OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

Lifestyle Blogger at www.angelworlds.wordpress.com Instagram @angeliasamodro

Yesterday Event: Basic Script Lettering with @boxypens.id and @noveliart.id ❤️Got so much fun learning something new, and ofc using my favorit Boxy Pen.Yesss a brand that already exist since i was young. Still remember that i love Boxy Eraser and Black Pen! Still has it until today tho..And yesterday i got to know that Boxy has wide range of products including the brush pen, and POSCA that could be used to draw on canvas, ceramic, glass and more! So cool 😍 Take a look and shop at www.boxypens.id... #projectcollabswithangelias #clozetteid #bloggersurabaya #sbyblogger #lifestyleblogger #scriptlettering #workshopsurabaya #handlettering #boxypen #boxypens #boxypensid #lettering
Categories : entertainment
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Is it okay to be a little obsessed with bag? Coz i like my Elma Silver clutch from @minaudiereid . Party or casual, it matches my outfit easily! ❤️
.
.
.
#projectcollabswithangelias #clozetteid #eveningclutch #partybag #taspesta #dompetpesta #bloggerstyle #stylexstyle #styleinspo #styleinspiration #ootd #lookbookindonesia #fashionlookbook #ootdindo
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Sejak tau kisah Yuma, apps developer berbakat yang berusia 12 tahun, aku juga terpacu dan terinspirasi untuk bisa mensupport potensi Darren supaya dia #daribelajarjadihebat. Ada situs menarik dari @wyethnutritionid yaitu https://www.wyethnutrition.co.id/ di mana kita bisa tahu cara mendukung potensi si Kecil melalui stimulasi dan nutrisi yang tepat. Di usia Darren sekarang dia tertarik dengan art. Untuk mendukungnya, saya berikan aktivitas yang berhubungan dengan art, menemaninya menggambar dan berimajinasi bersama juga mengikutkan kegiatan art course. Nah, saya berharap nantinya Darren juga bisa menjadi anak hebat di masa depan! Yuk Mams, dukung potensi dan kemampuan belajar progresif si Kecil agar ia #DariBelajarJadiHebat bersama S-26 Procal GOLD!
.
.
.
#projectcollabswithangelias #clozetteid #mommyblogger #lifestyleblogger #kidsblogger #s26procalgold #parenting #wyethnutrition
Categories : motherhood
see more from this collectionInstagram
+ View more details
[GIVEAWAY VOUCHER GOPAY 250K] - Easy way to change to healthy lifestyle with @helmigscurcumin.
Do you know that curcumin can protect liver and increase regeneration of cells inside body?
On frame, Helmigs Ginger that is the right solution to fight influenza and cold symptoms, mouth ulcer and sore throat. Make my body warm and ready to seize the day!
You can get your Helmigs at helmigs.com, Elevania, Toped, Bukalapak, Lazada and Shopee.
⭐️Don’t forget to check @helmigscurcumin profile, they have GIVEAWAY VOUCHER GOPAY 250K for 3 WINNERS! That could be you!⭐️
.
.
.
#projectcollabswithangelias #clozetteid #helmigs #helmigsgiveaway #helmigsginger #curcuma #healthylifestyle #healthydrink #lifestyleblogger #bloggersurabaya
3 likes
Categories : food
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Your life is as good as your mindset ❤️
-
Bandana kesukaan dari @lepetite.sunshine . Pernah aku story secara detail kalo bandana ini ngga sakit sama sekali dipake seharian pun. Empuk di kepala dan telinga. Padahal aku tipe yang ga bisa lama pake bandana. Dann ini ada velcro nya jadi bandana ga akan lepas/bergeser/goyang.
Buat yang cari aksesoris buat anak, buat diri sendiri juga, bisa custom maupun beli yang uda ready di @lepetite.sunshine . Bener-bener recommended dari aku❤️
.
.
.
#projectcollabswithangelias #aksesoriswanita #clozetteid #accessoriesoftheday #pearlheadband #headband #styleinspiration #bloggerstyle #styleinspo
5 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Masih di keseruan @senkaindonesia #senkaroadshowsurabaya kemarin ❤️ My team won the 3rd place for biggest foam challenge. Swipe to see video kerempongannya 😁It was a fun day!And yes as i stated on the previous photo post, falling in love at first try with @senkaindonesia 😍 so foamy, soft, and fluffy!!... #beautifulbareskin #senkaindonesia #senkaperfectwhip #sbybeautyblogger #projectcollabswithangelias #clozetteid #surabayabeautyblogger #beautybloggersurabaya #sbbevent
Categories : skincare
see more from this collectionInstagram
+ View more details
In a foamy land @senkaindonesia . Seseruan bareng di #senkaroadshowsurabaya . Jujur aja this is my first time trying Senka dan tadi uda amazed banget kalo foam nya ini buanyakkkk dan lembutt buanget. Yess kita diminta bikin foam dan yang paling besar menang 😁 (my team placed 3rd winner haha). Dan langsung waktu bilas tangan, super halusssss dan wangi. Jadi ngga sabar banget buat dipake dimuka, uda optimis bakal sehalus awan-awan, sebening @yukikt 😍Senka ada promo di depan Jong Java Food Society Pakuwon Mall. Buat yang mau purchase online bisa ke Lazada dengan link: https://www.lazada.co.id/products/best-seller-senka-perfect-whip-daily-cleanser-for-all-skin-type-120g-i520942464-s718986583.html?spm=a2o4j.seller.list.3.7f526f80Cnl2VS&mp=8-Thank you @senkaindonesia for having me.... #senkaindonesia #beautifulbareskin #suppinwithin #projectcollabswithangelias #clozetteid #sbybeautyblogger #beautybloggersurabaya #potd #lotd #senkaperfectwhip
2 likes
Categories : skincare
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Ring ring.. hello.... i am ready to bring you on my time travel journey back to the oldies! Get ready! 19-08-2019... #vintage #retro #tempodoeloe #clozetteid #styleinspo #styleinspiration #bloggerstyle #paviljoenresto #paviljoensurabaya #paviljoensby #kulinersurabaya #kulinersuroboyoan #instagramableplace #stylexstyle
1 like
Categories : travel, entertainment
see more from this collectionInstagram
+ View more details
So happy dapet Starter Kit S-26 Procal GOLD dari @wyethnutritionid. Mam tahu ngga kalo sekarang S-26 Procal GOLD hadir dengan kemasan dan inovasi terbaru dengan Multiexcel αLipids System yang mengandung nutrisi untuk mendukung pertumbuhan si kecil baik dari potensinya, kemampuan belajar yg progresif, sekaligus tubuh kuatnya.

S-26 Procal GOLD ini membantu aku menyupport tumbuh kembang Darren. Darren curious banget akan banyak hal dan ngga gampang menerima jawaban. Kalau dia ngga puas, dia bakal terus bertanya. Selain pertanyaan kritis, kemampuan dia buat mempelajari hal baru juga sangat berkembang.
Yuk Mam and Pap juga support pertumbuhan si kecil #DARIBELAJARJADIHEBAT dengan S-26 Procal GOLD.
.
.
.
.
#projectcollabswithangelias #clozetteid #parenting #mommyblogger #kidsblogger #s26procalgold #wyethnutrition
3 likes
Categories : motherhood
see more from this collectionInstagram
+ View more details
loading ...
Back To Top