OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

Blogger at www.indiranyan.com | Tsunagu Japan Ambassador : www.tsunagujapan.com | Contact to [email protected] or chat me on LINE @indirablog (use '@')

Today's minimal look ⚡⚡⚡ .
.
.
. 〰️ Burberry Fresh Glow Compact Foundation - Honey
〰️ @mizzucosmetics Divine Gloss - Savvy
.
.
.
.
.

#dailymakeup #makeupflatlay #burberrymakeup #makeupcommunity #discoverunder5k #abcommunity #abbeatthealgorithm #indonesianbeautyblogger #clozetteid
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Benton PHA Peeling GelIt's been 2 years I didn't buy peeling gel, but when Benton release PHA Peeling Gel I have thought I should give this a try because I never tried #peelinggel with PHA in the past before. Luckily I got chosen as one of the reviewers 🙆..If you have tried a different kind of AHA and still feel your skin can't tolerate it, then try to use an exfoliating product with PHA ..📝RATING= 4...Here is the summary and my opinion: 🌻I like the blue color of the tube and box packaging. Information in English also printed on the box and you can take a look at their website ..🌻This product is fragrance-free with white-milky gel texture..🌻For the past 3 weeks, I use this twice a week every Sunday and Friday, alternate with my chemical peeling products which I use only every Wednesday. Not only use this on face but also my body especially on elbow..🌻How I use this: squeeze the amount needed on dry skin surface then start roll fingertips. When the clump appears, you can wash it off with water ..🌻I didn't feel my skin feel tightened after I using this..🌻At my second time I use this, I only use this peeling gel on half of my face without continue applying toner, serum, etc. It made it easier to notice the effects of this product. The area where I applied this my skin becomes smoother, moist and elastic..As people with skin face having a dry type at most area I really enjoyed using this and think this is a good exfoliating product rather than using a scrub on face ... ‼️Gifted by #benton for review purpose 〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️Music : Do ItMusician : @iksonofficial #clozetteid
Categories : skincare
see more from this collectionInstagram
+ View more details
One of June fav item The Skin House Marine Active Toner comes in 130ml bottle glass. Contains nutrients of the sea provides sufficient moisture and nutrition to tired skin to make skin feel moist and well hydrated...📝RATING= 4/5...I have mixed opinion about the packaging :✔️Product description and ingredients available in English✔️Transparent bottle glass, I get to see how many liquids inside✔️Pump available, I can easily control the amount needed for each application❌Made from heavy glass, since I'm clumsy the possibility I drop this is very high (luckily I haven't dropped this so far)❌Not recommended to bring for traveling with..Now to the summary and my final opinion :〰️The amount of toner is full the first time I see this bottle〰️Soft and fresh scent like the sea and it will dissipate quickly 〰️The texture is watery with some viscosity〰️I use this twice a day, 2 pumps for my entire face. I apply 1 to 3 layer depends on my skin condition〰️Sinks quickly without leaving my skin tacky or sticky, when I check my face on mirror my skin looks more lively not tired and it hydrates my skin 〰️Contain alcohol, but I don't feel it drying out my skin the next few hours after I apply this (tested few times when I only stay at home, applied 3 layers of this toner without anything afterwards). You all know it's depends on the product formulation...No sign of irritation so far and it works well with other products in my routine 🙆•••‼️ Gifted in exchange for review #clozetteid
Categories : skincare
see more from this collectionInstagram
+ View more details
When I do solo traveling I always pack lightly, bring comfortable clothes, simplified my makeup & skincare because I tend to pack what I bring. Here is one of the product I brought with me during my last short getaway, Onsaemeein Aqua Deep Cleansing Pad 📝RATING = 4.5/5 Price? Super affordable!Rp 6.000 or (USD 0.50) for one sachet at @altheakoreaWhen I tear the sachet, I sniff something but I can't describe what scent it is. Each side of the pad has different texture, one is soft and the other side is embossed. I mostly use the embossed side, as it helps to remove makeup effectively than the soft side. The pad is so wet, but it dries pretty fastThis pad does a great job at removing base makeup, lipstick, blush, eyeshadow. But can't remove mascara and lip tint completelyIt feels sticky at first but that feeling goes away in minutes, leaving skin fresh and moist like I just applied a hydrating toner. ..*Gifted by Onsaemeein for review purpose...Sebelumnya aku gak pernah ngerasa sepuas ini bisa hapus makeup dengan cleansing pad. Soalnya pad nya sudah terlihat kotor, tapi waktu di cek dengan micellar water masih kotor banget! Onsaemeein Aqua Deep Cleansing Pad ini cuma butuh selembar aja buat hapus makeup semuka. Pad nya ada sisi yang ber-emboss dan tidak. Aku seringnya pakai yang ada embossnya soalnya lebih bersih dalam menghapus makeup. Pad nya cepat kering juga sih, jadi udah kering duluan waktu baru pakai satu sisi.Setelah hapus makeup kulit kan jadi basah nih, waktu basah itu terasa lengket. Tapi waktu udah ga basah muka langsung terasa lembap. #clozetteid
