OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

23 yo english teacher whose addicted to korean skincare and makeup. I'm the author of www.elyayaa.com

akhir-akhir ini sering banget liat quotes ini dimana-mana “Terkadang Tuhan hanya mempertemukan. Bukan menyatukan” iya bener juga sih. Tapi jadi mikir. Setiap apapun yang datang ke hidup kita ini bahkan sedetik memang sudah ditakdirkan oleh yang maha kuasa. Yang datang cuma numpang lewat kaya iklan di Utube pasti punya tujuan yg terselip tanpa atau kita sadari.Sampai pada akirnya kita pun tau, siapa saja yang akan tumbuh, berkembang bersama sampai nanti, menjadi orang-orang terkasih atau hanya menjadi angin lalu. __👉🏻 pakai tali id card dr @cactusflower_shop ........ #quotesofthedays #outfitideas #lifestyle #quotes #lifestyle #quotesoftheday #potd #pictureoftheday #blogger #lifestyleblogger #beautybloggers #clozetteid #lookbook #instadaily #look #palace #bloggerperempuan #ootd #ootdbloggers
Categories : casual
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Hari ini aku cobain Oxyblast @beauteous_you dengan menggunakan produk-produk skincare dari Elizabeth Arden. Treatment ini cepat sekali, cuma 15 menit. Setelah itu kulit aku langsung glowing becek lembap 💦Suka banget muka bareface kalo glowing nya mantul banget 👌🏻 Oh iya treatment kaya gini baru bisa dirasakan di Elizabeth Arden booth yg ada di MKG, kelapa gading. Disana alatnya lebih lengkap. Kalo mau tau caranya gimana, kepoin aja ig nya @beauteous_you ... #elizabetharden #skincarejunkie #skincareblogger #beautybloggers #instabeautyblog #ellskincaregame #skincareroutine #skincarebloggers #slaytheflatlay #kbeauty #kbeautyskincare #idskincarecommunity #theshonetinsiders #clozetteid #beautybloggers #instabeautyblog #abcommunity #asianskincare #skincarereviews #antiaging #theshonet #koreanbeauty
Categories : skincare
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Happy 10th Anniversary @kiehlsid 🥳🥳 Khiels lagi ada fun playground di atrium Senayan City dari tanggal 30 Agustus- 8 September. Disini banyak banget spot foto lucu. Bisa juga dapetin free sample product kalo kamu memang pengen banget cobain produk Khiels yg mantul-mantul 😎 Kemarin pas main di sana, bener-bener such a fun experience! Ga punya plan buat akhir pekan? Cus main ke sini! 😉@clozetteid ....... #KiehlsID #10YearsKiehlsID #Clozette #clozetteid #kiehl #skincarebloggers #beautybloggers #bbloggers #indonesianbeautybloggers #instabeauty #ootd #picoftheday #motd #outfitideas
Categories : entertainment
see more from this collectionInstagram
+ View more details
One of my favorite ingredient included in skincare is snail mucus. It might sounds yucky to remember that snail has sticky slimy membrane on its body but once you know the benefits and feel it on your own skin. I can’t say no to snail! 🐌🐌 #cosrx Snail essence is not my very first product with snail, I’ve tried another brand but it doesn’t work for me. But this one is such an HG! It has the thickest slimy kinda consistency among all, but it absorbs quite fast. 🥰Second fav might be #benton Snail Bee High Content essence. It has such gel essence consistency which feels calming whenever I put on. This is a good product for you who often experience redness, itchiness and acnes. My least favorite might be #iunik Black snail restore serum. I used it till the last drop but I don’t see any skin improvement, thankfully it doesn’t break me out but there’s no result of using this 🙁Any more recommendation for skincare with snail???..... #ellskincaregame #skincareroutine #skincarebloggers #slaytheflatlay #kbeauty #kbeautyskincare #idskincarecommunity #theshonetinsiders #clozetteid #beautybloggers #instabeautyblog #abcommunity #asianskincare #skincarereviews #snailskincare #theshonet #koreanbeauty #skincarereview
Categories : skincare
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Semakin tua ternyata aku ga butuh punya banyak teman disana dan disini sampai semua orang kenal aku, aku ga butuh terlalu banyak validasi akan banyak hal. Aku ga butuh kamu, atau orang-orang yang cuma bikin kesal saja dan membuang tenaga dan waktu tanpa kamu mikir apa yg sepele remeh temeh kaya waktu itu berharga banget buat aku. Yang aku butuh hanya beberapa teman tapi yang ada, bukan yg dateng pas lagi susah doang dan menghargai apapun yg aku pilih untuk aku jalani tanpa harus dibuktiin kepada mereka terlalu banyak. and I’m tired to pleased anyone to stay in my life. You want to go, the door is open, you want to stay. It is your choice.Ayo kita hidup lebih bahagia, tanpa harus pusingin hidup orang lain dan lebih fokus sama “apa yang kamu cari di hidup ini” yang kamu butuh adalah validasi ke diri sendiri bukan orang lain 🙂🙂🙂 📷 by @yr_tyas ......... #quotes #quoteoftheday #sunset #pinksunset #potd #mood #cottoncandyskys #sky #nofilter #clozette #clozetteid #purplesky💜 #selfportrait
Categories : travel
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Seneng deh kalau brand lokal hasil karya anak negeri sekarang kualitasnya bagus-bagus dan ga kalah saing sama brand kosmetik dari luar negeri, apa lagi kalo udah cuelty free, halal, vegan dan udah ada bpomnya. Selain makainya jadi tenang, malah bikin jadi bahagia juga karena warna dari @beautitarian Lip Velour cantik-cantik begini 😍😍 produk ini bisa dipakai sebagai sebagai eyeshadows, blush on dan tentu saja lip cream. Benar-benar multi fungsi sekali. Mau di pakai full lips dan gradient lip pun tetep kece 😘 ( SWIPE FOR DETAILS)
Oh iya, full review tentang produk ini udah ada di blog aku ya www.elyayaa.com ( direct link on bio)

