 #데일리
4 likes
Categories : food
see more from this collectionInstagram
+ View more details
M A K E U P C H A L L E N G E ⚠️💕Kalian suka makeup sekaligus pengen dapet hadiah? Nah kalo gitu pas banget~ Jangan sampai ketinggalan untuk ikutan Rivera Illuminating Skin Challenge! ✨ _Ada banyak hadiah yang bisa kalian menangkan, antara lain:1. Samsung Galaxy Watch (42mm) for 1 lucky winner2. MAP voucher (IDR 1.000.000) for 2 winners3. MAP voucher (IDR 400.000) for 2 winner4. Rivera special hampers worth for IDR 400.000_Ini dia caranya :1. Post make up look mu menggunakan Cover It All Foundation & Luminous Micro Powder dari Rivera di feed kalian (temanya bebas yaa)2. Tag @Riveracosmetics dan juga tag 3 orang teman kamu3. Follow Instagram @Riveracosmetics4. Jangan lupa pastikan akunmu tidak di-private agar bisa dilihat oleh tim Rivera5. Dan terakhir sertakan hastag #CrazyLongHoursFoundation #WeAreRiverans #LiveLifeEmpowered #RiveraChallenge_Makeup challenge ini akan ditutup November 15th, 2019 dan akan diumumkan di November 25th, 2019. Yuk segera upload makeup look terbaik kalian! Good luck girlss 🤗... #beautyenthusiast #beauty #skincare #bandungbeautyblogger #beautybloggerindonesia #photooftheday #makeup #fashiongram #clozetteid #beautycontentcreator #beautycommunity #beautyinfluencer #asianblogger #stylediaries #얼짱 #인스타패션 #패션스타그램 #오오티디
6 likes
Categories : makeup, skincare
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Productive Sunday morning with LANEIGE 💖💦 Seneng banget bisa ikut serta di campaign #RefillMe2019 yang ternyata adalah CSR @laneigeid untuk bantu mengatasi isu kekeringan di daerah yang belum terjangkau air bersih di Indonesia. Sebagai brand skincare yang produknya mostly waterbased, LANEIGE sadar kalo air itu penting, ngga cuma untuk kecantikan kulit kita, tapi juga untuk lingkungan dan kebutuhan sehari-hari 🤗
_
Nah di tahun ke 4 program ini, @laneigedid akan membuat sumur air produktif di Desa Gunungsari, Taksimalaya dan kita bisa ikut bantu berdonasi lho~ Caranya dengan beli LANEIGE Refill Pack yang ada slide ke 2 (150.000 worth total value 750.000 untuk Water Bank Moisture Essence, Laneige Parfume Bath & Shower Gel, Voucher, Refill Me T-shirt, Totebag, and Bottle Water + cutest sticker) yang keseluruhan hasil penjualannya akan disalurkan melalui organisasi Aksi Cepat Tanggap ✨
_
Selain donasi, di Refill Me - Car Free Day event ini kita juga seru-seruan bareng dengan zumba session, menulis harapan tentang air bersih di Padlock, dan skin check! Ada juga free refill water station untuk make sure kita tetep hydrate seharian 💖 Yuk bagi kebahagiaan untuk temen-temen kita dapat akses air bersih di daerahnya! Dan jangan lupa bijak dalam penggunaan air. Let’s purchase for a good cause 🙋🏻‍♀️ #RefillMe2019 #BetterWaterWithLANEIGE #ClozetteID
.
.
.
.
.
#spreadpositivity #positivevibes #spreadlove #beautyenthusiast #beauty #skincare #beautybloggerindonesia #photooftheday #laneigeid #makeup #fashiongram #beautycontentcreator #beautycommunity #beautyinfluencer #asianblogger #stylediaries #얼짱 #인스타패션 #패션스타그램 #오오티디
1 like
Categories : makeup, skincare
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Just adding this @riveracosmetics Cover It All foundation to my daily makeup regime 💃🏻✨ Sesuka itu karena jujur ini foundation ternyamaaan di kulit yang pernah aku coba. Totally lightweight kayak gapakai apapun! Hasilnya matte dan cepet menyerap di kulit, selain itu udah ada Oil Control Formula yang bisa ngontrol minyak di wajah jadi bisa tahan up to 12 jam di kulitku ♥️ Ohiya foundie ini non comedogenic, sudah termasuk SPF20 PA++, dan punya 6 buah pilihan warna yang sesuai sama skintone perempuan Indonesia lho. So if you’re using makeup in daily basis, don’t forget to try it~ Perfect combination to mixed it with @riveracosmetics Luminous Micro Powder for more flawless result!
.
.
.
.
.
#CrazyLongHoursFoundation #WeAreRiverans #LiveLifeEmpowered #beautyreview #beautytips #beautyjunkie #beautyenthusiast #beautyinfluencer #beautycommunity #clozetteid #makeup #skincare #beauty #photooftheday #indonesiabeautyblogger #asianblogger #얼짱 #일상 #데일리룩 #셀스타그램 #셀카
5 likes
Categories : makeup, skincare
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Yay! I’m so happy to share with you : I’m collaborating with @eminacosmetics to held a beauty class! 🥰♥️ Save the date and let’s play together at Emina Beauty Playground ✨
______
📅 : Sunday, November 2nd 2019 ⏰ : 10.00 - till end
📍 : @eatboss Buah Batu, Bandung
______
For IDR 125.000, you’ll get:
- Lunch
- Emina’s goodiebag
- Certificate
- Voucher IDR 75.000 for Emina’s Product
- and Hampers for Best Makeup 😍
______
Let’s spend the weekend together and have fun~ Can’t wait to see you everyone! 🤗♥️👋🏻 For contact person: Achi - 081286633136 | @eminacosmeticsbandung .
.
.
#eminaxghinaaulia #eminacosmetics #eminaplayground #getblushedeveryday #eminacosmeticsbandung #beautyclass #makeupclass #bandungbeautyclass #eminabeautyclass #kelasmakeup #borntoneloved #bandungbeautyblogger #clozetteid #beauty #makeup #beautybloggerindonesia
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
“You carry so much love in your heart, don’t forget to give some to yourself” 🌿🌻🍃 Yesterday, was #WorldsMentalHealthDay, and I filled my day with some fresh air, walking through greenery, and enjoy beautiful flowers. Sometimes the smallest things feed the soul and bring peaceful vibes to our inner self

The way of recharging-your-life-battery might be different for everyone. But the most important is to understand when and how to heal your self. Because we are just human, and our daily activities or surroundings could be stressful sometimes. So it’s okay to not be okay, all we need to do is to take a step back and practice some self care 🙂 It could be a small talk to our loved one, treating yourself with some comfort food, or chilling on the couch and create a cozy space

Just kindly remember, flowers do not bloom without a little rain. Everything has its purpose, even a little pain ✨
_____________
#selflove #mentalhealthawareness #selfcare #spreadpositivity #positivevibes #spreadlove #positiveaffirmations #clozetteid #beauty #skincare #makeup #ootd #fashiongram #beautyenthusiast #beautyinfluencer #asianblogger #stylediaries #얼짱 #인스타패션 #패션스타그램 #오오티디 #패션
2 likes
Categories : makeup, skincare
see more from this collectionInstagram
+ View more details
loading ...
Back To Top