OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

Certified Pro Makeup Artist 💄@makeupbyabnergail. A Makeup and Beauty enthusiasts 👸🏻 Who's also a Classical Concert Pianist 🎹. email: [email protected]

Instagram

𝐐𝐮𝐞𝐫𝐞𝐧𝐜𝐢𝐚 • 𝚊 𝚙𝚕𝚊𝚌𝚎 𝚏𝚛𝚘𝚖 𝚠𝚑𝚒𝚌𝚑 𝚘𝚗𝚎’𝚜 𝚜𝚝𝚛𝚎𝚗𝚐𝚝𝚑 𝚒𝚜 𝚍𝚛𝚊𝚠𝚗, 𝚠𝚑𝚎𝚛𝚎 𝚘𝚗𝚎 𝚏𝚎𝚎𝚕𝚜 𝚊𝚝 𝚑𝚘𝚖𝚎; 𝚝𝚑𝚎 𝚙𝚕𝚊𝚌𝚎 𝚠𝚑𝚎𝚛𝚎 𝚢𝚘𝚞 𝚊𝚛𝚎 𝚢𝚘𝚞𝚛 𝚖𝚘𝚜𝚝 𝚊𝚞𝚝𝚑𝚎𝚗𝚝𝚒𝚌 𝚜𝚎𝚕𝚏. 🤎beauty & fashion deets (swipe to see the unfiltered): [eyes & eyebrows]— @lashtiqueid eyelash extensions— @jacquelle_official x @vinnagracia for Eyebrows— @altheakorea x @bclsinclair eyeshadow palette— @yslbeauty Black Eyeliner[face]— @lancomeofficial Ultra Wear Foundation— @maccosmeticsid Studio Fix Plus Powder Foundation— @holikaholika_indonesia brown eyeshadow as contour— @maccosmeticsid Extra Diminish Highlighter[lips]:— @lakmemakeup Lip Crayon in Rose— @diormakeup Lip Tattoo 771[hair]— styled with @repit_id[necklace]— @apmmonaco from @ybgcatalog @ybgfeeds 💎Btw kalo ditambahin tattoo sm piercing kyknya udh mirip sama #asianbabygirl ga sih? 🤔 oh! And ada hidden message at the very last pic, xoxo💋.... #blessed #photogram #instagood #photooftheday #photoeveryday #instafamous #picture #beautiful #instaworthy #selflove #motivationalquotes #inspiration #explorationgram #fashion #htfla #picoftheday #toptags #instadaily #unlimlikes #instagrammers #lovemyphotos #goodday #igers #instalike #pretty #instamood #photography #beauty #fashion #clozetteid
4 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
BEAUTY TIPS! 🌸Gimana caranya gapake makeup tapi tetep flawless & cerah mukanya?Nah kalo kalian perhatiin, aku tuh sekarang lebih sering makeup natural aja atau bahkan no makeup at all kann. Its because I care about my skin more now.At times aku gapake makuep, biasanya aku pake Tone Up Cream dari @pondsindonesia yg bisa instantly brighten up my skin tone without whitecast or grey effect & covers a bit of imperfections. So happy that I’ve found this lifesaver product because it works like makeup but nourish your skin deeply too like skincare! 💖Oh and one more thing, this product is super lightweight, contains Vitamin B3+ and Milk Protein Essence yang bisa mengatasi flek & kulit kusam plus mengecilkan pori” lohhBe the FIRST TO TRY the New Ponds Tone Up Cream! Exclusive promo available only at @sociolla, try #PondsToneUp now! Yakin gak akan nyesel 😉🌸.... #pondsindonesia #clozetteid #sociolla #beautyjournal... #abnergailorrainecollabs #beautiful #portraitphotography #beautyenthusiast #beautyblogger #beautytips #beautyhacks #beautyblog #skincareroutine #skingoals #skincaretips #influencer #lifestyle #lifestyleblogger #fashionblogger #beautyblog #tampilcantik
3 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Hii Lovess, have you guys heard about Derma Térra?Jadi @dermaterra ini membawa konsep Redefining Skin Care yang mengutamakan proses meremajakan sel-sel kulit dan memelihara kecantikan melalui produk perawatan kulit yang dibuat dari bahan alami melalui proses ramah lingkungan dan teruji secara ilmiah untuk membantu wanita mencapai kulit yang selalu diidamkan.Rangkaian produk Derma Térra ini bersifat hypoallergenic, memiliki tekstur lembut dan tidak lengket, aroma yang menyegarkan, serta kemasan yang mudah dibawa bepergian.Nah, kalau untuk kandungan utama Derma Térra ini yaitu Orchid Callus Plant Extract yang merupakan bahan aktif utama yang terkandung dalam setiap produk Derma Térra.Rangkaian Derma Terra terdiri dari: Flawless Facial wash, Flawless Face toner, Ageless Anti Aging Serum, Nourish Eye Essence, Radiance Day Cream, dan Radiance Night CreamKalian pasti tertarik kan? Nah pas banget nih kalau kalian mau coba, karena ada double Discount Shopee ± 15% + Cashback Coin 15% untuk setiap pembelian produk. Caranya: - Klaim voucher toko dari Shopee lalu gunakan juga kode voucher DERM00014 - Save dulu kode vouchernya di ""Voucher Saya"" akun Shopee kamu sebelum digunakan.