OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
𝑮𝒊𝒗𝒆 𝒚𝒐𝒖𝒓 𝒔𝒌𝒊𝒏 𝒂 𝒍𝒊𝒕𝒕𝒍𝒆 𝒍𝒐𝒗𝒆 , 𝒃𝒆𝒄𝒂𝒖𝒔𝒆 𝒈𝒓𝒆𝒂𝒕 𝒔𝒌𝒊𝒏 𝒅𝒐𝒆𝒔𝒏'𝒕 𝒉𝒂𝒑𝒑𝒆𝒏 𝒃𝒚 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒄𝒆 ! #avoskinbeauty #avoskin #clozetteid #Clozettedaily #sociolla #femaledaily #nezbikinkonten #nezreview #blogger #influencer
1 like
Categories : skincare
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Essence ajaib dari @avoskinbeauty PHTE gak heran bisa jadi Best Seller ! Produk ini membuat kulitku yang lagi rusak dan parah banget jadi kalem hanya dalam beberapa kali pemakaian . Oh ya , di aku juga lumayan mencerahkan loh . Kalian sudah ada yang pernah coba produk ini ? Full reviewnya sudah ada di Blog ya ! Link blog di bio ♡ #avoskin #avoskinbeauty #phte #essence #nezreview #nezinframe #clozetteid #clozettedaily #collabwithnez
1 like
Categories : skincare
see more from this collectionInstagram
+ View more details
𝑺𝒆𝒆 𝒚𝒐𝒖 𝒂𝒈𝒂𝒊𝒏 𝒔𝒐𝒐𝒏 , 𝑴𝒂𝒌𝒂𝒔𝒔𝒂𝒓 !𝑵𝒊𝒄𝒆 𝒕𝒐 𝒔𝒆𝒆 𝒚𝒐𝒖 #Clozetteid #Clozettedaily #nessyajourney
2 likes
Categories : travel
see more from this collectionInstagram
+ View more details
I know you want me near , but your love is what i fear 🍒

#Clozetteid
#nezbikinkonten
#selfie
#eotd
1 like
Categories : selfie
see more from this collectionInstagram
+ View more details
𝑳𝒊𝒇𝒆 𝒉𝒂𝒑𝒑𝒆𝒏𝒔 𝒄𝒉𝒐𝒄𝒐𝒍𝒂𝒕𝒆 𝒉𝒆𝒍𝒑𝒔 !Note : sebelum ku abisin kuabadikan dulu 😄😄😄 #chocolate #chocolatelovers #Clozetteid #nezbikinkonten
1 like
Categories : food
see more from this collectionInstagram
+ View more details
@frudiaindonesia Citrus Brightening Serum yang mengandung 71% ekstrak kulit jeruk . .. Texture nya watery dan punya shimer partikel yang kecil banget. Wanginya ada kayak campuran citrus dan obat gitu , which is lumayan seger sih tapi waktu udah dibaurkan baunya langsung hilang kok... Selain punya kandungan vitamin C yang bagus banget buat kulit produk ini juga mencerahkan dan mengurangi bintik hitam dan kerutan di wajah #Frudiaindonesia #indonesianreviewer #indonesianblogger #nezreview #nezbikinkonten #clozetteid #clozettedaily #SBBXFrudiaindonesia #SBBXFrudia
4 likes
Categories : skincare
see more from this collectionInstagram
+ View more details
2019 you been good to me, so many lesson , so many things i learned , good & bad moments it all precious. Thank you, next ♡

#clozetteid
#Clozettedaily
#fotd
#nezinframe
#nezbikinkonten
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
A high-shine lip glow that highlights lips in ultimate sheer and glassy shine. Enriched with Shea Butter, vitamin E, skin conditioning, and emollient to nourish and hydrate the lips for a soft, supple feel. @sorchacosmetic Lip Glow Glides on effortlessly.𝑴𝑨𝑹𝑬𝑫𝒆𝒆𝒑 𝑷𝒆𝒂𝒄𝒉𝒚 𝑷𝒆𝒂𝒓𝒍 𝒈𝒍𝒐𝒔𝒔 #Clozetteid #clozettedaily #Lipglow #Lipcare #lipsaddict #Sorcha #sorchacosmetics #blogger #influencer
1 like
Categories : makeup, makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
1 like
Categories : makeup, hair
see more from this collectionInstagram
+ View more details
loading ...
Back To Top