OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

Simply girlish and dreamy girl. A Fashion & Beauty enthusiast ♡ Instagram : ghinaaulia | www.colored-canvas.com

Instagram

🌸🌷 The famous physicist Albert Einstein once said : ‘Life is like riding a bicycle to keep your balance you must keep moving’. 🚲💨.Well, riding a bike is not the same for everyone. Some people may find it easy and others may find it hard. This is the same in life. Everyone has different times in their lives where they go off track and become unbalanced. Maintaining work and life balance or passion and profession is not a smooth path. This might be different for everyone, as you and I may have different life goals. Naturally, it takes focus, determination and skill to balance life..This whole time of quarantine makes me thinking, a lot. Just like the quotes says, a bike is a tool – it's not the end goal. And you’re supposed to get to someplace with your life. But that’s okay if haven’t found yet, you can still be figuring things out at your own pace. The most important thing is that you enjoy the ride, and you get to where you need to go.And don’t forget that life sometimes throws you curves too, and in order to remain on top, you need to go with the flow. We might face some obstacle in the middle of journey, but It's not falling down that determines your worth, it's whether or not you get back up. Because life is a series of learning from your mistakes. That's how you learned to walk and talk. And it's how you grow in life 💐..... #sharingiscaring #encouragement #motivational #positiveaffirmations #spreadpositivity #positivevibes #spreadlove #beautybloggerindonesia #styleblogger #fashion #beauty #makeup #clozetteid #ulzzang #fashiongram #인스타패션 #얼스타그램 #패션스타그램 #셀스타그램 #팔로우 #오오티디 #패션
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
When distance prevents shaking hands, when the body is unable to embrace. Only words can be sent to represent an apology. Happy Eid Mubarak 1441 H from my home to yours! 💗 It’s a time for joy, a time for togetherness, a time to remember all the blessings. Minal Aidin Wal Faizin everyone! 🌙🙏🏻✨
_
#eidmubarak #happyeid #eidalfitr #harirayaidulfitri #eidmubarakoutfit #clozetteid #ramadhankareem
1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Dari Lokal Untuk Lokal 🇮🇩 {swipe right to see variety of great local products!}
.
#SekotakCinta - A social movement to helping local brand and online driver that affected by this Covid-19 pandemic. As we know, corona has changed the way business operate. It’s getting tough for the local business to protect their customers while finding ways to continue working while minimizing contact. So I collaborate with @folkaland and take part to support great local business through #BersamaLokal campaign ✨
.
And here’s some local curated products that I’ve got from #Folkaland, and would love to introduce it to you :
- @radhood_id (rhinestones and stylish accessories)
- @fourteenth.fragrances (pocket size solid perfumes)
- @stikuy (socks with unique pattern)
- @halobale (mini planner & sticker)
- @tokolempung (cute stuff & clay accessories)
- @by_mula (handmade earrings)
.
So which one your favourite & has catch your eyes? Please do keep shopping to support our small local business ❤️
.
.
.
.
.
#selfpotrait #indonesialocalbrand #localbrand #beautyinfluencer #fashiongram #ulzzang #beauty #makeup #skincare #beautycontentcreator #beautyenthusiast #stylediaries #makeupaddict #photooftheday #clozetteid #fashionpeople #fashionvibes #얼짱 #일상 #데일리룩 #셀스타그램 #셀카 #인스타패션 #패션스타그램 #오오티디 #패션
3 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
For now let’s just edit our old holiday photos while waiting the world to recover ✨
.
.
.
.
.
#whileinbali #exploreindonesia #travelphotography #selfpotrait #ulzzang #beauty #makeup #skincare #fashiongram #beautytips #beautyinfluencer #stylediaries #photooftheday #makeupaddict #skincarejunkie #clozetteid #fashionpeople #fashionvibes #얼짱 #일상 #데일리룩 #셀스타그램 #셀카 #인스타패션 #패션스타그램 #셀스타그램 #팔로우
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Even in the darkest day, you will find your way into the light. Driven by your inner strength, you are capable of amazing things. Be the best version of yourself and enjoy the process of growth. Stay, pray, learn, and see yourself blossom 🌸💗 | Softlens : @x2softlens Sanso Black 👀
.
.
.
.
.
#x2softlens #x2sansoblack #spreadpositivity #positivevibes #spreadlove #beautyenthusiast #beauty #skincare #clozetteid #beautybloggerindonesia #photooftheday #makeup #fashiongram #beautycontentcreator #inspiration #womenfashion #beautycommunity #beautyinfluencer #asianblogger #stylediaries #얼짱 #인스타패션 #패션스타그램 #오오티디
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Dress up & put on some makeup (even it’s only just for #StayAtHome) 🏡❤️ Excited to create this look with the products I’ve got from #SOCOBOXBESTOF2019, so here’s makeup deets :