- Tanpa minimum pembelian- Berlaku dari 6 Agustus - 31 Oktober 2020 #DermaTerra #RedefiningSkincare #HealthySkin #DermatologistFormula #DermaTerraTestimony@clozetteid——...... #portraitphotography #aesthetic #portrait_vision #portraitshoot #trend #viral #flowerphotography #dreamy #dreamyaesthetic #clozetteid
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
— 𝚂𝚑𝚎 𝚛𝚎𝚜𝚝𝚜 𝚒𝚗 𝚑𝚎𝚛 𝚌𝚘𝚗𝚏𝚒𝚍𝚎𝚗𝚌𝚎 𝚒𝚗 𝚝𝚑𝚎 𝙻𝚘𝚛𝚍, 𝚊𝚗𝚍 𝚊𝚕𝚝𝚑𝚘𝚞𝚐𝚑 𝚜𝚑𝚎 𝚒𝚜𝚗’𝚝 𝚜𝚞𝚛𝚎 𝚠𝚑𝚊𝚝 𝚠𝚒𝚕𝚕 𝚌𝚘𝚖𝚎 𝚗𝚎𝚡𝚝, 𝚜𝚑𝚎’𝚜 𝚊𝚜𝚜𝚞𝚖𝚎𝚍 𝚋𝚢 𝚝𝚑𝚎 𝚙𝚛𝚘𝚖𝚒𝚜𝚎𝚜 𝚝𝚑𝚊𝚝 𝙶𝚘𝚍 𝚑𝚊𝚜 𝚜𝚙𝚘𝚔𝚎𝚗. 🪐✨
.
.
.
.
.
.
#photogram #instagood #photooftheday #photoeveryday #instafamous #aesthetic #beautiful #instaworthy #inspiration #explorationgram #picoftheday #instadaily #unlimlikes #instagrammers #lovemyphotos #goodday #instalike #pretty #instamood #photography #clozetteid
#portraitphotography #portrait_vision #portraitshoot #trend #viral #flowerphotography #dreamy #dreamyaesthetic
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
— 𝙻𝚘𝚘𝚔 𝚌𝚕𝚘𝚜𝚎𝚕𝚢 𝚊𝚝 𝚝𝚑𝚎 𝚙𝚛𝚎𝚜𝚎𝚗𝚝 𝚢𝚘𝚞 𝚊𝚛𝚎 𝚌𝚘𝚗𝚜𝚝𝚛𝚞𝚌𝚝𝚒𝚗𝚐. 𝙸𝚝 𝚜𝚑𝚘𝚞𝚕𝚍 𝚕𝚘𝚘𝚔 𝚕𝚒𝚔𝚎 𝚝𝚑𝚎 𝚏𝚞𝚝𝚞𝚛𝚎 𝚢𝚘𝚞 𝚊𝚛𝚎 𝚍𝚛𝚎𝚊𝚖𝚒𝚗𝚐............. #blessed #photogram #instagood #photooftheday #photoeveryday #instafamous #aesthetic #beautiful #instaworthy #selflove #motivationalquotes #inspiration #explorationgram #dreamy #htfla #picoftheday #toptags #instadaily #unlimlikes #instagrammers #lovemyphotos #goodday #igers #instalike #pretty #instamood #photography #beauty #lilac #clozetteid
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
𝘉𝘰𝘥𝘺 𝘪𝘴 𝘱𝘶𝘳𝘪𝘧𝘪𝘦𝘥 𝘣𝘺 𝘸𝘢𝘵𝘦𝘳, 𝘴𝘦𝘭𝘧 𝘪𝘴 𝘱𝘶𝘳𝘪𝘧𝘪𝘦𝘥 𝘣𝘺 𝘵𝘦𝘢𝘳𝘴, 𝘪𝘯𝘵𝘦𝘭𝘭𝘦𝘤𝘵 𝘪𝘴 𝘱𝘶𝘳𝘪𝘧𝘪𝘦𝘥 𝘣𝘺 𝘬𝘯𝘰𝘸𝘭𝘦𝘥𝘨𝘦, 𝘢𝘯𝘥 𝘵𝘩𝘦 𝘴𝘰𝘶𝘭 𝘪𝘴 𝘱𝘶𝘳𝘪𝘧𝘪𝘦𝘥 𝘸𝘪𝘵𝘩 𝘭𝘰𝘷𝘦.——...... #photogram #instagood #photooftheday #photoeveryday #instafamous #aesthetic #beautiful #instaworthy #inspiration #explorationgram #picoftheday #instadaily #unlimlikes #instagrammers #lovemyphotos #goodday #instalike #pretty #instamood #photography #clozetteid #portraitphotography #portrait_vision #portraitshoot #trend #viral #flowerphotography #dreamy #dreamyaesthetic
3 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Dear 𝐌𝐨𝐧𝐝𝐚𝐲,
Thanks for having the word “𝒎𝒐𝒏” in you. That’s French for “𝒎𝒊𝒏𝒆”, in case you weren’t aware, monday, but it makes me think of you more as “𝑴𝒚 𝑫𝒂𝒚”, and frankly that sounds like a much more promising start to the week. 🖤🤍
4 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
— 𝘈 𝘴𝘵𝘳𝘰𝘯𝘨 𝘸𝘰𝘮𝘢𝘯 𝙖𝙘𝙘𝙚𝙥𝙩𝙨 𝘣𝘰𝘵𝘩 𝘤𝘰𝘮𝘱𝘭𝘪𝘮𝘦𝘯𝘵𝘴 𝘢𝘯𝘥 𝘤𝘳𝘪𝘵𝘪𝘤𝘪𝘴𝘮 𝘨𝘳𝘢𝘤𝘪𝘰𝘶𝘴𝘭𝘺, 𝘬𝘯𝘰𝘸𝘪𝘯𝘨 𝘵𝘩𝘢𝘵 𝘪𝘵 𝘵𝘢𝘬𝘦𝘴 𝘣𝘰𝘵𝘩 𝘴𝘶𝘯 𝘢𝘯𝘥 𝘳𝘢𝘪𝘯 𝘧𝘰𝘳 𝘢 𝘧𝘭𝘰𝘸𝘦𝘳 𝙩𝙤 𝙜𝙧𝙤𝙬. 💜
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#blessed #photogram #instagood #photooftheday #photoeveryday #instafamous #aesthetic #beautiful #instaworthy #selflove #motivationalquotes #inspiration #explorationgram #dreamy #htfla #picoftheday #toptags #instadaily #unlimlikes #instagrammers #lovemyphotos #goodday #igers #instalike #pretty #instamood #photography #beauty #lilac #clozetteid
3 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
’𝑇ℎ𝑒 ℎ𝑎𝑝𝑝𝑖𝑒𝑠𝑡 𝑝𝑒𝑜𝑝𝑙𝑒 𝑑𝑜𝑛’𝑡 ℎ𝑎𝑣𝑒 𝑡ℎ𝑒 𝑏𝑒𝑠𝑡 𝑜𝑓 𝑒𝑣𝑒𝑟𝑦𝑡ℎ𝑖𝑛𝑔, 𝑡ℎ𝑒𝑦 𝑗𝑢𝑠𝑡 𝑚𝑎𝑘𝑒 𝑡ℎ𝑒 𝑏𝑒𝑠𝑡 𝑜𝑓 𝑒𝑣𝑒𝑟𝑦𝑡ℎ𝑖𝑛𝑔.’ 🕊

