OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

Certified Pro Makeup Artist 💄@makeupbyabnergail. A Makeup and Beauty enthusiasts 👸🏻 Who's also a Classical Concert Pianist 🎹. email: [email protected]

Instagram

see more from this collectionInstagram
+ View more details
“She is both, hellfire and holy water.
And the flavor you taste depends on how you treat her.” 🪐
—————
📸: @poze.id @mariophotographie
Top by @pluffyschoice
Bralette from @pierrecardinlingerie.id 🖤🖤🖤
—————
#abnergailorrainecollabs —————
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#portraitvision
#instalike #pretty #instamood #photography #beauty #fashion #clozetteid #lingerie #brallete
see more from this collectionInstagram
+ View more details
NIVEA Soft Mix Me is now available! Nivea Soft Mix Me ini unique banget karena bisa di mix and match untuk jadi DIY mask, lip scrub, scrub mask, concealer, highlighter, etc! It comes with 4 variants: Original, Berry Charming 🍒🍓, Happy Exotic 🥥🍍, & Chilled Oasis 🌿🌷All variants has the exact same function, it’s just the fragrance that differentiates them 😉 Grab yours depends on your personality! 🥰 #MixMeTroops #TapTapSwipe #NiveaMixmeXClozetteID #ClozetteID @clozetteid #abnergailorrainecollabs
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Hi babes! If you guys remember, a couple days ago I’m attending @laneigeid ‘s event at @kotakasablanka for CSR #RefillMe2019 program and Unleash Your Beauty Campaign. Let’s come to Main Atrium Kota Kasablanka for many offers and deals for @laneigeid skincares and cosmetics! Don’t miss out! Cause today is the last day 💙
#UnleashYourBeauty
#UnleashYourBeautyJkt
#BetterWaterWithLaneige
#LaneigexClozetteID
——————
#abnergailorrainecollabs #beautybloggerindonesia #tampilcantik #easytutorial #simple #easy #indobeautygram #skincare #skincareroutine #skincareproducts #skincareaddict #skincaretips #koreanskincare #glassskin #clearskin #laneigewatersleepingmask #laneige #laneigelipmask #laneigewhitedew #clozetteid
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Buat cewek serba bisa kayak kita, butuh cushion yang serba bisa, kayak ini, Lakme 9 to 5 Reinvent Primer Matte Cushion Foundation. Coverage-nya juara tapi rasanya enteng kayak gak pakai base makeup dan hasil akhirnya velvet-matte gak perlu di-set pakai powder karena emang sebagus itu! Dan juga tahan lama bangeg guys ga perlu touch up seharian 😍😍😍 #alldaynotouchup #cushionserbabisa #ClozetteID
1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Hey babes! So lately I’ve been using @hanadaofficial ‘s skincare as my routine cause they’re made of natural ingredients, affordable, and it’s BPOM already so u don’t have to worry! 😍
So Here it is!
I, @abnergailorraine present: My morning & night routine with @hanadaofficial 💖
Hope you enjoyed it and hope it helps!
#abnergailorrainevideos #abnergailorrainecollabs ———————————
.
.
.
.
.
.
.
.
#tipsandtricks #fdbeauty #abnergailorrainecollabs #beautybloggerindonesia #ivgbeauty #makeupclips #fiercesociety #tampilcantik #easytutorial #simple #whiteteeth #dentasecret #teethwhitener #easy #indobeautygram #skincare #skincareroutine #skincareproducts #skincareaddict #skincaretips #koreanskincare #laneigewatersleepingmask #laneige #laneigelipmask #laneigewhitedew @beautybloggerindonesia @indobeautygram #clozetteid
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Hey babes, this is the time where I think I should share to you guys about my experience. Jadi dulu tuh aku orangnya gak pede banget about my looks, mana aku orang nya perfectionists banget jadi ada aja yang kurang menurutku. And it sometimes bothers me, karena aku ngerasa diriku tuh gak cantik. Tapi seiring berjalannya waktu dan ketika aku mulai masuk ke dunia content creator (cause I love everything about beauty & fashion)where I should put my face and body on social media, in purpose to improve my self-love,, and it slowly grows in me. And everytime there’s negative comments or messages or anything negative, aku selalu gak ambil pusing because what I do and my beauty is not to please everyone. Kalo kalian punya pengalaman kayak gini juga ga? Yuk ikutan competition nya LUX dan bagikan pengalamanmu juga ya. Kalian bisa menangin handphone, camera, and many more! Dan dengan kalian share cerita ini, you might inspire yourself and others. 😉💖 Go check them out @LUX_id or Visit LUX.com/id/beranicantik for more details! 🥰@LUX_id #LUXBeraniCantikXClozetteID #STOPBeautyBullying #ClozetteID
4 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
[50% OFF! 😍]Always trust @beautyeyebrowandlash to do my eyelash extensions ♥️Anyway ini type yg aku pake lagi DISCOUNT 50% OFF! Go check them out and book them soon 😚 @beautyeyebrowandlash———— #abnergailorrainecollabs #clozetteid
see more from this collectionInstagram
+ View more details

Advertisement

loading ...
Back To Top