OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

Skincare// Beauty// Lifestyle Hello ❤

𝑷𝑼𝑹𝑰𝑻𝑶 𝑷𝒓𝒐𝒅𝒖𝒄𝒕𝒔Thank you Purito for the chance to try your newest product the Centella unscented toner and from green deep foaming cleanser. Super excited to try these products, my current cleanser almost finish in a few days and as soon as I receive the sunscreen I use it! love this because its moisturizing with no white cast. Purito always hear our wish to make unscented version of their products! With safe ingredients derived from the nature, Purito has been committed to making products for people with sensitive skin in an honest way. The toner which is an unscented, will soothe, replenish moisture of my skin. Love everything with Centella Asiatica a.k.a Pegagan 🍀☘Have you tried any of them?
2 likes
Categories : skincare
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Another shot for #texturetuesdayUntouched face palette 🖤Sorry for posting twice, I just love #texturetuesday when I can see many beautiful texture shot! I will post skincare later, but now lemme enjoy makeup things 😁Whats your makeup purchase or new product recently? I hope y'all doing well. ~~
2 likes
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
These are swatches of the NOTE Cosmetics Lip collection that I got from Socobox. Find my review on previous post 🖤 ~~
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Happy Monday everyone! This month I received a Socobox from Sociolla. I got NOTE Cosmetics product, a Turkey brand just launched here. NOTE Cosmetics comes with a series of Halal makeup, cruelty-free products. 🖤 Mattemoist Lip Gloss - JollyThe buttery, non-stick texture and silky matte finish. Infused with hydrating oils and vitamins for moisture feeling on the lips. This shade looks like a red with orange on my lips. 🖤 Mattemoist Lipstick - Miss KissI dont really like the color because its a nude violet color I think, but it has nice formula. Im gonna mix it with bold color. Semi matte finish and intense color. Infused with macadamia oil and vitamin E protects and soothes the lips. 🖤 Perfecting Pen 01 Light Rose, so sad it is the lightest shade, I should get number 03 or 04 😆 Anyone know what to do with wrong shade of concealer? Its more light from my skin tone.Will upload swatches on the next post.Have a nice day y'all!
1 like
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
A basket of goat milk from the farm lol 🐃Apakah kalian pernah mencoba masker kefir?Kefir sangat mirip dengan yogurt. Namun, kefir diproduksi dengan bantuan lebih banyak strain bakteri menguntungkan dan bebas laktosa, kadar gula lebih rendah, dan memiliki lebih banyak bio-derived components yang baik untuk kulit.Aku dapat kesempatan mencoba masker kefir dari @lovelykefir.natureMereka sudah punya peternakan kambing sendiri dan jenis kambing ettawa premium. Maskernya pure dari bahan alami mulai dari susu dan ekstraknya sehingga aman juga dikonsumsi oleh ibu hamil.Ada beberapa varian dari masker kefir.Teksturnya pasta gitu yang mudah diratain. Aromanya kayak yogurt plain. Aku simpan maskernya di freezer dan kalau mau dipake dikeluarin dulu biar teksturnya agak cair. Cooling effectnya terasa karena dari kulkas dan soothing juga. Setelah 15 menit aku bilas dan terasa lembab banget, plump gitu. Menurutku yang punya jenis kulit dry bakal cocok banget sama masker ini. Meskipun kulit aku oily, aku cocok juga dan nggak menimbulkan iritasi di aku.Ada beberapa varian dari masker ini. dan kalian bisa pilih varian yang cocok dengan kulit kalian. -Dragon Fruit-Aloe Extract-Strawberry-Charcoal-Green Tea-Cheese-Kunyit-Bengkoang-Original-SpirilunaBuat yang mau coba #kefirmaskathome bisa cek Shopee mereka ya! 🖤
2 likes
Categories : skincare
see more from this collectionInstagram
+ View more details
This Goddess Eyeshadow palette has four different eyeshadow results, satin, shimmer, pressed pearl and also matte.Highly pigmented 🖤This picture was taken a few months ago and I think I should upload it.Have a nice day y'all! 🖤
3 likes
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Bagaimana rutinitas perawatan bibir kalian?Selain menggunakan lip balm ber-SPF dan lip scrub, langkah yang penting lainnya yaitu membersihkan bibir. Salah satu cara aku untuk membersihkan sisa lipstick dengan menggunakan EVT x Lippielust Melt It Lipstick eraser.Lip eraser ini mengandung Jojoba oil, shea butter, mango butter.Produk ini secara lembut dapat membersihkan makeup bibir yang matte dan tahan lama seperti lip cream, lip gloss, lip tint. Aromanya seperti kue hihi enak banget.Cukup keluarin produknya sedikit udah bisa ngebersihin bibir. Nggak perlu rub berlebih karena formulanya yang melt, jadi gampang banget. Setelah itu tinggal diusap pake kapas, kebetulan aku juga dapat organic cotton dari Evete. Hasilnya bibir jadi bersih, lembab, dan plump. Lip eraser ini juga efektif loh buat yang mau retouch lip product, jadinya sebelum retouch bibir sudah bersih dan apply lip product lebih smooth.Produk lip eraser ini bisa dibeli di website evetenaturals.com dan sekarang lagi diskon 50% lho. #naturallyMELTIT #evetenaturals #evtxlippielust
3 likes
Categories : skincare
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Monday mini reviews 🖤 #makeoverid powerstay under eye perfecting concealer in medium, it comes in a click pen mechanism with a small brush applicator which is easy to apply for under eye. Coverage is good and not cracky. Practical but sometimes its difficult to control how much come out. #yvesrocher Comme Une Evidence EDP. A sweet feminine fragrance. This fragrance can last all day long, but the bottle cap isn't tight enough.Top notes: bergamot, violet leavesHeart notes: rose, jasmine, wild lily of the valleyBase note: patchouli #roseallday Joy pill lip gloss, glossy pink soft, no glitter, non sticky and lightweight formula. This is also perfect for topper. Infused with Vitamin E, sun protection and ester oil. Want to try the chill pill shade because its more deep in color.Share your current favorite lip and perfume products below ⬇️
2 likes
Categories : makeup, fragrance
see more from this collectionInstagram
+ View more details
#SheetmaskSundaySenka is famous for its Perfect Whip cleanser. But they also have sheet mask range. I have several variants of Senka perfect mask. If you want to try you can choose variant that will suit for your skin needs.The first one I decided to try is Bouncy Moist when my skin was dehydrated and few days later I tried Soothing Aloe mask.The material isn't thick and it fits my face. The essence is lightweight, quickly absorbed and leaves my skin so moisturized and bouncy. Perfect for dehydrated skin. I also love the soothing effect from the Aloe mask.I noticed that their mask doesn't contain essential oil, because usually sheet mask still uses EO.I also checked that their ingredients doesn't contain fragrance on the list, so thats why their scent is minimal. Fragrance Free, Colorant Free, Alcohol Free, Allergy tested 🖤I really recommend this sheet mask for you guys. Worth to try! 🙋‍♀️ Have you tried this brand or their sheet mask?Last, happy selfcare Sunday!
2 likes
Categories : skincare
see more from this collectionInstagram
+ View more details
loading ...
Back To Top