OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
𝑰 𝒎𝒊𝒔𝒔 𝒈𝒐𝒊𝒏𝒈 𝒐𝒖𝒕 𝒋𝒖𝒔𝒕 𝒇𝒐𝒓 𝒂 𝒄𝒖𝒑 𝒐𝒇 𝒍𝒂𝒕𝒕𝒆 ☕ #Nezinframe #blogger #influencer #beautyinfluencer #indonesianblogger #Clozetteid #Clozettedaily
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
I look hella weird but all good !Ps : don't swipe coz i like all the photos i'm taking here 😆😆😆 #Nezinframe #neztutorial #blogger #influencer #indonesianblogger #Clozetteid #Clozettedaily
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Kangen Mall , kangen jalan-jalan bebas lagi, kangen kumpul bareng temen. Kangen naik kereta ke jogja , kangen pulang kampung , kangen ponakan di desa , kangen semua hal normal yang biasa aku lakuin.
Please stay at home aja untuk sementara supaya semuanya cepat membaik dan keadaan menjadi normal kembali. Apa kalian gak kangen ?! #stayathome
#nezinframe
#rindujalanjalan
#makassar
#lifestyle
#Clozetteid
#Clozettedaily
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Never settle for someone who treats you like a backup plan. Never settle for someone who picks and chooses when to answer your texts. Someone who makes you wait for a reply . Never settle for someone who tells you how much you mean to them but never proves it. #saturdaymood #Nezinframe #Clozetteid #Clozettedaily
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Susah banget dapetin Mr Right di jaman sekarang ini , gak mau yang cuma sebastian doang ! ( Sebastian = Sebatas Teman tanpa kepastian ) Eaaaaaaa 🤣🤣🤣🤣😜😜😜😜 #Nezinframe #nezbikinkonten #Clozetteid #Clozettedaily #blogger #influencer
Categories : casual
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Cushion korea dengan dewy finish dan coveragenya yang medium dan mengandung SPF 50+PA+++ Please stay tune for the full review ♡ #Celefit #celefit_official #koreancushion #cushion #makeupaddict #makeupideas #makeuplovers #Clozetteid #Clozettedaily
1 like
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
𝑫𝒐𝒏'𝒕 𝒃𝒆 𝒔𝒐 𝒒𝒖𝒊𝒄𝒌 𝒕𝒐 𝒋𝒖𝒅𝒈𝒆 𝒎𝒆, 𝒚𝒐𝒖 𝒐𝒏𝒍𝒚 𝒔𝒆𝒆 𝒘𝒉𝒂𝒕 𝒊 𝒄𝒉𝒐𝒐𝒔𝒆 𝒕𝒐 𝒔𝒉𝒐𝒘 𝒚𝒐𝒖. 𝑻𝒉𝒆𝒓𝒆'𝒔 𝒂 𝒔𝒕𝒐𝒓𝒚 𝒚𝒐𝒖 𝒘𝒐𝒖𝒍𝒅 𝒏𝒆𝒗𝒆𝒓 𝒖𝒏𝒅𝒆𝒓𝒔𝒕𝒂𝒏𝒅, 𝒊 𝒍𝒐𝒗𝒆 𝒘𝒊𝒕𝒉 𝒎𝒂𝒏𝒚 𝒃𝒖𝒕 𝒅𝒐𝒏'𝒕 𝒕𝒓𝒖𝒔𝒕 𝒂𝒏𝒚. #Nezinframe #nezbikinkonten #Mindysrainbowchallenge #Clozetteid #Clozettedaily #eyesoftheworld #eyesoftheday #makeuplook #peachysunset #peachyvibes #sunseteyemakeup
Categories : makeup, makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Finally , second look of #Mindysrainbowchallenge ♡♡♡ Kali ini warna jingga , atau lebih ke sunset peachy vibes. Ini adalah warna yang paling banyak disukai sama temen-temen karena terlihat lebih segar ! Slide hanya bonus 😚😚😚 #Mindysrainbowchallenge #eotd #eyesoftheday #eyesoftheworld #peachyvibes #sunset #sunseteyemakeup #clozetteid #clozettedaily #surabayablogger #indonesianblogger #surabayabeautyblogger #endorsement #influencer
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
loading ...
Back To Top