Dressed up #walkinstyle in Mauve 💜
• Scrunchie & S.Bandana: @keekho.id 🍭
• Comfiest knitted cardigan: @taviathelabel🍦
• Croco shoulder bag: @nonataliashop🍫

Udah lumayan sering keluar rumah tp blm sempet foto ootd samsek. Kmrn akhirnya nyuri” foto di fitting room🤣 huehue

Anyway yaa,
Sekarang aku kalau ootd ke luar rumah, most of the times pakenya clana panjang sama lengan tertutup gitu😌
misal pake tanks doang jg always bawa cardigan biar minimalize kontak fisik secara langsung ke kulit IF skali waktu ga sengaja kesenggol orang.

Because this virus yg founded tahun 2019 ini; #covid19 is super scary :(
Katanya bisa menular lewat keringet juga loh😫 huhuhu jangan anggep enteng soalnya tiap hari case nya makin membludak cepet bgtbgtt

So we should really stay safe & healthy, don’t forget to distance yourself, and don’t forget to wear a mask!✨
Do this if you want to protect your loved ones ☺️❣️

#socialdistancing #stayhealthy #ootd #whatiwore #casualstyle #fashionista #ootdbloggers #lotd #bloggerstyle #fashion #wiwt #lookoftheday #blogger #fashioninfluencer #fahsionblogger #fashionpeople #styleinspo #outfit #stylist #fashionweek #lady #clozetteid
3 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details

Advertisement

loading ...
Back To Top