Thanks to @bloggerceriaid .
.
.
.
.
.
#bloggerceria #bloggerceriaid #bloggerceriaxbeautitarian #verlourlip #velourlip #indonesianbeautyblogger #beautybloggers #instabeauty #beautitarian #beautitarianvelourlip #lifestylebloggers #slaytheflatlay #clozetteid #clozette #indobeautygram
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Borntree Gold Milk Steam Cream @borntree_korea is made of milk as the main ingredient which are goat milk and donkey milk. 🥛 It also contains horse fat and shea butter that we know, they’re good for deep and long moisturizing effect on the skin.
This product has such a big amount of product for a moisturizer which is 200g with creamy texture. Even though it’s creamy, but its easy to blend and feel lightweight on the skin.
It also has the smell of milk candy. every time I use it, I really want to lick it because it smells like that 😆

I’ve been using it for a couple of weeks, and I could say, this is really good for you, who have dry skin and want your moisturizer have long lasting moist effect. 💰Price : 242k
Where to buy? https://hicharis.net/elyayaa/ ( dirent link on my bio)
.
.
.
@hicharis_official @charis_celeb @borntree_polska
#goldmilksteamcream #charisceleb #koreanskincare #kbeauty #abcommunity #skincareblogger #idskincarecommunity #ellskincaregame #hicharis #borntree #skincarereview #clozetteid #bloggerceriaid #instabeauty #asianskincare
see more from this collectionInstagram
+ View more details
When it comes to cut down several step of morning skincare routine and choose the simple one, I put my hands on these babies. My dehydrated skin now like skincare that can be used for “layering” and doesn’t feel heavy. #Acwell - Licorice PH Balancing toner🌵One of the hydrating toner that I like to use in the morning, and I use it with cotton pads. Even though the consistency is very water like, but it’s really hydrating. I notice my skin is kinda bright and some of my acne scars fade after almost finished the whole bottle. #iunik Black Snail Restore Serum 🌵 this is such a light weight serum that I enjoyed using in the morning. Even sometimes when I use two layers of this, it still feel hydrate, yet light. #laneige Cream Skin Refiner 🌵Of of the unique moisturizer that have watery consistency. It might look so light weight, but it’s actually kinda heavy products when it arrives on the skin. I put only two drops and that’s enough. #atomy Moisturizing Sun Screen SPF 50+ PA+++ in shade beige🌵A tinted sun screen that’s feel moisturizing 👌🏻 it doesn’t create white cast, instead my skin looks brighter in healthy way. 📽 please watch this simple morning routine with korean skincare on my youtube channel. Link on bio. ...... #ellskincaregame #skincareroutine #skincarebloggers #slaytheflatlay #kbeauty #kbeautyskincare #idskincarecommunity #theshonetinsiders #clozetteid #beautybloggers #instabeautyblog #abcommunity #asianskincare #skincarereviews
Categories : skincare
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Akhir-akhir ini berasa jadi banyak yang liatin aku 🤣 apa lagi pas melewati daerah perkantoran dan naik transportasi umum. Apakah aku ke geeran karena merasa cantik?? 😆 Tentu saja tidak, soalnya pada salfok sama tali id card lucu dari @cactusflower_shop 🌼🌼 gimana ga bikin salfok kalo design talinya aja udah colorful warna-warni gemes, terus ditambah detail batu-batu cantik 🥰 No more boring working outfit if your id card holder can rock your outfit 😽 ......... #ootd #lookbookindo #lookbook #potd #clozetteid #workingoutfit #outfitsideas #bbloggers #lifestylebloggers #instadaily #jakarta #lifestyle #젤피 #taliidcard
Categories : travel
see more from this collectionInstagram
+ View more details
loading ...
Back To Top