OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

Skincare// Beauty// Lifestyle Hello ❤

Happy Pink Wednesday! 💞Cezanne Make Keep Base is about to run out, it's like a tinted face oil product with matte finish. Drunk Elephant #bhydra is really helpful when my skin feels dry........ #clozetteid #soconetwork #pinkwednesday
1 like
Categories : makeup, skincare
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Karena toner Olivarrier mengandungEURO-NApre maka aku singkirkan dulu 😆 sekarang untuk hydrating toner lagi pakai si @cosrx propolis toner 🍯💛😻 dan @hadalaboid gokujyun lotion.Sudah coba propolis toner ini?.......... #clozetteid #soconetwork
1 like
Categories : skincare
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Vitamin family 💛🍊🍋Happy Sunday!...... #clozetteid #soconetwork
3 likes
Categories : skincare
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Frudia Citrus Brightening Cream mengandung 61% citrus extract salah satu kandungan untuk skin-brightening dan kaya akan antioksidan.••Packagingnya terbuat dari jar kaca yang lucu dengan warna yang bright. Ohya udah dilengkapi dengan spatula jadi gak perlu masukin jari kita ke jar-nya hehe. Tekstur creamnya tidak thick, wanginya smooth fresh citrus gitu dan gak lingering. Mudah dibaurkan, bikin wajah lembab dan makeup lebih nempel. ••Frudia juga punya koleksi skincare varian lainnya dan saat ini mereka punya prom buy 1 get 1 worth 400k! Buruan cek official Shoppe Frudia Indonesia ya dan bisa order lewat WA/Line di Instagram mereka @frudiaindonesia••...... #SkincareForBaseMakeup #FrudiaIndonesia #HijabersBeautyBVlogger #HBBVxFrudia #ReviewBarengHBBV #clozetteid #ad #soconetwork
2 likes
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Aku telah mencoba beberapa produk dari Axis-Y, salah satunya Axis-Y Artichoke Intensive Skin Barrier Ampoule. Produk mereka memang based pada iklim panas dan humid. Jenis kulit oily-acne prone menjadi target mereka. Filosofi mereka, yaitu 6+1+1 Advanced Formula yang sudah aku jelaskan di blog..Ampoule ini memiliki tekstur light, cepat meresap. Hidrasi yang didapat cukup. Kalau dipake sendirian aja tanpa toner kayak kurang gitu, tapi kalo dipakai bareng rasanya lebih lembab dan lebih enak aja rasanya. Kalau pakai ini enggak terasa greasy dan ringan. Calmingnya dapat..Kalau ingin membaca review produk ini sudah ada di blog. Link on bio dan jangan lupa tinggalin komentar ya ✍.. #clozetteid #soconetwork
2 likes
Categories : makeup, skincare
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Happy Texture Tuesday! 🖤🖤Lena 💄Winna 💄Rachel 💄•••I always love matte liquid lipstick. I dont feel dryness on my lips. They are pigmented, smooth, comfortable, smells like sweet chocolate. This simple packaging and color just beautiful.What is your current fav lipstick?...... #clozetteid #soconetwork #texturetuesday
7 likes
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Benefit Sugarbomb memiliki empat shades dalam satu tempat yaitu, rose, shimmering pink, soft plum and sumptuous peach blend. Kalau warnanya memang kurang pigmented, tapi kalo untuk makeup natural cocok. Hasilnya ada shimmer gitu jadi no need highlighter.•••Rollover Reaction salah satu cushion tinted moisturizer yang aku suka. Ringan dan gak bikin wajahku abu-abu hehe. Semoga ada shade yang pas banget ke wajah aku.•••Make Over Transparent Powder ini cocok buat finishing setelah pake bb cream, foundation, atau sunscreen. Cocok buat jenis kulitku dan humid weather kayak Jakarta. Sayangnya packagingnya kurang bagus sih, karena isinya suka bertebaran dan kadang keluar terlalu banyak....... #clozetteid #soconetwork #reviewbyarum
2 likes
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Double cleansing method.I remember when I was new to the double cleansing method with micellar water and this step had changed the condition of my face better. I used to use bb cream, makeup and didn't do double cleanse 🙈 sorry my skin...✍Celimax Derma Nature Fresh Blackhead Jojoba Cleansing Oil•••Cleansing oil, which are essentially gentle face washes that use water-soluble oils to dissolve your makeup and wash it away. It's not like thick oil, because it is rather runny. When I apply this on my face, it melts makeup, sunscreen residue, and dirts in a good way. The scent is like citrus. This cleansing oil performs is great and when I rub in my eyes, I don't feel sore. But I don't like that the pump doesn't seem to be tight, so sometimes it leaks on its own, especially if it's in a horizontal position.✍Celimax Derma Nature Relief Madecica pH Balancing Foam Cleansing•••It has become my favorite cleanser lately. The packaging is still themed in purple and white color with 150 ml contents. Comes in a good squeeze tube. The texture is creamy, soft, and the foam is not excessive. This cleanser is a match for me because it doesn't make my face feel tight or dry, and this cleanser able to clean properly. The scent is not strong, even though there are still essential oils in the ingredients..For review in Bahasa on my blog 💻 #clozetteid #soconetwork #celimaxreview
4 likes
Categories : skincare
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Do you know Double Dare?Double Dare is a brand from Los Angeles, California. Double Dare offers the finest lifestyle-driven brands designed for trendsetting women and men to provide effective and attainable beauty, anytime, anywhere and on-the-go.••Double Dare is synonymous with adventure, wanderlust and first-time experiences. All of their products were designed to nourish an adventurous spirit, and fuel a passion for discovery and innovation. Dare to discover a new way to think about looking and feeling beautiful with Double Dare.••I got 3 products and a mini luxury travel bag!🖤 OMG! RED Water Serum is an instant hydration booster for smooth and radiant looking skin.🖤 OMG! RED MPR GLOW is a luxurious serum that will sculpt and lift for younger looking skin. This skin plumping serum is packed with powerful anti-aging botanicals🖤 OMG! Red + Snail Mask is a new type of mask made with a combination of Super 8 Red ingredients and Snail Secretion Filtrate••Their product available in Asia through @stylekorean_global check it out 🙊Thank you @stylekorean_global x @doubledare_asia. Full review soon 🖤... #clozetteid #soconetwork #trymereviewme
4 likes
Categories : skincare
see more from this collectionInstagram
+ View more details
loading ...
Back To Top