.
🍃 @nyxcosmetics_indonesia - Cream Glitter Palette (Sprinkle Town)
🍃 @corinedefarme_id - Purity Micellar Water
🍃 @esqacosmetics x @bclsinclair - Gloss Lip Liquid (Lust)
🍃 @gobancosmetics - Ultra Waterproof Liquid Eyeliner
.
I’m loving all the products so so much and you can find my thoughts about these product on my #SOCOID profile. If you want a freebies like this, don’t forget to sign up and become a part of us @beautyjournal @sociolla 🥰 Have a nice weekend yall!
.
.
.
.
.
#socobox #sociollabloggernetwork #makeuplook #selfpotrait #asianblogger #beauty #makeup #skincare #beautyenthusiast #beautyinfluencer #sociolla #beautyjournal #clozetteid #nyxindonesia #gobancosmetics #corinedefarmeindonesia #esqaxbcl #얼짱 #일상 #데일리룩 #셀스타그램 #셀카 #인스타패션 #팔로우 #패션 #데일리
see more from this collectionInstagram
+ View more details
I just be around good energy. Connect with people. Learn new things & grow. Take this opportunity to make changes and reflect. With limitations come strange new opportunities 🍃🌺....... #outfitoftheday #ootd #inspiration #womenfashion #fashionistas #elegant #instastyle #beautyenthusiast #clozetteid #photooftheday #beauty #makeup #fashiongram #beautycontentcreator #beautycommunity #beautyinfluencer #asianblogger #stylediaries #얼짱 #인스타패션 #패션스타그램 #오오티디
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Let’s go makeup free, stay home, and mask away to get glowing skin! ❤️ Beberapa bulan terakhir ini aku lagi suka pakai BEAU Youth Mask dari @beaukirana karena praktis banget cuma butuh 5 menit untuk mengering dan bisa langsung dibilas. Produk ini klaimnya bisa membersihkan pori-pori, mengencangkan, mencerahkan, menghaluskan, dan melembabkan kulit karena 5 bahan aktif yang terkandung didalamnya, yaitu Collagen, Green Tea, Centella, Allantoin, dan Lime Pearl Extract. Ps: denger-denger ini dupe Glam Glow lho tapi dengan harga yang jauh lebih terjangkau! Tekstur dari clay mask ini thick paste dan ada butiran halus scrubnya. Lumayan gampang diratakan untuk pemakaian tipis ataupun tebal dan mudah juga saat dibilas. Sebagai pecinta teh, aku paling suka sama wanginya karena wangi green tea produk ini sangat soothing~ So far aku suka kondisi kulit wajahku setiap habis pakai BEAU Youth Mask ini, kulit jadi jauh lebih bersih dan halus apalagi setelah heavy makeup tapi disisi lain juga ngga bikin wajah kita jadi kering. Aku biasa pakai 2-3x seminggu pada pagi atau malam hari. Dan produk ini ada dua varian, jadi kamu bisa pilih dan disesuaikan aja dengan jenis kulit kamu yaa @beaukirana ✨
.
.
.
.
.
#beaukirana #skincare #beauty #beaukiranareview #claymask #localproduct #beautyreview #beautytips #beautyjunkie #ulzzang #beautyenthusiast #beautyinfluencer #beautycommunity #clozetteid #makeup #summerstyle #nature #polewalimandar #wonderfulindonesia #photooftheday #skincarejunkie #indonesiabeautyblogger #얼짱 #일상 #데일리룩 #셀스타그램 #셀카
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
“Belajar bisa dari mana saja, kapan saja, dan dari siapa saja, terutama dari pengalaman” 🌹 Inget banget pertama kali ditawarin sebagai Pemateri sesi Self Development untuk Make Up Class & Grooming sama @randiika untuk Departure Training SSEAYP 2019 ke Jepang, I was hesistate to do it because basically I’m just a beauty enthusiast, not an expert in this field. Tapi abang ku selalu bilang untuk just be yourself dan lakuin yang biasa aku lakuin karena dia percaya sama kemampuan aku selama ini, and voila ✨ Aku bersyukur bisa sharing sama temen-temen delegasi Indonesia yang berasal dari 28 provinsi di Indonesia. Terharu dan senang banget waktu denger mereka merasa terbantu dengan insight yang aku kasih di sesi tersebut untuk glow up penampilannya, dan ngga hanya perempuan tapi juga laki-laki. There’s always a room for improvement of course, tapi bukan hanya mereka yang belajar, aku pun juga belajar gimana cara yang baik untuk berbagi ilmu yang aku punya. Indeed it’s one my memorable moment that I haven’t share in social media ❤️ Moral lesson : Never pass up any opportunity and don’t be afraid to do something new, because you never know where it could lead you. Kalau ditanya kira-kira mau lagi ngga sharing seperti ini? Jawabannya, definitely, without a doubt karena aku percaya sebaik-baiknya orang adalah yang bermanfaat untuk orang lain 😊 Ps: a big thanks to @sseaypindonesia for the chances and also my Abang for always believe in me since day 1!..... #sharingiscaring #coloredcanvasdotcom #positiveaffirmations #spreadpositivity #positivevibes #spreadlove #makeuptutorial #beautybloggerindonesia #styleblogger #fashion #beauty #makeup #clozetteid #ulzzang #fashiongram #인스타패션 #얼스타그램 #패션스타그램 #셀스타그램 #팔로우 #오오티디 #패션
3 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details

Advertisement

loading ...
Back To Top