OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

23 yo english teacher whose addicted to korean skincare and makeup. I'm the author of www.elyayaa.com

Instagram

Revealing my current hair care routine which have the same theme color 💁🏻‍♀️

I’ve been changing shampoo since 8 months ago because I see no differences, tho I’ve tried 5 different shampoo this year 👀 my hair was short but they fall so easily, they are also very dry and damaged due to the previous bleaching and coloring experience. Using conditioner every single time I have to wash my hair is so tiring and it causes back acne. i have to give up using conditioner 😔
.
.

So, finding the right shampoo is so hard till I decided to go back to Uni-year fav brand shampoo, Herbal Essences. I’m happy I make the right decision, this shampoo make my hair less fall even tho it’s not for hair fall hair. The help of hair tonic from Rudy Hadisuarno also make my baby hair grow ❤️ then hair oil, and instant conditioner keep my hair smooth and easy to comb. Hair mask? I use this only once a month since I’m lazy 😬

💦Products:
💧 Herbal Essences Smooth Golden Moringa Shampoo
💧Hadi Suwarno Hair Tonic with Ginseng
💧Loreal Extraodinary Hair Oil Rich
💧Pantene Perfect on conditioner
💧 Loreal Smooth intense Spa Mask
.
.
.

#ellskincaregame #haircareroutine #clozetteid #flatlayhairproducts #haircare #beauty blogger
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Hi 🙋🏻‍♀️ dari aku yang sering fail bikin makeup bold yang akhirnya jadi makeup minimalist koreah terus 😅😅
Namanya juga belajar kan 😬