1 like
Categories : skincare
see more from this collectionInstagram
+ View more details
The most repurchased cleansing oil by me it is from @cowstyleid: a good basic oil-based cleanser without fragrance and does the job at removing makeup thoroughly❤️➖➖➖Udah aku tulis di blog lengkapnya😊Cleansing oil yang paling sering aku beli dan sudah menghabiskan 4 botol. Udah lumayan lama kalau untuk 1st dan 2nd cleanser aku emang setia, jarang buka banyak produk sekaligus dan belinya itu-itu aja Cuma karena saat ini aku lagi bosan, untuk sekarang lagi pakai produk lain. Tapi sekarang rasanya kangen deh pakai ini 😊 #clozetteid
Categories : skincare
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Produk terbaru dari @hicharis_official : M+ Madecassoside Sheet Mask. ➖➖➖🌿Material maskernya tebal🌿Wanginya relaxing tapi gak lebay kok 🌿Essence maskernya ini creamy banget➖➖➖ ✔️ Lembap bangeeet! Belum pernah nyobain sheet mask yang rasa lembapnya begini jadi gak dilanjut dengan pelembap pun oke aja. Waktu pakai foundation mudah banget ngeratainnya. ❓Masker ini mengandung Centella Asiatica Leaf Extract dan Madecassoside yang bisa menenangkan kulit. Cuma aku baru ngerasain lembap aja sih dari pakai sheet mask ini, mungkin karena kulit aku lagi gak rewel😁 ➖➖➖ 💰 Link ada di bio ya kalau mau beli atau intip harga 👌 ➖➖➖ | #sheetmaskingwithindira | #clozetteid
4 likes
Categories : skincare
see more from this collectionInstagram
+ View more details
🐌 Benton Snail Bee Ultimate Hydrogel Eye Patch 📝 RATING: 4/5--▶️Comes in a luxurious looking jar. The spatula is included, with separator inside it is super secure as long you close it properly▶️The eye patches are soaked in essence and I don't detect any scent▶️The Hydrogel patches are glittery with black-greenish color, it slippery but once I stick it on my skin it adheres firmly▶️On the packaging, it stated to only wore 10 to 20 minutes but mostly I use it more than time recommendation because I like how this feels so cooling 😅▶️The result is instant but only for temporary, I see these eye patches brightened under eyes and de-puff my eye bag even it's not last for a day but at least in the morning, I don't look lack of sleep, thanks to this!--PS: Not only under eye area, but you can also apply this in smile line or use this as a face mist. To use as face most, mix water and add some patches then wait until the patches completely dissolved 😉 --Gifted by Benton for review purpose-- ✨✨✨✨✨✨✨ #clozetteid #bentoncosmetic #indirads #bentonsnailbeeultimatehydrogeleyepatch #kbeautyunicorns #koreanskincare #abbeatthealgorithm #discoverunder5k
1 like
Categories : skincare
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Produk terbarunya @altheakorea yang baru aku coba seminggu ini, jadi belum aku ulas di blog. Produknya ada : ---♨️ #AltheaCalmingCream pelembap yang teksturnya ringan dan buat kulit aku memang terlalu ringan. Kalau #skincareroutine aku cuma yang basic (CTMP aja), toner yang aku pakai harus yang 'lumayan berat' gak yang watery, biar ketika di combine dengan produk ini rasa lembap yang aku dapatkan pas ---♨️ #AltheaBambooPads Toner pads yang material pads nya kayaknya mirip kain kasa deh 🤔. Ini 30 menit baru lembarannya kering, tapi aku biasa pakai 20 menitan aja. Biasanya aku pakai di pipi dan jidat buat tambah ekstra kelembapan aja karena di bagian itu suka tiba-tiba kering saat siang hari---✨✨✨✨✨✨✨ #AltheaKorea #AltheaAngels #indirads #clozetteid #koreanskincare #kbeautyunicorns #abbeatthealgorithm #skincarereview
ArhaZahra 22 Apr 2019
Wow
2 likes
Categories : casual
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Serum dengan kandungan AHA dan BHA yang bikin maju mundur mau coba karena takut purging kelamaan, cekat-cekit waktu pakai sampai takut merah-merah 😣. Soalnya kadar AHA dan BHA-nya ini paling tinggi dibandingkan produk chemical exfoliator lainnya yang aku pernah coba. Ehehehe ternyata setelah coba pakai @avoskinbeauty Miraculous Refining Serum yang aku takutkan gak kejadian sama sekaliGeser➡️untuk hasil pemakaian selama sebulan ini. Ingredients lengkap, cara aku pakai dan informasi lainnya ada di blog. Seperti biasa link di bio 😉 ✨✨✨✨✨✨✨@kbbv.id #TheMiracleForSkin #BeTheFaceYouWant #PesonaCantikAlami #KBBVxAvoskin2 #KBBVproject #clozetteid #abskincare #indirads #skincarereview #skincareblogger
3 likes
Categories : skincare
see more from this collectionInstagram
+ View more details
loading ...
Back To Top