OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

Certified Pro Makeup Artist 💄@makeupbyabnergail. A Makeup and Beauty enthusiasts 👸🏻 Who's also a Classical Concert Pianist 🎹. email: [email protected]

Life is a series of thousands of tiny little miracles. 🧁✨ // btw ini jumat kann? Kok berasa kayak sabtu ya 😳 hmm i think it’s because I’m wearing this very elegant dress from @foxquinn.official 🙈🖤
see more from this collectionInstagram
+ View more details
𝘢 𝘨𝘰𝘭𝘥𝘦𝘯 𝘴𝘵𝘢𝘵𝘦 𝘰𝘧 𝘮𝘪𝘯𝘥 ✨🍇
1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details
not your babydoll 💜 // look at the extraordinary purple color? 😍 cantik bgtt kann I canttt 🥺👏🏻
And anyway ini tuh masih upcoming new arrivalsnya @chocochipsboutique , tapiiii gatahan pengen share ke kalian nihh! Fix kalian harus pantengin Chocochips sampe minggu depannn, i won’t tell you kapan launch nya 🚀
Tp dalam waktu dekat kokk! Collection kali ini bener” sparks joy bgttt 😭💞💞
3 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Your body, your art. ♡
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Beauty attracts the eye, but personality captures the heart. 🍰♥️ // without trying so much (ga curly rambut, pake heels yg sendal jepit doang) udah langsung stand out karena dress nya 😳🥺💗 @bronze_behavior
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Welcoming the year of Ox! 🐮❤️ // Kemarin dressed up nuansa merah karena CNY 🏮 tadinya cuma mau iseng” aja, eh malah jadi seneng bgtt karena makeupnya rapiiii bingo & berhasil sm my new experiment — red liner & bushy brows HEHEHE 🥺😱Jadi mau kasih details look kmaren nih ke kalian! huehue Accessories & Outfit details:• @ybgcatalog @ybgfeeds Swarovski Limited Edition Earrings• @ubs.lifestyle @ubs.gold Alphabet Necklace• @paulinakatarina Dress (lupa namanyaa udah lama senkk udah dr tahun 2018 kyknya 🙈 tp modelnya timeless!!)Makeup details:• @jacquelle_official Browssential Dark Brown• @benefitindonesia 24-Hour Brow• @masamishouko @kaycollection for all brushes• @lancomeofficial Teint Idol Ultra Wear• @laneigeid Layering Cover Cushion• @getthelookid X @balmain Lipstick• @minuet.official x @vinnagracia @cindercella for eyeshadow, Contour + Bronzer• @loreca.lashes Fake Lashes• @maybellineofficialindonesia Hypersharp Liner• @bobbibrownid for blush• @maccosmeticsid extra dimension skinfinish highlighter• @urbandecaycosmetics All Nighter Setting SprayThat’s it! Hehehe Happy Chinese New Year for everyone who celebrates! 🧧🥠 #chinesenewyear #yearofox #cny2021
2 likes
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Its the 💗 season! ~ // maap gaada bunga mawar, belom dikasih soalnya 😜
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
went flower shopping 🌷// wearing this very pretty ash lilac dress from @lorraofficial & walk in Dream by @mandysshoes 💜
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
#CNY ready! 🧧🥂✨ // simple yet elegant Qipao by @claire.cynthiatan paired with @ecclette x @tiffanychrstinee = fascinating 💗
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
loading ...
Back To Top