.
.
.
.
#motd #makeupoftheday #beautyblogger #makeupideas #lifestyle #instaglam #instabeauty #picoftheday #bbloggers #makeuplook #indonesianbeautybloggers #clozetteid #potd #influencer #indonesiablogger
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Sebernya enjoy workout yg harus keluar rumah sudah dimulai semenjak bulan September 2019 tahun lalu sampe ikut kelas yoga, suka ngider malem-malem sendirian di GBK hal itu terus berlanjut sampe bulan Februari tahun ini. Karena awalnya aku selalu prefer workout dirumah, kalo diluar ga ada temennya jadi males 🤣 ah emang dasar alasan, tapi pas udah diberaniin jalan sendiri ternyata lebih bebas dan ga tergantung orang lain. Ternyata olahraga diluar suka bikin lupa waktu eh tiba-tiba bablas 😆 _Fyi, tujuanku workout biar ga gampang sakit dan ga stress, alias sehat. My doctor also suggests that. Kalo biar kurus lah bisa liat sendiri kan badannya segitu aja 🙃_Terus datanglah virus 🦠 aku udah mulai worry ikut kelas dan olahraga diluar. Keluar cuma berani untuk sunbathing dan grocery shopping seminggu sekali. At home, I feel the stress that I can’t deny. My body feels tired all the time, I feel sad, and falling asleep isn’t an easy task. I don’t do any exercise till May, udah mulai legowo ya alias ikhlas sama keadaan. Udah mulai workout lagi, seneng kalo udah pake sportswear. Tapi untuk workout dengan kondisi yg belum aman seperti ini, masih 50% dirumah dan kalau diluar cari tempat sepi dan tetep social distancing 👌🏻 _Semoga kita engga jadi orang -orang yang mageran alias males gerak ya dan tetep sehat everyone 🙂 .... #clozetteid #clozetter #fotd #ootd #lookbook #outfitidea #picoftheday #bblogger #underthesky #style #lifestyleblogger #lookbookindonesia #smile #workoutoutfit #sportswear #lookbookindo #whatiworetoday #ootdindonesia
see more from this collectionInstagram
+ View more details
SEVEN DAYS WASH OFF MASK CHALLENGE 👧🏻 It took me for a while to do this because quarantine makes me lazy then I started this challenge bcus I haven’t really take care of my skin so my face have been rough, having acne here and there, then also dull. here is the #7daysmaskchallenge that I did straight for 7 days 😌 🌹 #day1 @innisfreeofficial Super volcanic Pore Clay Mask 2x #day2 Innisfree Real rose mask #day3 Inndisfree Jeju volcanic color clay mask hydrating #day4 @wardahbeauty Oil Control Clay Capsule Mask #day5 @watsonsindo Brightening Clay Mask #day6 @dnarsindonesia Whitening Bubble Mask #day7 @theaesthetics_id x Dion Mulya Bright it on Charcoal Mask _🌼 the result:After seven days of masking, I could notice that my pore feel clean but it isn’t drying. As some of you know, using wash off mask could strip off the natural oil in your skin but not all of them giving the same result after usage. That’s why if today I use wash off mask for deep cleaning the pores, the next day I will go with the hydrating one. That way I can keep my skin well balance and hydrate. Not only that but also the texture of my skin has improved. The dead skin have been lifted and it creates smoother and firmer condition after a week. Unfortunately, I don’t see improvement in the leftover acne spots. Another thing for sure, my acne also become calmer and it dry faster than usual 💁🏻‍♀️ .... #ellskincaregame #clozetteid #idskincare #idskincarecommunity #skincareflatlay #skincaretexture #skincareblogger #abcommunity #innisfree #koreanskincare #wardah #skincareroutine #asianskincare
see more from this collectionInstagram
+ View more details
To be honest, my daily activity changes almost 180 degree in a day bcus of sudden Jkt’s poIicy due to the virus 🦠 For almost three years I’ve been enjoying getting ready for work, doing morning walk while meeting sweet strangers to catch the bus, meeting diverse types of soul that will be this world future leaders. Never imagine even this introvert has to be that chatty and cheerful when it comes to work. But, I’ve been missing it lately. It just feel different to meet online than meeting in real life. something is missing, I bet you also know what is it .
.
.
.
.
.
#outfitideas #quotes #lifestyle #quotesoftheday #potd #pictureoftheday #blogger #lifestyleblogger #beautybloggers #clozetteid #lookbook #instadaily #look #bloggerperempuan #ootd #ootdbloggers
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Saatnya membahas skincare korea hits karena claimnya lumayan spektakuler dari segi review rang-orang juga 🤔 _🐌 Somebymi Snail Truecica Miracle Repair Serum mengandung star ingredients yg tidak asing lagi seperti Snail Filtrate dan Centella Asiatica yg cocok untuk kulit sensitif dan bermasalah karena mampu mengurangi bekas jerawat dan memiliki fungsi calming. Namun jika diliat dari ingredients list secara details, kandungan utama yaitu air, lalu Niacinamide yg berfungsi untuk mencerahkan, baru disusul dengan snail filtrate serta extract lain yg berasal dari tumbuhan. Terdapat kandungan Cica tetapi bukan di top list ingredients. Produk ini memiliki wangi agak herbal mirip spt lemmon grass dan ginger tapi masih yg mild gitu._📦 PACKAGING : bernuasa merah dan hitam dgn box hologram yg membuat tampilan design product lebih catchy. Dikemas dengan botol plastik dgn aplikator pump yg memudahkan dalam pemakaian produk._🐌 TEXTURE: bertekstur kental tapi tidak tebal, mirip antara pencampuran essence dan gel yg agak slimy. Jika dì aplikasikan ke kulit mudah meresap dan tidak terasa berat. Untuk dry skin sejujurnya kurang melembabkan namun oily skin would probably like it karena terasa ringan. _👩🏻‍💻 My review : Setelah memakai kurang lebih 6 bulan. Bisa disimpulkan bahwa produk ini bekerja dikulitku untuk bekas jerawat seperti bopeng karena membuat tektur wajah jadi lebih ga bumpy, dan permukaannya lebih rata. Tetapi kurang bekerja untuk kulit saat berjerawat dan tidak begitu terlihat efek untuk calming dan healing. karena produk ini kurang melembapkan jadi tdk terasa membuat kulit menjadi kenyal dan bouncy. Dari pengalaman aku dengan similar concept produk, bs dibilang produk ini yg progress untuk healing bekas jerawat baru paling lama, tp untuk healing bekas bopeng baru oke 😬 it’s worth to try anyway ... #ellskincaregame #skincareroutine #skincarebloggers #idskincarecommunity #clozetteid #beautybloggers #somebymi #koreanskincare #instabeautyblog #abcommunity #asianskincare #kbeauty #skincarereviews #glowing #skincarereview
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Mulai rindu main diluar rumah. Mulai rindu jalan-jalan walaupun sendiri. Mulai rindu dengan orang-orang yg ternyata memberi energi positif dan menjadi penyemangat di kala lelah.Banyak hal yg membuat rindu namun untungnya masih terbendung 😬 ......... #traveller #clozetteid #instabeauty #forest #pinuspengger #quotes #potd #lookbook #ootd #fotd #clozetteid #얼짱 #셀피 #picoftheday #bblogger #lifestyleblogger #dailylife #canon #mood #clozetter #prettyinstyle #outfitoftheday #wonderfulindonesia #lookbookindo #yogyakarta #elltravellingtime
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Let’s talk about body mist/ eau de toilette 🌸🌸_Setiap orang punya preference wangi yang mereka suka dan wangi tersebut juga bisa jadi signature bahkan menggambarkan kepripadian seseorang lho. Aku sendiri engga begitu tau banyak tentang wewangian tubuh. Yang jelas untuk sehari-hari aku lebih memilih memakai body mist dengan alasan lebih ekonomis dan memakai eau de toilette (EDT) untuk special occasion. Bedanya body mist dengan EDT adalah dari segi ketahanan wangi. Body mist dapat bertahan 1-2 jam tetapi EDT dapat bertahan 4-5 jam. Beda lagi sama Eau de perfume, EDP dapat bertahan lbh lama lagi sekitar 6-7 jam. Makanya hargnya pun tidak murah 😬_Untuk preference wangi aku lebih ke floral and fruits yg wanginya juga engga terlalu strong. Also, sorry to say but I’m not into super sweet smells like vanilla, caramel, strawberry as well as woody smells bcus it makes me dizzy 🤔 _My frequent body mist to use :🌺 TBS - Say Yes Spritz🥭 TBS - Mango 🌸 Fresh & Natural - Love Angel Music (not in pic)_EDT:🍯 TBS- Honeymania🍐 Miniso - British Pear ( katanya ini dupe nya Jo Malone yg British Pear and Freesia 😁).... #ellskincaregame #perfumeflatlays #skincarebloggers #slaytheflatlay #bodyfragrance #bodymist #clozetteid #beautybloggers #instabeautyblog #abcommunity #thebodyshop #perfumecollections
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Senka is famous for their perfect whip facial foam, but their skincare ranges are various. One of them is sheet mask. They have 6 kinds of sheet mask which contain white cocoon and hyluronic acid. _ ✨short review:Senka sheet mask doesn’t have overwhelming scent that makes you dizzy, most of the sheet mask smell quite pleasant. It has runny essence that absorb fast to the skin without leaving sticky or heavy feeling afterwards, instead it gives perfect feeling of hydration that’s make my skin bouncier, brighter and glowing. The size and the material of the sheet mask tissue is also in the proper proportion. _ ✨One thing for sure that I don’t really like, it has white film layer that you have to put off before putting the mask on your face. For the price it’s around Rp. 30.000 which is in opinion, it’s kinda expensive. You might find better option sheet mask with affordable price. But overall, I might repurchase this in the future as it gives joyful result 😊 ..... #ellskincaregame #skincareroutine #skincarebloggers #slaytheflatlay #sheetmask #jbeauty #senka #senkasheetmask #japaneseskincare #idskincarecommunity #clozetteid #beautybloggers #instabeautyblog #abcommunity #asianskincare #skincarereviews #glowing #skincarereview
see more from this collectionInstagram
+ View more details

Advertisement

loading ...
Back To Top